DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

topot krda je sve bliži [rolleyes]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ovdje utihnulo, nema trgovine. krdo je još u daljini ali ako stavimo uho na zemlju možda začujemo koje kopito?

onda je vrijeme da se izmakneš na sigurnu udaljenost da te krdo ne pregazi [thumbsup]

ovdje utihnulo, nema trgovine. krdo je još u daljini ali ako stavimo uho na zemlju možda začujemo koje kopito?

onda je vrijeme da se izmakneš na sigurnu udaljenost da te krdo ne pregazi [thumbsup]
[/quote]
može. [tongue]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ili prevedeno stavljaj naloge visoko visoko…

peyo

Čini mi se da sam bio prepesimističan kad sam stavljao naloge na 72. Upravo poduplano!

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Čini mi se da sam bio prepesimističan kad sam stavljao naloge na 72. Upravo poduplano!

ma daaaa…. takva je navala na kupnji da će već danas probiti 50 kn [lol]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Zato jesu stoperi na asku,da se još natovari.Pa bid je dobar šta ne maznete po bidu.Od ovakve akumulacije skupljanja dolazi do eksplozije.Svi koji su izašli do 39 svaka čast ako su sebe našli,a mi koji smo kupili od njih………dado moji nalozi su od 100 na više.Sad mi lijepo daj jedinicu,pa se kroz koji dan sjeti mog posta.Jednostavno sam nanjušio lovu,a portfelj mi je već sad pozamašan.I još nešta jako me vuku ova dva lijepa naloga,a ja gladan………………..oću,neću ,oću ,neću……?????

peyo

Zato jesu stoperi na asku,da se još natovari.Pa bid je dobar šta ne maznete po bidu.Od ovakve akumulacije skupljanja dolazi do eksplozije.Svi koji su izašli do 39 svaka čast ako su sebe našli,a mi koji smo kupili od njih………dado moji nalozi su od 100 na više.Sad mi lijepo daj jedinicu,pa se kroz koji dan sjeti mog posta.Jednostavno sam nanjušio lovu,a portfelj mi je već sad pozamašan.I još nešta jako me vuku ova dva lijepa naloga,a ja gladan………………..oću,neću ,oću ,neću……?????

Onda pojedi ovih 250 na 41.80 nemoj se liparit .

lp

Nastavljam se na tebe kolega leont,poslovi na terminalu Janafa u Sisku koji su u tijeku i izgradnja nova tri rezervara na terminalu na Krku,za koje se čeka samo amen.Ali vojna industrijua diže đuru jako visoko.Ponavljam oružje i hrana.Sporazum sa Patriom će vrlo brzo na svjetlost dana,a još je puno zainteresiranih i za višecijevne bacače i tenkove.Ali nećemo sad na pamet nego pričekati razvoj događaja.Moji nalozi su od 100 pa do 150.Da li sam previše optimističan……………ne nisam.

Jedno mora biti svima jasno a to je da Djuro ne moze tenkove i bla bla bla ostale stvari proizvest preko noci .
Koliko ja znam i ova 4 BOV-a na mijesec su im previse . Kapacitet proizvodnje banana pa se pitam cemu toliko napuhavanja kad svi znamo sta je i kako u DDJH .

Prvo zašto si nervozan i nesiguran,drugo vidiš da se navlači na prodaju,treće nije liparenje kad uzimaš sa 200000 kuna, a treće pa možda baš meni prodaju još jeftinije,pa još dva i pol sata do zatvaranja.A za ova dva bova mjesečno,i tenkovi,pa kolega jesi ti od jučer?Ili si igrač iz fotelje.Strpi se,i zaradit ćeš.Neke stvari još nisu za javnost,ali vidim da ih već puno ljudi zna.A šta je to……….ćut ćeš kad preleti 100 kuna.

peyo

ma daaaa…. takva je navala na kupnji da će već danas probiti 50 kn [lol]

Alo, kud juriš! Ne mora potegnut danas do 50 – može i sutra, ili dan poslije. [proud]

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Rusi kupili Đuro Đaković – TEP

Ruska tvrtka EM Alliance kupila je za 64 milijuna dolara slavonskobrodsku tvrtku Đuro Đaković – Termoenergentska postrojenja

——————————————————————————–

Poslovni dnevnik Objavljeno 22.3.2011

Đuro Đaković – TEP je bio u vlasništvu austrijskog A-Tec Industriesa AG (ATEC), u Hrvatskoj poznatijeg po njegovu vlasniku Mirku Kovaču, koji je svojedobno želio preuzeti brodogradilište 3. maj.

Kako se krajem protekle godine ATEC našao u financijskim problemima, stečajne vlasti u Austriji donijele su odluku o prodaji TEP-a. Kako pojašnjava Velimir Kučera, direktor TEP-a, proces preuzimanja započeo je sredinom prosinca 2010. preko ciparskog fonda Veles.

"Iako se već uvelike radi na komplementarnosti asortimana s ruskom tvrtkom, za sada se još ne smijemo predstavljati kao dio EM Alliancea. Očekujemo da će taj proces završiti za 4-5 tjedana", kazao je Kučera.

U Slavonskom Brodu očekuju da će s Rusima doći novi val investicija koje će povećati konkurentnost TEP-a.

Slavnoskobrodski proizvođač kotlova i sličnih energetskih proizvoda je u 2009. godini imao prihod od 79 milijuna eura, dok je lani on pao na 60 milijuna. EM Alliance je 2009. godinu završio s oko 300 milijuna eura prihoda, a lanjsku godinu su završili s oko 350 milijuna. Kučera navodi da je EM najveći proizvođač kotlova u Rusiji i zemljama Zajednice neovisnih država, a prisutan je i u Indiji i Indokini.

"Rusi su već duže planirali ozbiljnije izaći na europsko tržište pa im je ova akvizicija bila primamljiva. Očekujem da će doći do povećanja opsega našeg poslovanja", komentirao je Kučera. Očekuje sinergijske učinke za rast na europskom, ruskom, bliskoistočnom, srednjoazijskom te južnoameričkom tržištu.

peyo

New Report

Close