DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim da su drukanja urodila plodom, fino se moze dokupiti sad po 178, hvala drugari[smiley1]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Tebi se niti ne obraćam. Tema nosi naziv DDJH, a ne avax10, koliko vidim. Pišem o DDJH ono što mislim u datom trenutku.

Ma samo ti piši i ne obaziri se na mene , i tako pišeš kontra đure ko da ti život o tome ovisi [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

tebe očigledno nisu dobro naučili kako razumjeti pročitani text, ali zato jesu kako manipulirati.
Ne pišem ja kontra Đure, već kontra cijena na ovim razinama u ovo vrijeme, a u kontextu jedne te iste vijesti koja se vrti već više od pola godine a i još će najmanje toliko, a onda još toliko dok nam mili Đuro ne osjeti konkretne financijske efekte.

Hvala ti stok na dokupu ,ajd još malo da se bolje dokupi.HVALA

tebe očigledno nisu dobro naučili kako razumjeti pročitani text, ali zato jesu kako manipulirati. Ne pišem ja kontra Đure, već kontra cijena na ovim razinama u ovo vrijeme, a u kontextu jedne te iste vijesti koja se vrti već više od pola godine a i još će najmanje toliko, a onda još toliko dok nam mili Đuro ne osjeti konkretne financijske efekte.

Jako je lako čitati tvoje tekstove a pogotovo manipulacije koje skrivaš između redaka . [smiley2] Ljep pozdrav

I tebi. I još te jednom podsjećam ovo je tema o DDJH a ti već nekoliko postova pišeš o članovima foruma.
Valjda nema novih vijesti

Ja sam i dalje unutra iako znam da će cijena malo kliziti slijedećih mjeseci.. ali razmišljam long-term…
Nemoguće je predvidjeti koliko nisko ovo može otići nakon svega (pa da se dokupi jeftino)…

Nemojte biti jalni jedni na druge, odite nekamo drugdje s lovom ako mislite da će vam biti bolje, a strpljive DDJH poklonike ostavite ovdje… Pozdraf!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Evo, ja potpiujem svaku tvoju riječ u prve dvi rečenice.

Djuro ce s sljedecih 2 mj u peridicnim navratima napraviti nekoliko pomaka naravno na bolje i takodjer ce biti laganih padova mislim da -5%+ nije neki postotak za zabrinjavanje

Prvi na godisnjem izvjestaju koji bi trebao biti nakon dugi niz godina u plusu
Drugi potpisivanje ugovora s jednim od proizvodjača BOV
Trece prvi kvartalni izvjestaj da potvrdi da je to firma s velikim potencijalom

Pozdrav svima

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Stvar je da bi kasnije za dobar ulaz moglo biti prekasno. Ovo sad je ni vrit ni mimo… ali ipak neće samo tako dolje, barem ne previše… čvrste su ruke ovdje, uglavnom…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ne kukajte .Treba pričekati dan dva, situacija se mora stabilizirati.Pogledajte malo burzu sve se crveni, neko se sprema opako dokupiti

Malo statistike -zadnjih mijesec dana protrgovano je s oko 120.000 dionica DDJH uz promet veči od 22 mil.KN.

New Report

Close