Bolje da šta manje kolega shvati šta znači ova suradnja , barem dok mi ne dođe novac za dokup. [thumbsup]
Prema priopćenju HGK, i tvrtka Đuro Đaković – specijalna vozila imala je konkretne razgovore s Patrijom vezane za razvoj daljne međusobne suradnje na proizvodnji borbenih oklopnih vozila.
– Tvrtke su izuzetno zadovoljne organizacijom sajma, posjetom ministra obrane Davora Božinovića i organizacijom službene posjeta delegacije Afganistana i princa Mohameda Bin Saida. Osim sklopljenih ugovora, ostvareni su i brojni novi kontakti čiji će se rezultati vidjeti u sljedećim mjesecima, kazala je direktorica Sektora za industriju HGK Zoja Crnečki. Najavila je da će komora ove godine organizirati nastup hrvatskih proizvođača na još dva sajma naoružanja i vojne opreme, u Londonu i u Parizu.
Dali torpedo nema motora,,,,,,,,,,,Kod nas se prave motori za brodove ,,,i htio sam navest činjenicu da se moglo i bolje tj.jeftinije proizvesti a skuplje prodat. [cool]
taj simetrični trokut daje target cca 60kn
usput macd se prekrižio i probio nulu
Da, target je ok, samo se nadam da neće biti problema na 52. Pogled u prošlost (7-10 mjesec 2009. i 11.01.2011.) pokazuje da je razina od 52 predstavlja jaki otpor.
Prođemo li osjetnije tu razinu, neki će govoriti "ŽIVOT JE LIJEP, ALI JE UPRAVO POSTAO JOŠ LJEPŠI", dok će neki razmišljati malo drugačije, jel!?! [wink]
@lauda
Ne zamjeri što sam posudio tvoj slogan i malo ga izmjenio [smiley]
Molim cijenjene kolege da se strpe dok mi ne sjedne iznos za nadokup.
…e deca..jel znate kad je revizija kjobeksa?…mislim da imamo dobre šanse uletit unutra jer vidim barem desetak kandidata za izlazak gledajući ostvarene promete…uf kakav bi to sex bio…to bi značilo barem 10-15% više na aktualnu cijenu…
Hoće li DDJH ući sad u sastav crobexa, obzirom na svakodnevno trgovanje i poprilične promete?
(Redovne) Revizije Crobexa rade se u ožujku i rujnu, na osnovu trgovanja 1.9-28.2., odnosno 1.3.-31.8. i to od cca trećeg petka/ponedjeljka u mjesecu.
Dakle, za očekivati je da će revizija Crobexa biti s danom 18/21.3.
Revizija se obično najavljuje 2 tjedna unaprijed, tako da će se do kraja ovog tjedna (petak) znati tko upada/ispada iz igre. [smiley]
Pravila tko upada/ispada nalaze se ovdje:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/legal/CROBEX-Odluka%202010.pdf
Pa kom se računa… [lol]