DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cim je dobra ocjena znaci da se kuha hrvatsko americki gulas.Al ce biti mesa a ostalima samo juha………

peyo

Promjene u top 10:

9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 24.602 0,76 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA new
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA

Ispao iz top 10:
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 25.852 0,80 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA out

Štednja je mudrost trošenja.

Broj 9. nije nov, već je s 10. došao na 9. jer je FIMA Equity ispao. Ima isti broj dionica kao i već dugo…
Broj 10. se opet pojavio u TOP10 nakon par mjeseci, ali s istim brojem dionica, dakle ni on nije kupovao/prodavao.

Zapravo je samo Fima Equity prodao očito većinu dionica, a ostalo je samo rezultat toga.

@ZZtop

Izgleda da je ovdje stvarno krenulo, a bio je i red [thumbsup]

Izgleda da je – nadolje kao po običaju..

A što vam je Plejboj govorio ?

Već dvaput ste me ismijavali kad sam vam lijepo davao savjet da je vrijeme za unovčavanje pozicija, i dvaput vam je vruće kestenje ostalo u rukama…

Ništa, treća sreća valjda [wink]

Odmah ću vam i napisati šta će biti – idući put kad krene gore krenut će jače nego prošli tjedan, i dotaknut će 50kn [wink]

Da li će preći ne mogu ocijeniti odavdje, ali 49, 50 će dotaknuti. No, dotle još DDJH mora preživjeti ovu korekciju koja mu slijedi, vrlo moguće i ispod posljednje mrtve točke – 36/34

Pozdrav od Plejboja ekipo [thumbsup]

Kressho

Promjene u top 10:
broj 8 dokupio 1.462

Čini se da smo završili sa ovom malom korekcijom i da nam slijedi vrlo izgledan obrat trenda što potvrđuje "bullish engulfing" obrazac. Možda će netko reći da ovo ne izgleda kao školski primjer tog obrasca, jer tijelo bijele svijeće potpuno ne prekriva crnu od prethodnog dana, ali rekao bih da je vrlo blizu.

Rekao bih da smo dočekali obrat trenda!

Mišljenja? Khmm? Bilo tko?

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Poštovani kolega 100 posto ste u pravu,po mojim grafovima cijena bi uskoro mogla preći psihološku granicu od 50 kuna.A dobre vijesti da je na sajmu puno više zainteresiranih bilo za Hrvatske vojne proizvode koji već jesu,a i bit će u uporabi u afaganistanu.Osim toga sve ima logike jer s obzirom na ovakva kuhanja na bliskom istoku,sve više i više se traži vojna oprema od najsitnije do novina iz naše firme.A znate i sami da neki od kupaca ni ne pitaju za cijenu.Mislim da će uslijediti brutalan rast naše dionice koji će uskoro biti potkrijepljen konkretnim potpisivanjima ugovora sa………e to ne mogu na glas.Ameri su samo jedni koji čekaju,a ima ih još ito jaki igrači.Sretno.

peyo

slaže se kupnja [thumbsup]
a prodaja šuplja

Vidim ovdje opet val navlačenja ide .. A naivci papaju ko bles…i …

Motto im je "bolje danas ya 41 kn nego za par dana po 36" [wink]

TEMELJ RASTA – nema ga. Čak ni mediji više ne žvaču stare vijesti s tendencijom ponavljanja…
Očito se netko od većih dioničara želi riješiti ovih papira pa malo nabidava sam sa sobom i tako pali euforiju [thumbsup]

Kressho

Vidim i stara igra s nalozima po par tisuca kojima se tjera male da kupuju je opet u modi [wink]

Ne znam dokle će ovaj put dogurati, sve ovisi o naivnosti novih naivaca, ali nekom će ovih dana ostati vruće, vruće kestenje u rukama…

Kressho

Lijepo, lijepo… [smiley]

Vidim i stara igra s nalozima po par tisuca kojima se tjera male da kupuju je opet u modi [wink]

Ne znam dokle će ovaj put dogurati, sve ovisi o naivnosti novih naivaca, ali nekom će ovih dana ostati vruće, vruće kestenje u rukama…

…ispadaš smiješan…

ŽIVOT JE LIJEP

New Report

Close