DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prilike na Đuri. Kakve su prognoze!?

Karte su se otvorile. Sve dobro što se moglo dogoditi za ovu dionicu već se dogodilo. Sada do jeseni i potpisivanja ugovora možemo očekivati samo pad.[smiley16]

Pozdrav

Moram priznati da ne izgleda baš presjajno ovih 1000 kom na 183

Da taj hoče prodati stavio bi se na 180 i prodao bez problema ,ali cilj mu je plašiti male da prodaju na 180 i ispod .Meni ne smeta, ja sam dokupio [smiley2] . Pozitivne vjesti bit če vrlo brzo, čim dođe prvo fin. GI gdje če DDJH iskazati oko 10 mil. KN dobiti [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Kolega avax, kad se ocekuju te vijesti?

Cuore Sportivo

knish: ” Moram priznati da ne izgleda baš presjajno ovih 1000 kom na 183 ” Da taj hoče prodati stavio bi se na 180 i prodao bez problema ,ali cilj mu je plašiti male da prodaju na 180 i ispod .Meni ne smeta, ja sam dokupio [smiley2] . Pozitivne vjesti bit če vrlo brzo, čim dođe prvo fin. GI gdje če DDJH iskazati oko 10 mil. KN dobiti [smiley2]

I to je već odavno poznato i ukalkulirano u sadašnju cijenu. Ali … ako bude manje od 10M…. bojim se bit će “dr’ž gaće”.[smiley2]

Pozdrav

“vorda”, več je i vrabcima jasno da drukaš van granica dobrog ukusa da bi nagovorio male da prodaju dioncie DDJH . Nek prodaju, meni ne smeta jer kupujem . Samo me zanima što češ reči onima koje nagovoriš na prodaju kad kroz neko vrjeme dionica opet na 190 i preko toga?

Kaj bi im rekao? Staviti će se na prodaju i šutiti sa 15-20% lake zarade, svaka mu čast ako uspije ikoga uvjeriti ovakvim pisanjem.

...samo je smrt siguran posao...

Stanje u 12:47
Kupnja – DDJH-R-A
40 178,31
140 178,30
100 178,02
350 178,00
4 177,51

Prodaja – DDJH-R-A
401 179,99
210 180,00
70 181,50
350 182,00
100 182,91

Nikoga ja ne drukam ninašto. Naprotiv vaše, toliko naivno, drukanje me je potaklo da se malo više zadržim na ovoj temi. Ja iznosim fakte, a vi projekcije. Svatko ima svoju glavu da s njome misli, pa prema tome neka i ulaže. Ja sam iz dionice izašao, ali dok sam bio u njoj nikada nisam govorio bedastoće kakve vi sada govorite. I to upravo iz razloga da ne izazovem nekoga tko se možda i ne slaže samnom u pogledu vrijednosti dionice. To se odnosi na DDJH i na sve dionice koje sam posjedovao ili ću posjedovati.

Citiraj me barem jednom kada sam rekao da nešto treba kupiti ili nešto ne treba kupiti.

Pozdrav

Pa što onda ako i cijena pobigne preko 190 ili 200?!
Kupovati po tim cijenama ima smisla tek kad bude jasno kakve će konkretne koristi u financijskom smislu imati DDJH.
Ja sam siguran da će se DDJH-om trgovati ispod 170, a koliko ispod ovisit će o onakvima kakvi su edo i ostali navijači. Panika ja vrag jednako koliko i euforija. I isti su im likovi podložni od pamtivjeka.
E i Vorda lipu si im besidu napisa

Pa prodajte onda i ne glumite dušebrižnike kad vas ne zovemo . Ops, pa vi ste več prodali DDJH ali svejedno vam velka hvala na ovolikom trudu koji “ulažete” [smiley1]

Avax predlažem ti da se skuliraš jer će ljudi mislit da si se uplašio, šta odgovaraš na svaku provokaciju, jučer stock, danas vorda, sutra… Svima je jasno da ovdje igraju veliki igrači, a mi mali možemo pričat što god hoćemo. Biti će onako kako oni odluče, a ne šta kažeš ti, vorda ili stock.
Činjenice su slijedeće:
1. Đuro Đaković će po prvi put u zadnjih 17 god. imati pozitivno FI
2. Đuro Đaković Holding uskoro ide u privatizaciju, pouzdano znam da je GD zainteresiran za vlasnicki udio u DDJH. Kupnjom DDJH strateski partner kupuje trziste cijelog bliskog istoka za proizvodnju, modernizaciju i odrzavanje tenka i BOV-a. Po sadasnjoj burzovnoj cijeni 75% vlasnistva nad DDJH vrijedi cca 60 mil. Eura !!!
3. Pojedini Dijelovi DDJH (4 firme iz holdinga) idu u privatizaciju u 03/2007
4. Daljnja privatizacija DDJM
5. Offset za BOV
6. Modernizacija HŽ-a, HEP-a, CROTRAIN…

Ko voli nek izvoli….kupit ili prodat pitanje je sad?

Tebi se niti ne obraćam. Tema nosi naziv DDJH, a ne avax10, koliko vidim. Pišem o DDJH ono što mislim u datom trenutku.

New Report

Close