DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sto ce ti konkretniji podaci od – 50 milja kn!!!! Pa da vijest bude da je dosao seik u djuro i da ga kupuje nema mu spasa.

Pripremite sitan novac/eurice/ pa kad padne na euro, dva, bolje da ih upucate u djuru, nego da ih trosite negdje drugdje [proud]

pa ne treba sad pretjerivat, samo da se dokupi malo jeftinije

Pa zar ne bi bilo dobro da se djuro prodaje na principu 1kg patrie = 1kn. Tako bi barem znao koliko dio vlasnistva imas u pojedinoj Patrii. A ako ne daj boze ode u stecaj, dodjemo kao vjerovnici, pa uzmemo patriu doma, pa nek se djeca vesele.

kako li ga cijedi… [rolleyes]

Jel jos uvijek mislis da cijedi ? [wink]

E braco , da ste Plejboja poslusali kada sam vam na 46 kn dobronamjerno savjetovao da prodate , ne bi sada bili na ovakvim mukama ..

A ovaj sta brani pad sa 3 dionice sta reci … Svasta sam vidio na ovoj nasoj maloj burzici, ali da netko brani s 3 komada na 5 % vecoj cijeni … ljudi svaka vam čast – kreativni ste gdje ne bi trebali biti, a nepovjerljivi gdje – takodjer ne bi trebali biti …

[lol] [bye] [cry]

Kressho

Pa zar ne bi bilo dobro da se djuro prodaje na principu 1kg patrie = 1kn. Tako bi barem znao koliko dio vlasnistva imas u pojedinoj Patrii. A ako ne daj boze ode u stecaj, dodjemo kao vjerovnici, pa uzmemo patriu doma, pa nek se djeca vesele.

Dao sam ti 55 % jer si ni vrit ni mimo … Nece Djuro u stecaj, to su sad vec pretjerivanja.. No, pad se moze nastaviti jos kratko jer za dionice u padu vlada slab interes u vrijeme kada se moze jos pronaci onih sa sjajnim izvjescem …

Ali Punto sto me nisi poslusao kad sam pisao da izadjete , i to jos galantno na racun navlakača u ono vrijeme ?

Ajoooj, svasta vi jos morate nauciti .. Pa makar i od "kvartovskog klinca" poput mene …

Jer TKO SI, ODAKLE SI , I KOLIKO GODINA IMAS – Burza ne pita. Ona šiša sve redom , naivne, i uvijek časti nas promišljene i strpljive

[thumbsup]

Kressho

Nova procjena cijene koju sam izračunao TA je da će vjerovatno DDJH pasti ispod 30 kn kroz nekih 30 dana i da bi to bila dobra cijena za početak ulaska. Dugo je do izbora i realno TA pokazuje da cijena može ići još znatno dolje. Ako FIMA počne sa daljnjom prodajom izjesno je da bi moglo i ispod 28 kuna. [cry]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Pozlatio ti se izracun Hromi.

Ja sam vam se upravo malo pridružio.. Sretno nam svima..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Hromi nece se trebati cekati 30 dana do 30, ocito je da ce to biti mnogo mnogo prije, a ni petak nije tako daleko….. [proud]

Nova procjena cijene koju sam izračunao TA je da će vjerovatno DDJH pasti ispod 30 kn kroz nekih 30 dana i da bi to bila dobra cijena za početak ulaska. Dugo je do izbora i realno TA pokazuje da cijena može ići još znatno dolje. Ako FIMA počne sa daljnjom prodajom izjesno je da bi moglo i ispod 28 kuna. [cry]

ODLICNA PROCJENA.

Strpljenje braco, strpljenje i sve ce doci na svoje. MACD ju je presjekao opako, ide nizrdo sad, vise nema neke sanse za oporavak, osim ako onaj smijesni seebizz ili kako se vec zovu ne plasira neki laznjak opet [wink]

Pad cijene a ujedno i prometa ocekuje nas ovdje, a ispod 30 biti ce ovo jedna od najboljih spekulantskih dionica. Pozdravljam sve koji su kupovali onaj tj izmedju 31 i 35 i izlazili sa mnom..
A poseban pozdrav "palima" pred Djurinim tadasnjim modelom "TENK 52 KN"

Izgleda da nam je 2. krug blize nego smo mislili …

A dotle SLDM – from 30 to 65 kn will go in no time [wink]

Kressho

But if we are wise, we know that there’s always tomorrow.
A vi pricajte sta ocete .
Danas je vecina dionica zaronila ali jedna lasta ne cini proljece kolege .
Sa vaseg stava vijerujte mi da bi trebale sve dionice dolje .
Nekom je uvijek casa polu puna a nekom polu prazna .

lp

New Report

Close