DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega, vidjet će se da li je drukanje…. u prijašnjim padovima nije se zaustavljalo iznad 40 i po mojim predviđanjima opet će barem do 38…žao mi je što ste prebrzo ušli…nije uvijek dobro biti brzoplet

Alo mislim da pretjeruješ,jer gledaš samo jednu stranu-one koji prodaju.Pa da li misliš da smo svi koji ulazimo mulci.Ovakve cijene kao šta su bile danas zaboravi.Dečki su se lijepo utrpavali,pred kraj se gurali ko će prvi.Nije akcija svaki dan.A ovo šta veliš gore u svom postu,pa da li kužiš da je bilo plašenje i kupovanje danima,pa onda sa 4 posto minusa du u 7 posto plusa.Zašto ne igrat tako dok ima onih koji prodaju.Prava cijena ove dionice tek dolazi a do tada kupuj ponuđeno,ili skupljaj po bidu na sitno ili po asku.Cijeli ask je jedno vrijeme bio 113000 kuna,to je malo manje od 2800 komada.Alo dječja igra,ali čemu dok dobro ide i na bidu.Sory i meni nekad paše tvoj druk ,ali ovaj put ga pretjera………..U svakom slučaju sretno.E- a jesi vidio koliko svijet danas crveni-strašno.

peyo

Budimo realni… Ako korekcija vani nastavi, neće ni Đuro biti pošteđen, tako da nema potrebe za drukanje ni na koju stranu. I to neće imati veze samo i isključivo s dionicom DDJH već s općom klimom na TK.
Daljnji napredak ovisi prvenstveno o novim poslovima i perspektivi, jer se prvenstveno to kupuje (budućnost, perspektiva), ako zanemarimo trejdanje.

Što se tiče potpora… prva je na 40, druga na cca 38,5 (srednji bollinger na dnevnom grafu), zatim 37,8 i 35,5 (EMA linije na tjednom grafu). A do kuda će se Đuro korigirati, ostaje nam da vidimo. Tko želi – prodat će, tko želi – kupit će i to je poanta cijele priče.

Meni osobno bi bilo idealno da još malo padne,da uđem još niže da popravim prosjek.Inače stvarno vani je katastrofa zbog hebenog rata.Ali ponavljam Đurica tu može jako dobro prosperirati,ne u Libiji ,ali sve zemlje uokolo su na debelom oprezu i kupuju,nemaju nikakvu zabranu uvoza oružja.Ne smijem više govoriti.Nekom rat nekom brat po stoti puta i niko me nije pitao zašto stalno to pišem.Ponovno -sprema se veliko iznenađenje za sve analitičare i za nas investitore.Zato sam toliko siguran u rast,a normalno hoću kupiti što jeftinije.Grafovi su fantastična stvar sve dok ne dođu izvanredne situacije.Sretno.

peyo

Htio bih još samo nešta reći-niko,ali baš niko ne ulazi u bilo koju dionicu onako.Znači mora postojati nešta ,bila to informacija,provjerena ili u ovom slučaju neprovjerena,ili konkretne činjenice.Sve skupa ljudi prodaju jer se boje gubitka,a mi se utrpavamo.Tu informaciju vjerojatno znaju svi koji ulaze,ali se čeka službena objava za bum.Evo pošteno od mene,a sad ko kako hoće.Sretno.

peyo

kolega slažem se s vama… svatko kupuje i prodaje u odnosu na ono što predviđa…ja sam samo iznio svoje trenutno mišljenje s kojim se netko može a i ne mora složiti…vrijeme će pokazati čije je mišljenje bilo ispravno…
a ako netko kupuje ili prodaje na temelju što netko napiše ovdje njegov problem i vjerojatno njegov gubitak..

i ti ?? mislim da nećemo još dugo ćekati…što više možda i nadmaši moja očekivanja pa dođe i na 35-36

i meni izgleda da će na te razine. ne odmah danas, ali u roku 7-10 dana

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

Iz vaših usta meni u đep

peyo

dotakli smo donju stranicu rastućeg kanala pa sad možemo nazad [thumbsup]

Tako je kolega lucky,ja sam dokupio i gotovo.Prosjek mi je dobar,a vi kolege više nemojte drukati na pad.Ovo vam je granica i ispod više ne.Sad je vrijeme za napad na 50.

peyo

Stresla se brda rodio se miš.Šta se drastično dogodilo poštovani kolege-ništa.Ameri su još uvijek crveni ali puno manje u premarketu,Europa crvenilo popušta,a i kod nas je lagana stagnacija -fijaka.Tih par komada šta se ljudi splašili,i malo ask popustio.Bid stoji kao i svaki dan sa malim pomakom prema dolje i to je to.Džabe druk prema dolje kad znamo da ide gore.Ona dvojica kolega su me skoro uvjerila da mi grafovi ne valjaju ništa.Svi su odradili korekciju cijena, i od ponedjeljka ,a možda još i danas možemo lagano u oporavak.

peyo

Prvih 20 naloga na asku je 170000 kuna,pa zar nije sličan scenarij kao neki dan.Ko god da uđe i pokupi ask dobiva po 42 kune sve.Nemoguće,možda-da nisam ulazio ovih dana na sitnjaka ja bi to napravio.A možda duh??????????

peyo

New Report

Close