DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jaka kupnja, lijepo je to vidjeti… Ide to lijepo up… [thumbsup]

Ma tko je toliko naljutio Nenada ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Jesam Vam govorio da vijest dolazi,i još sad slijedi potpis i ugovor sa Janafom.Sad me opet pljujte koliko hoćete.

peyo

što kaže TA?probijanje 43 kn na velikom prometu?? [proud]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

hehehe

Peyo, ma nemoj se ljutiti…nemoj sve to skupa shvaćati osobno…ekipa je ovdje poprilično spremna na zezanciju. [thumbsup]

Svi oni znaju da je DDJH trenutno još uvijek podcijenjena dionica, ali jednostavno to sami sebi ne mogu priznati. [smiley]

Idemo mi prema gore…do kraja tjedna na 45-47, a do kraja 4. mjeseca na 50. (osobna procjena)

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Idemo mi na puno vise od toga…

Idemo mi na puno vise od toga…

Kamo sreće! I za mene bi to bila još jedna predivna vijest.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

i ne samo to nego je većina dionica u crvenom danas a mi s velikim prometom u zelenom [thumbsup]

danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]

Sve stoji, ali uz dodatak da je probijen trokut koji nam omogućuje rast od oko 50%. Vrijeme će pokazati!

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

ko se to pomiče na asku s ovih 2368 kom čim se malo prodaja nakupu ode on višlje , prodaj j …. kunu gore dole

Ja ga skinuo, bio mi trn u oku … hvala prodavaču [thumbsup]
[/quote]

high … fly … uzivaj
[thumbsup] [thumbsup]

Sve stoji, ali uz dodatak da je probijen trokut koji nam omogućuje rast od oko 50%. Vrijeme će pokazati!
[/quote]
Upalim i imam što vidjet. Odlično [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close