Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
ne pada samo zato što netko trenutno pokušava zaustaviti pad sa strašilom koje ćim krene će se maknuti, a onda kada krene panika tko zna gdje smo…
s obzirom da ste ponovno ušli očito volite rizik…meni je trenutno malo prevelik
Kolega a gdje ti je to strašilo.Odspavao sam malo pa nisam vidio.Meni se čini da ste Vi tu samo da bi stvorili paniku,ili se borite za dobre ocjene.Evo stavite na kupnju koliko mislite,stavite na 20-ti nalog,ili više ne širite paniku.Ja sam ubo 2368 komada zadne dane.Evo me na megdan,da dokažem da govorim istinu ,a vi ne.Ja na 20 ti na ask,Vi na 20′-ti na bid. samo recite koliko komada kupujete….
Ja otvori nalog na 34 kn i čekam a dali ću dočekati samo Bog zna.
Ako i ne bude ništa od toga opet nije loše već ih imam dovoljno
Lijep pozdrav
Svašta je moguće kolega,ali ja sam uvjeren da bi ovaj tjedan mogli preći 50.Postoji ono šta se svi pitamo zašto¸¸¸¸¸¸zato.Samo kad će biti objavljeno.A i većina se istresla sa zaradom,pa će opet na bid.Oni koji razmišljaju kao i ja šute i u opće ne komentiraju na forumu i strpljivo kupuju.Ako ste primjetili bid bid je tri tjedna jači od aska,i sa laganim spuštanjem cijene ask se povlačio ili se panično tuklo po bidu.Ja sam se natrpao a i puno nas,a i pomogla nam je situacija u svijetu i kod nas.Evo sad i tsunami u Japanu,moglo bi se još nešta dokupiti…..ali sumnjam.Svijet je izvršio debelu korekciju,i sad ide očekivani rast.Šta Vi kolega velite ,već imam dovoljno,ali ako se rasprodaja nastavi onda uzeti još toliko.Po mom uvjerenju bit će ovaj graf povećan rasponom od 21,39 na 100.Optimizam ili……….ipak je ono ili.Sretno svima.
DDJH je vrlo sigurna investicija za ovu, pa i slijedecu godinu.
Napokon ce se i financijski vidjeti rezlutati od BOVa, nesto malo se pokrenulo i sa vagonima.
Najava jednog konkretnog posla s Patrijom i brzo smo na 100…
Jos samo da se uprava promijeni i to je odmah par desetaka postotaka plus na dionici. 😀
Kolega a gdje ti je to strašilo.Odspavao sam malo pa nisam vidio.Meni se čini da ste Vi tu samo da bi stvorili paniku,ili se borite za dobre ocjene.Evo stavite na kupnju koliko mislite,stavite na 20-ti nalog,ili više ne širite paniku.Ja sam ubo 2368 komada zadne dane.Evo me na megdan,da dokažem da govorim istinu ,a vi ne.Ja na 20 ti na ask,Vi na 20′-ti na bid. samo recite koliko komada kupujete….
po ovoj cijeni ne kupujem ni jednu jedinu dionicu…kupovat ću kad bude cijena koju ću smatrati povoljnom, a ova to za mene nije…
zanimljivo je kako se vaše mišljenje o ovoj dionici mjenja (mogu se pročitati prijašnji postovi, pa iz toga izvući zaključak tko druka ili ne)…
vaši pozivi su blago rećeni smješni i usmjereni samo na drukanje, zar stvarno mislite da netko normalan na takav način ulaže novac???…
Mislim da našu burzu treba pod hitno zatvoriti.
zar zato što nije ispunila vaše želje??
Želja mi je da na forumu pišu ljudi koji posjeduju dionice , a ne takvi kao Vi.Ja sam kupio,ja kupujem i ja ću kupovati,a Vama sam dokazao da ste druker i to ispodprosječni.Pokazao sam Vam moj portfelj,a danas je još deblji.Razočaran sam šta ljudi slušaju takve kao Vi,a u džepu nemate prebijene lipe.Ja sam investitor, i kad bi na forum mogli samo oni koji posjeduju bilo koju dionicu na burzi,80% ljudi bi jednostavno bilo izbačeno sa foruma.Forum bi trebao služiti za izmjenu informacija,a ne za ovakva piskaranja poput Vaših.Dionica Đure sad vrijedi ko 2 kutije cigareta,pa to je sramota.Onda će doći jedna Patria ili bilo ko drugi i preko noći će dionica otići u nebesa,a puno ljudi će ostati kratkih rukava,jer slušaju one koji uz svoj avatar imaju najljepše sličice.Evo kolega milion i od mene dvije stotke,pa po to ste i došli zar ne.
Kolege investitori Đuro ide visoko jako visoko,a Vi sad procijenite sami .Ja sam pokazao moj portfelj,i pozamašan je.To nije preseravanje,nego Vam hoću pokazati da se ne zahebavam nego radim i vjerujem u Đuru.Sretno.
Po današnjem padu svjetskih burzi i naših dionica mogu konstantirati da se đurica održao odlično.Htio bi pitati pojedine naše kolege zašto toliko negativnosti u svemu.Privatizacije ,dokapitalizacije,koncesije,to je ono šta Hrvatske firme čeka.Strateški partneri su neizbježni.Jednostavno sami ne možemo.Nemamo novaca za to,ali imamo prirodne resurse,fantastičan položaj,vrijedne ljude,i slabe firme koje ili će same propasti ili krenuti uz sufinanciranje već probijenih firmi iz svijeta.Žao mi je šta sami ne znamo cijeniti svoje pa moramo tražiti pomoć,ali to je tako.A sad kad svi znamo da je to tako,i konkretno đuro nakon objave partnerstva će odletjeti u nebo,zašto ste kontra i mislite da ste najpametniji.Umjesto da se cijene dignu u nebo prije bilo kakvih informacija i da se koža šta skuplje proda mi se borimo da srušimo i ovako podcijenjene dionice.Sve naše dionice,ali sve ,su ponuđene strancima na švedskom stolu,pa jedi i pij koliko hoćeš.A naši stranci čekaju da se mi još više razhebemo i da taj švedski stol plate još jeftinije.
Za đuru nije Patrija jedina opcija,ima i puno jačih igrača,ali šta kolega gore navodi, ko god bude ,isti dan đura leti preko 100.Primjer imamo,našu Inu koja po velikim analizama naših stručnjaka ne vrijedi ni 1500,pa preko noći 2830,pa3300 pa danas na povijesnih 4000.Pa jesmo mi slijepi ili ludi.Ista fora će biti sa svim našim dionicama sve do ulaska u EU.A to nam kuca na vratima.Otvorite ljudi oči i ne gledajte na analitičare i drukere,sve su naše dionice debelo podcijenjene,a nažalost kad se to shvati gotovo je več je ptičica odletjela.SRETNO.
Jedno pitanje ,da li postoji kakav račun za pomoć Japanu i ako ga tko zna ili sazna molim Vas da ga stavi na forum,pa da se makar malim dijelom financijski socijaliziramo sa tim nesretnim ljudima.
…Za đuru nije Patrija jedina opcija,ima i puno jačih igrača,ali šta kolega gore navodi, ko god bude ,isti dan đura leti preko 100….
ma pričaš gluposti, pogledaj LKRI gdje je ušao strateški partner koji će uložiti 1 milijardu (!!!) kuna u biznis (postrojenja i opremu), pa je cijena u par dana pala sa 265 na 215 kn….