Nevezano za DDJH, šta god kliknem otvara mi se ovaj idiotski peugeot, ne bi ga kupio niti da je 1 kunu, ako su željeli antireklamu savršeno su uspjeli [angry]
Kako je lijepo kad si u dionici koja omogućava stabilan rast, nažalost veliki dio mog portfelja je u jednom građevinaru koji nikako da ode gori, ali to je moja prva ljubav pa ga držim i imam vjere. Čestitka svim imateljima DDJH , a katastrofičarima preporučam da uzmu barem 100 kom DDJH i da budu mirni.
@shefsale
Evo vam odgovora u svezi vašeg pitanja što je sa onih 100 vagona za HŽ + sve ostale poz. vijesti u svezi ĐĐ…
PONOVNO ĆEMO BITI PREPOZNATLJIVI U EUROPI
Zdravko Stipetić, predsjednik Uprave Đuro Đaković Holdinga:
"Javnost sve zna o natječaju, njegovom poništenju, pa novom natječaju… kako sada stvari stoje, ovih dana trebalo bi konačno doći do potpisivanja ugovora o 100 vagona za HŽ"
http://www.posavskahrvatska.hr/Novost.aspx?kat=20&id=20_20110218123133
Čovjek jednostavno ne može vjerovati da je gospodin Božinović naš ministar. Čovjek je u par dana otvorio više poslova nego kompletna cro diplomacija u deset godina. Što znači sposoban i pametan čovjek na pravom mjestu. Svaka čast [thumbsup]
POTPISUJEM…[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ŽIVOT JE LIJEP
Vaš link
Čovjek jednostavno ne može vjerovati da je gospodin Božinović naš ministar. Čovjek je u par dana otvorio više poslova nego kompletna cro diplomacija u deset godina. Što znači sposoban i pametan čovjek na pravom mjestu. Svaka čast [thumbsup]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Vaš link
Ja ovdje vidim samo predizborni PR, nikakav posao. Kad već pričaš o
[/quote]
TI MORA DA SE ŠALIŠ!? [undecid]
[/quote]
Dobro si rekao to je posao ministra gospodarstva koji je nadasve štošta do sada sredio. Na sajmu u UAE je otvorio vrata svim našim sudionicima sajma, a ne samo Đuri.
Mislim da u zemlji koja je već pomalo gladna trenutno nije prioritet imati najmoderniji tenk ili zrakoplov, a toga je trenutno i on svjestan…
Je li se vi to zajebavate ili vi to stvarno ozbiljno mislite o " otvaranju vrata"???? Otvarao je vrata Mesić punih 10 godina pa vidimo kako je završilo. Sad bi valjda trebali pušiti spike Božinovića i Kosorice o kupcima koji samo što nisu [pray]. Svi želimo zaradu na burzi ali drukanje o nekim poslovima samo zato što se ministar uslikao na nekom sajmu…e to je stvarno previše. Što je Božinović tamo uopće išao osim da mu guzica vidi puta. Nije ništa kupovao, niti ima namjeru, a bome ni novca. Nije ništa ni prodavao jer ništa i ne nudimo. Vjerovatno je reklamirao i molio izlagače da dođu u Split kako bi vlada mogla još jednom mantrati o gospodarskom oporavku i hrvatskoj vojnoj industriji koja btw. nikada nikome ništa nije prodala (tu ne računam zalihe stare municije koje se uvalie u Obalu Bjelokosti i slične destinacije). Jedina tvrtka u području vojne industrije koja ima dobar proizvod je Dok-Ing, a njima ne treba Božinović za otvaranje vrata. Đuro samo sklapa bazno vozilo (radnici vare i to je to). Motor je iz uvoza, kao i svi podsustavi u vozilu (komunikacije, naoružanje, elektronika…) Ja mislim da je Made in Croatia samo vatrogasni aparat, a sve ostalo je uvoz. Kakva je to vojna industrija i o čemu mi tu pričamo. Perjanice Clustera HR vojne industrije čine KROKO (odore) i Šestan Bush (kacige). Gdje je top, tenk, haubica, avion, brod, radio, C4I… [cry]