DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A nekamo mora otici, bilo gore bilo dole, i to ocito vrlo skoro. Ne vidim razloga zbog kojeg bi naglo krenuo dole, a dobivanje nekog posla u arapskom svijetu bi ga sigurno moglo lansirati gore…

http://www.vecernji.hr/vijesti/generalu-lucicu-mirovina-10-000-kuna-duri-dakovicu-clanak-268634

a šta će dioničarima ostat?
sva sreća da firma odlično radi i zarađuje [lol]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

ubode li Đuro Janafove rezervoare, cijena je u 2 dana na 60 kn…ovih 40 je solidna potpora i teško da će veće količine proći ispod toga, ali zato kad opet krene gore…. [thumbsup]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Ma koje rezervoare? Ma vec ce netko odigrat igru, da se djuro eliminira

Ma koje rezervoare? Ma vec ce netko odigrat igru, da se djuro eliminira

ne vjerujem, ubrzo su izbori, HDZ podržava samo 15% birača i naša firma jednostavno mora dobit posao da bi HDZ imao kakve-takve šanse na izborima… što znači da DDJH ima odlične šanse:
http://www.duro-dakovic.com/proizvodni_program_grupacije/industrijska_i_energetska_postrojenja_celicne_konstrukcije/default.aspx

To je gotova stvar,đura godinama radi kompletan rezervarski prostor u cijeloj INI i Janafu.

peyo

jedini je problem šta taj trokut nije probijen a spojio se u vrhu

Cini se da bi se danas mogao probiti, 43kn na velkom prometu.

jedini je problem šta taj trokut nije probijen a spojio se u vrhu

Cini se da bi se danas mogao probiti, 43kn na velkom prometu.
[/quote]

skida se s prodaje kao da sutra više neće biti dionica [lol]

p.s. podsjeća li ova navala na dioncie DDJH još koga na KORF? tako je i tamo kretalo oko 40 kn pa je na brzaka lansiran na 60 kn [proud]

ko se to pomiče na asku s ovih 2368 kom čim se malo prodaja nakupu ode on višlje , prodaj j …. kunu gore dole

Ja ga skinuo, bio mi trn u oku … hvala prodavaču [thumbsup]

Svaka cast kolega efodix

okidač za rast na 60 kn bit će posao s JANAF-ovim rezervoarima, zato samo stpljivo i ne prodavati za par bureka [thumbsup]

Veći promet trenutno na Đuri nego na HT-u… [thumbsup]

New Report

Close