DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lauda 100 od mene vidim da isto razmišljamo.A odgovori brzi i konkretni.Bravo.

peyo

da zavrsimo sa drukanjima:
– imas info-daj link
– nemas info-sutis i ne drukas.

Imam dionice DDJH.

ŽIVOT JE LIJEP

imam i ja (jos od prije i dalje ih drzim), nemam nikakvih info niti nesto pametno za reci pa sutim i citam 🙂

p.s. i od mene 100 al sta vrijedi kad ima dezurnih koji lijece svoje sindrome…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

nestale tisučice sa kupnje?

nestale tisučice sa kupnje?

bit će da se peyi i društvu noćas nije javio duh kojeg prate pa su dezorjetnirani povukli naloge s kupnje [lol]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Bid je jači od aska,vratit će se ako ask popusti.Svaki dan nova strategija,sve u svemu zadovoljavajuće.Dosadno ,ali gdje je još kraj dana.Status skvo,nadmudrivanje.Ako ask popusti, dobro je bit će utrpavanja,ako bid pojača bit će istrpavanja-možda.Ovaj put je ask meta,samo dobro se drži.Gdje si gosn duh da ih malo splašiš?

peyo

Tacco -pa imaš na bidu dosta naloga, pa deri,svi ćemo ti se lijepo zahvaliti.

peyo

Ask je 117000 kuna…….?????????????

peyo

To su tek poceci kolega peyo…

kao što sam nedavno rekao 38 se smješi…

Pa ajde više na 38,čekam cijeli dan.Jel prodaješ?

peyo

i ti ?? mislim da nećemo još dugo ćekati…što više možda i nadmaši moja očekivanja pa dođe i na 35-36

Lijepo drukaš ali prijatelju smanji ribu,ja sam već debeli dio unutra.Htio bi još ali pretjeruješ mašala.Dajte po 40 i kusur- ja zadovoljan.

peyo

New Report

Close