Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,50 | 310 | 20 | 13,00 | 18,00 | -6,63% |
samo neka prodaju….ja im ne zamjeram što ne vide dugoročnu priliku , čak možda i priliku života za svakog tko je uložio u ddjh i gleda dugoročno jer dugoročno i kratkoročno oružje je oružje …tu je uvijek sezona…
Pa nije valjda da jedan čovjek koji želi dokupiti ispod 180 kn može razviti ovakvu polemiku i strku oko ničega. Što se toliko čudite tome velikom nalogu na prodaji, pa nije valjda zabranjeno prodavati dionice i kapitalizirati dobit (što u ovom slučaju možda i nije u pitanju – možda se cijena jednostavno još malo želi držati ispod 200) …
Već je u par navrata bilo govora o tome da su ovakve stvari normalne, pogotovo nakon rasta što je DDJH već imao. Naravno da je interes za ovu dionicu sve veći i da već i ptice na grani sada znaju da će ova dionica veseliti sve one koji su ju kupili kroz iduću godinu , pa i godinu iza, pa možda i onu iza nje!
Sve je više onih koji bi sada kupovali a nebi htjeli plaćati skupo, u takvim situacijama , pogotovo ako se radi o utjecajnim i snalažljivim ulagačima , normalno je blokiranje cijene dok se ne završi ukrcaj.
Što god da se događalo u idućih mjesec ili dva s cijenom , mislim da je suludo prodavati da bi se poslije možda povoljnije ulazilo i riskirati da se uopće više ne može ući po nižim cijenama.
One što su prodali jer misle da više neće rasti pa ni ne planiraju više ulaziti razumijem i sretno im bilo s nekom drugom dionicom, ja ostajem i dalje jer sam sve više siguran da je ovo odlična investicija kako na kraći rok ( godinu) tako i na duži ( 2,3 a možda i više godina).
tko god je prodavao, prodaja je isla preko Šted Kapitala.
Ovo jako podsječa na LKRI ili još bolje ADPL od pred kratko vrjeme . I tamo su tvrdili da to neče preko 190 KN, bilo brdo H naloga na 190KN , pa su u tjedan dva počiščeni . Pa su onda bile priče da neče preko 200 KN pa je i to sve skinuto…A sad je ADPL na 220 KN . Svaka sličnost s DDJH nije slučajna [smiley2]
I što ako je jedina tvrtka s proizvodnjom oružja??
Židovi kažu “otvori dućan u ulici s najviše dućana”, jer tamo sigurno ima profita.
najjače mi je kad osobe s foruma koji su članovi od 27. 12. 06. pišu da se fima iskrcava. dionice su prvi put okusili s inom i već su burzovni gurui.
To što sam se član foruma od 27.12. apsolutno ništa ne govori o meni kao ulagaču, niti tvojih 700 postova na ovom forumu nije nikakav znak da si ti “burzovni guru”, a isto tako ti ne daje pravo da vrijeđaš one koji su napisali manje postova od tebe. Hoćeš reći da svi koji nisu članovi ovog foruma duže od tri godine nemaju pojma o dionicama? Saberi se. Samo sam konstatirao da je današnje iskrcavanje blokiralo rast cijene.
Pa nije valjda da jedan čovjek koji želi dokupiti ispod 180 kn može razviti ovakvu polemiku i strku oko ničega. Što se toliko čudite tome velikom nalogu na prodaji, pa nije valjda zabranjeno prodavati dionice i kapitalizirati dobit (što u ovom slučaju možda i nije u pitanju – možda se cijena jednostavno još malo želi držati ispod 200) … Već je u par navrata bilo govora o tome da su ovakve stvari normalne, pogotovo nakon rasta što je DDJH već imao. Naravno da je interes za ovu dionicu sve veći i da već i ptice na grani sada znaju da će ova dionica veseliti sve one koji su ju kupili kroz iduću godinu , pa i godinu iza, pa možda i onu iza nje! Sve je više onih koji bi sada kupovali a nebi htjeli plaćati skupo, u takvim situacijama , pogotovo ako se radi o utjecajnim i snalažljivim ulagačima , normalno je blokiranje cijene dok se ne završi ukrcaj. Što god da se događalo u idućih mjesec ili dva s cijenom , mislim da je suludo prodavati da bi se poslije možda povoljnije ulazilo i riskirati da se uopće više ne može ući po nižim cijenama. One što su prodali jer misle da više neće rasti pa ni ne planiraju više ulaziti razumijem i sretno im bilo s nekom drugom dionicom, ja ostajem i dalje jer sam sve više siguran da je ovo odlična investicija kako na kraći rok ( godinu) tako i na duži ( 2,3 a možda i više godina).
Dugo nisam vidio da je netko toliko toga nadrobio, a da ništa nije rekao.[smiley2]
Pozdrav
Kažu da je Đuro Đaković prije rata zapošljavao 17 000 radnika!Ja isto vjerujem u potencijal ove dionice i razvoj holdinga.Gospodin Avax je nedavno napisao sve argumente za.Možda nek ih ponovo posta za podsjetnik.
Moram primjetiti da ovdje, kao niti na jednoj drugoj temi, nema toliko novih članova. To su valjda ovi koji su danas kupovali na 190 pa se pitaju kada će to na 300.[smiley2]
Pozdrav
Moram primjetiti da ovdje, kao niti na jednoj drugoj temi, nema toliko novih članova. To su valjda ovi koji su danas kupovali na 190 pa se pitaju kada će to na 300.[smiley2] Pozdrav
Onda svaka čast novim članovima , danas su u DDJH uložili preko 4 mil. KN kupivši preko 21.000 dionica ! Sutra nek potegnu još jednom ovako i brana na 190 je probijena [smiley2]
Kod mene je recimo situacija, da sam nakon izlaska iz ostalih dionica, kupovine i dokupljivanja na prosječno 150kn kupnje i DDJH mi čini otprilike 100 % portfelja.[smiley2]