Nema vam tu pada dečki
Kakvi veliki..jel možda fima velika?
Dok bude ovakve likvidnosti pada neće pravog biti
Koliko ovo mora vrijediti kad svi znaju da fima iskrcava i zna se u kakvim je problemima a grickaju ju po 40 i više ladno..
Kad ju popapaju ovo ide na 50 dok si rekao keks IMHo
Vjerujem da to vrlo dobro zna ekipa koja bi po 35 kupovala
Teško sve dok ima ovakve potražnje pusti snovi
Sve preko 5000 kom po danu je iznimna likvidnost za ddjh
Pa ako je bila, zna se zasto je bila. Pa pocinje izborna borba, a gdje se bolje opremit nego kod Djure [smiley]
Ovo je baš zanimljivo!?
Sad kad se može dobiti za dionice između 41-42 kn Fima ne prodaje, a jučer i prekjučer je bila zadovoljna i sa 38kn.
LZN!!!
Mislim da oni koji imaju namjeru prodavati dionice, a prvenstveno mislim na male dioničare, malo razmisle o tome kada će odabrati trenutak za prodaju jer mislim da se ipak iza brda nešta valja.
Što se tiče ove dionice po TA postoji očita skrivena bikovska divergencija, a to upućuje na njen daljnji rast. Ovo je čini mi se nacrtao jedan kolega na forumu TA.
Danas ministrrica bila u posjetu Đuri. Ne znam zašto?
Koja?
Jel možda ova?
"Dalić: Cilj nam je veće sudjelovanje građana u vlasništvu kompanija
Nova ministrica zalagat će se za to da se u većoj mjeri nego dosad državni proračun osloni i na prihode od privatizacije"
http://www.poslovni.hr/vijesti/dalic-cilj-nam-je-vece-sudjelovanje-gradana-u-vlasnistvu-kompanija-169875.aspx
Ako je ta moglo bi ovdije uskoro biti spektakla pravog
POSLOVI ZA ĐURU?
Dragan Šutanovac: Moguća modenizacija kuvajtskih tenkova
Autor/izvor: SEEbiz / Politika
BEOGRAD – Srbijanski ministar obrane Dragan Šutanovac porogovrio je u intervjuu za Politiku o mogućoj modernizaciji kuvajtskih tenkova u kojoj bi sudjelovalo nekoliko kompanija iz zemalja bivše Jugoslavije, među njima i Đuro Đaković.
– Može doći do tog posla, ali ne mora tako i da bude. Kuvajćani pokazuju veliki interes, veoma su zadovoljni tim tenkom, kaže Šutanovac.
Problem je dug u obliku isporuke još najmanje 60 tih tenkova. Bivša SFRJ je 1988. i 1989. godine uzela od Kuvajta naftu u vrijednosti od 700 milijuna američkih dolara, nafta je potrošena, trebala je biti plaćena isporukom naših tenkova, a onda je stigao raspad Jugoslavije i svi tenkovi nisu isporučeni. U međuvremenu je od 2.750 jugoslavenskih kooperanata u proizvodnji tenka M-84 danas u funkciji ostao tek manji broj.
– Znam, ali u modernizaciji tenka M-84 za Kuvajt uključili bi sve zainteresirane u bivšim jugoslavenskim republikama u skladu s ekonomskim kriterijima. Naravno i sve potencijalne inozemne kooperante. Vrlo je važno da Kuvajćani još nisu modernizirali taj tenk, znači nisu nas izbjegli, kaže.
Bio sam prije šest mjeseci u Kuvajtu i kazali su mi da žele modernizaciju tenka M-84, zaključuje Šutanovac.