Pa imaš priliku prodati sutra,odmah po bidu.A lkri su srušili baš ti ljudi koje sam gore naveo.Neko profitira ti očito ne.A INA i to je za tebe glupost.Na tu glupost INA je danas samo 4000,a svima je bila skupa na 1600.Pamet u glavu i ne slušaj par kolega koji ni ne posjeduju dionicu,a kamoli dionice đure.S poštovanjem.
Mali dioničari drže 1.185.630 komada,šta čini 36,63% ukupnog kapitala.Hoću se samo nadopuniti na razliku između LKRI ,koja je dio dala u koncesiju na 30 godina.Znači nije ništa prodano,nijedna dionica za sada nije u vlasništvu strateškog partnera.Činjenica je da je cijena LKRI pala,ali pričekajmo do kraja godine,kad krenu izviješća.Tada će se vidjeti prava cijena.A kod Đure je zanimljivo šta mali dioničari drže 36,63 % dionica u svojim rukama.Ova igra će se morati sprovesti preko burze isto kao i INA.Sory kolega lidl ako Vas iritiram sa svojim postovima,ali ja sam siguran u rast đure a i svih naših dionica.Nažalost evo šlag na tortu sa Japanom pa najbolje ni ne paliti komp.Strpljen -spašen.
NaslovnaĐuro Đaković Holding d.d. – Održana 22. sjednica NO ispiši
Đuro Đaković Holding d.d. – Održana 22. sjednica NO
15.3.2011 9:28:16
Vezani dokumenti:
Janafov terminal na Krku -da li ta informacija može dići đuru iz ovog sranja.Može itekako.Nova uprava izgledni poslovi.
Ajde kolega peyo, govorite i predvidjate rast????
Pa 2 mjeseca im je trebalo da popune NO. Da, da, sigurno ce novi clanovi uprave dici djuro u nebesa.
Đuro Đaković Holding d.d. – Godišnji upitnik kodeksa korporativnog upravljanja za 2010.
Vaš link
Vaš link
Ajde kolega peyo, govorite i predvidjate rast????
Pa 2 mjeseca im je trebalo da popune NO. Da, da, sigurno ce novi clanovi uprave dici djuro u nebesa.
I 50 je OK . . . za početak!
Pozdrav velikim investitorima koji mi dijele jedinice što sam podijelio službene informacije. Očito me smatrate drukerom. Ali, vi znate tko su pravi drukeri, zar ne?!?