Ma tko je toliko naljutio Nenada ?
Jesam Vam govorio da vijest dolazi,i još sad slijedi potpis i ugovor sa Janafom.Sad me opet pljujte koliko hoćete.
što kaže TA?probijanje 43 kn na velikom prometu?? [proud]
hehehe
Peyo, ma nemoj se ljutiti…nemoj sve to skupa shvaćati osobno…ekipa je ovdje poprilično spremna na zezanciju. [thumbsup]
Svi oni znaju da je DDJH trenutno još uvijek podcijenjena dionica, ali jednostavno to sami sebi ne mogu priznati. [smiley]
Idemo mi prema gore…do kraja tjedna na 45-47, a do kraja 4. mjeseca na 50. (osobna procjena)
Idemo mi na puno vise od toga…
Kamo sreće! I za mene bi to bila još jedna predivna vijest.
danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]
danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]
Sve stoji, ali uz dodatak da je probijen trokut koji nam omogućuje rast od oko 50%. Vrijeme će pokazati!
Sve stoji, ali uz dodatak da je probijen trokut koji nam omogućuje rast od oko 50%. Vrijeme će pokazati!
[/quote]
Upalim i imam što vidjet. Odlično [thumbsup]