DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo maloprije prva tri naloga na bidu jača od svih 20 na asku.Mašala.

peyo

tipičan sell on news. gledan drugu lkri, na moju i vašu žalost.

ne treba đuro rasti po 3 kn dnevno, ovako je idealno, 1 kn na dan gore, a kad se potvrde očekivane vijesti žestok rast preko 60 kn [wink]

p.s. uostalom pogledajte koliki je danas udio DDJH u ukupnom prometu ZSE pa će vam sve biti jasno [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

krivo si to shvatio, poslovica glasi:

buy on rumour sell on news

ovo sada su samo "rumour"….a "news" tek trebaju doći

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Evo neko ide na dokup,zjera ribice u svoju mrežu.Jesu to ona druga dva naloga po 900?

peyo

u pravu ste, evo već dva dana žalim za svakim dokupom u zadnjih dvije godine…
i kao što kaže kolega flacius (i još barem 10 kolega gore) – ako se potvrde glasine, tek onda kreće..

http://www.adriaticseadefense.com/news1.html

Modernization of M-84A4 Snajper MBTs and their upgrade to M-84D standard. Program calls for an upgrade and modernization of 75 existing tanks and procurement of additional 29 new tanks over the next 4 years due to a plan which requires Croatia to operate at least 104 modern tanks before 2015. Cost of program – 850 million Kuna.
[thumbsup]

ŽIVOT JE LIJEP

Joj šta sam sve pare spisko ,kako bi okinuo onoga sa 3000,ali puknut ćeš tako i tako.Evo šta veli lauda 850 milja kuna, a tek je prvi dan sajma.Pa oćemo još u minus zbog 3 soma komada?

peyo

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/29/0384006.html?pos=n1

[lol] [thumbsup] [lol]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

Stvarno sam razočaran.Našim ulagačima pokažeš čistu lovu,rudnik zlata,a oni bježarija.Hebote dođe mi da sve prodam i odem na korf tamo je neizvjesnost do panja a radi se.Bit će najbplje sve rasprodati i kamatarit po kvartu,jer na ovakve vijeti u prvoj minuti je trebala biti u blokadi i poslije na 50.Gasim komp nemam više živaca gledati kako su se svi splašili naloga od 130 soma kuna.Sretno.

peyo

Dnevnik HR1, potpisan ugovor, dozvoljen samostalni nastup sa prodajom i proizvodnjom za Patriu.

Preko 30.000 komada na kupnji, hoće li uspjeti novi pokušaj proboja 45 kn? [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close