ajme koji brutalan iskrcaj jedno 15.000 komada po kupnji [shocked]
Mnogi ce se opet sutra opeci kupujuci dionicu ove kompanije neizvjesne buducnosti, s golemim gubicima i dugovima, na temelju Prazne Vijesti, dakle potpisivanja ugovora o nastupu na trećim tržištima koje vidim ovdje tumačite potpuno krivo – pa hej ljudi moje, treba jos naci te klijente , samo zajednicko djelovanje DDJH i Patrie ne znaci nuzno i da ce tu sjesti neka zarada …
Nadalje, od posla s JANAF-om je veliko pitanje koliki ce udio otpasti na Djuro, ako dobije uopce posao, i MONTMONTAŽA je u igri i prilično dobro kotira za taj posao …
Dakle sutra 10 % na temelju ni Bog zna čega – I recommend buy in the morning, sell after – noon [wink]
molim pisati činjenice, a ne rekla kazala!!! [pray]
koji si ti druker, to je strašno:
"Dakle sutra 10 % na temelju ni Bog zna čega – I recommend buy in the morning, sell after – noon"
ŽIVOT JE LIJEP
[/quote]
Šta bi bio druker, svi koji sada kupuju ostat ce kratkih rukava za par dana – PROVJERENO!
DJURO DJAKOVIC NIJE SKLOPIO NIKAKAV NOVI POSAO U POSLJEDNJE VRIJEME KOJI BI BIO TEMELJ OVAKVOM RASTU . SASVIM JE OCITO DA NETKO FINGIRA IZNIMAN PROMET I JAK INTERES TRZISTA, 660 000 KN U 12 MINUTA ??
LJUDI – NE BUDITE NAIVNI , FONDOVI NE KUPUJU DIONICU NA TAJ NACIN. EVO – ne uspijeva preci 46 kn iz nekoliko pokuksaja. 47 joj je vrh danas a onda slijedi ispuhavanje cim "usijane glave" shvate da se dionica ne kupuje na temelju pretpostavki o sklopljenim poslovima, vec kada se neki veliki posao – doslovce i sklopi.
A sto se tice posla s JANAF-om do toga je jos dovoljno vremena da 3 puta padne na 36 kn i popne se opet na 45 kn prije nego objave.
Slobodno kupujte ali znajte da kupujete na ovomjesecnom maximumu. 50 kn nema sanse da predje na temelju vec 1000 puta prozvakane vijesti o BOV-ovima s obzirom na alarmno stanje u bilanci
Huh koji promet.. netko se prilicno iskrcava i neka ga. 🙂
Da zavrsimo na 45.5 danas, ja zadovoljan… 😉
Zivo me zanima da li je ovaj sa 9093 stvarno htio kupiti bas toliku količinu…
Po ovom novom nalogu od 3000, cini mi se da ne [lol]
Al nemojte nasjedati da ima samo 3000, jos ce se 2x pojaviti ista kolicina ako prode jedna tritisucica… [smiley]
Predivno je gledati kako neka dionica raste…srećom da sam dio i ove divne priče…strašno dugo sam se načekao, i još uvijek nisam ni u plusu obzirom na vlastiti prosjek ulaska u DDJH, no nadam se i nadati ću se i dalje.
Već sam tako i tako postao dugoročni ulagatelj, pa se mogu strpiti još do kraja godine (ili čak i do kraja sljedeće godine) i dočekati nekih 150 kuna (što će mi biti cca utrostručenje uloženog).
Bez obzira što ekipa priča vezano za Đuro i stanje postrojenja…ljudi, cjelokupna proizvodnja u lijepoj našoj RH je sustavno uništavana kroz prethodnih 20-ak godina…došlo je vrijeme da i mi pomognemo da se ta proizvodnja obnovi.
Đuro nije samo naoružavanje ima Đuro toga još i trebali bismo svi raditi na njegovom oporavku kako na burzi tako i u samoj proizvodnji.
Sretno Đuri!
Ja ga skinuo, bio mi trn u oku … hvala prodavaču [thumbsup]
[/quote]
high … fly … uzivaj
[thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Koliko visoko ovo može ići ?
[/quote]
Bolje pitanje je – koliko nisko ovo može pasti jednom kad se ekipa ohladi i shvati da kupuju istu dionicu gubitaša Djure koja je prije dva tjedna koštala 35 kn a APSOLUTNO SE NIJE NISTA PROMIJENILO u njegovom poslovanju
netko je upravo postao ponosni vlasnik 9000 komada kojima je gurao kupnju prema gore [lol]
Zašto misliš da je gurao kupnju prema gore … razlika u cijeni u tom trenutku je bila kunu i pol (2-3 %) … guranje se ne radi na tako maloj razlici (obično je oko 10%) … (12 K Kuna razlike u cijeni nekom ko ima 400 K za prodat je ništa … oslobodio je 400 K casha.
Nemam neku predodžbu šta će bit sa dionicom… ali… ovo meni ne izgleda kao nalog koji je bio namjenjen za dizanje kupnje … već čisto kao dogovorena zamjena.
drOetker , ne treba meni nitko dati dividendu, zaradit ću si ja nju sama. Umjesto da ćekam cijelu godinu par kuna po dionici. I baš me briga šta će ko proizvoditi ako mogu u par dana zaraditi veliki postotak na uloženo ( nekome je to 5%, nekome 10%, nekome ……50%). Pozdrav i savjet – kupuj još stigneš, ali i prodaj . Dionice se kupuju i prodaju.
samo malo pojašnjenje onoga čemu ovih dana svjedočimo: na cca 46kn je fibo otpor pada od 70kn na 22 i odatle veliki promet. usput trenutno smo u 3 valu rasta. prvi je bio od 22 do 52, zatim korekcija na 33 i sad idemo prema 70 čime bi završio treći val. zasad sve školski i šta je bitno bez gapova. [thumbsup]
Ja ga skinuo, bio mi trn u oku … hvala prodavaču [thumbsup]
[/quote]
high … fly … uzivaj
[thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Koliko visoko ovo može ići ?
[/quote]
Bolje pitanje je – koliko nisko ovo može pasti jednom kad se ekipa ohladi i shvati da kupuju istu dionicu gubitaša Djure koja je prije dva tjedna koštala 35 kn a APSOLUTNO SE NIJE NISTA PROMIJENILO u njegovom poslovanju
[/quote]
Hmmm … a da ti okrenem pilu naopako i kažem …. nekad je koštala 250 kuna , a sad košta 45, a APSOLUTNO SE NIJE NISTA PROMIJENILO u njegovom poslovanju! 😀
Predivno je gledati kako neka dionica raste…srećom da sam dio i ove divne priče…strašno dugo sam se načekao, i još uvijek nisam ni u plusu obzirom na vlastiti prosjek ulaska u DDJH, no nadam se i nadati ću se i dalje.
Već sam tako i tako postao dugoročni ulagatelj, pa se mogu strpiti još do kraja godine (ili čak i do kraja sljedeće godine) i dočekati nekih 150 kuna (što će mi biti cca utrostručenje uloženog).
Bez obzira što ekipa priča vezano za Đuro i stanje postrojenja…ljudi, cjelokupna proizvodnja u lijepoj našoj RH je sustavno uništavana kroz prethodnih 20-ak godina…došlo je vrijeme da i mi pomognemo da se ta proizvodnja obnovi.
Đuro nije samo naoružavanje ima Đuro toga još i trebali bismo svi raditi na njegovom oporavku kako na burzi tako i u samoj proizvodnji.
Sretno Đuri!
Oprosti,malo sam bljucnuo.Zvucalo je kao da pricas o prelijepoj zeni..
Dobro je netko vec napisao,dodji u Sl.Brod,prosetaj se kroz imovinu Holdinga ,onda se lijepo ulogiraj na forum pa probaj ponoviti ovo sto si napisao.