DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 23:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,50
310
20
13,00
18,00
-6,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što ti imaš protiv Hlebina?????[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

pa jedan, naravno da je jedan

Cuore Sportivo

a evo što naši cijenjeni forumaši misle koje će dionice najviše rasti u 2007 godini.

Da i???
Iza svega što sam napisao stojim. Danas je 12. veljače.
Bio je jedan prodavač i puno kupaca. To je tako, a vi možete misliti što hoćete. Pitajte svoje brokere nek vam izlistaju današnje trgovanje s brokerskim kućama pa ćete vidit.

Kako god.Danas je protrgovano preko 4 milijuna kuna na DDJH.Kakav scenarij prognozirate nakon izlaska financijskog izvješća?Je li možda ovo, priprema pozicija za isto?

------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]"Smije li čovjek na burzi donositi zaključke pod utjecajem alkohola?"[/b] "Da.Alkoholizirano stanje može stimulirati fantaziju i odstraniti kolebanja, a to je često osobito dobro." Kostolany

Ne znam što će biti nakon izlaska FI, ali u svakom slučaju ne sviđa mi se ovo iskrcvanje fime. Sad zašto su to radili, što žele s tim postići, kad su ulazili njihova stvar. Smatram da bez obzira što su u dosadašnju cijenu bili dobrim dijelom uračunati pusti natječaji i očekivanja, da nije bilo ovog iskcavanja danas, cijena bi vjerojatno otišla iznad 190.

"Čovjek je nezasitna životinja."

izuzetnih gluposti sam se danas naslušao. Te se FIMA iskrcava, te je ovo transadrija (???!!!???) etc etc. Sve samo ne konkretna rasprava. Ovo što se događa na našoj burzi nije ništa drugo doli sramota. Na sase.ba sve dionice (a znamo koliko je tamo gubitaša) rastu nemilice čim se išta pozitivno pročuje, dok kod nas se ZASIGURNO ZNA kakvi poslovi Đuru čekaju, no cijena skoro da pada… prestrašno što da kažem…. nije iste ni slične djelatnosti, ali pogledajte npr. energoinvest ili hidrogradnju u BiH pred privatizaciju što se s njihovim dionicama događa

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ove vijesti koje su se pojavljivale zadnjih dana neki su očigledno “pogrešno” protumačili pa su navalili prodavati dionice. Naime, odgoda potpisivanja ugovora za više od dva mjeseca, borba grada za kontrolni paket dionica, vjerovatna mogućnost upisa dionica od strane zaposlenika itd.,itd. za nekoga su očigledno bile loše vijesti. Ja bih rekao za sve osim za dioničare DDJH, ali vlasnici dionica po prirodi stvari uglavnom vide drugačije nego nepristrani promatrači sa strane. Sada kad polako ostajemo bez aduta počeli smo se brijati na FI. Moram naglasiti da to može biti jako rizično iako su vlasnici ovakvih dionica najvjerojatnije već navikli na veliki rizik.

BTW

S obzirom da su me neki jednostavno digli prognozama o rasu DDJH čak do 1000 kuna pokušao sam po prilici izračunati koliki bio bio BV dionice kada bi se cijela vrijednost posla s oklopnim vizilima prelila u kapital.
Znači, ne zarada na poslu vrijednom 200M $ nego da amerikanci ili finci jednostavno kažu “evo vam 200M $ bez naknade i niste nam ništa dužni”. BV bi u tom slučaju bio oko 450 kn.

Pozdrav

Takve procjene ne stoje. Proračunaj onda BV od LKRI, pa ga pokušaj opravdati. To me zanima.
Samo neka prodaju i iskrcavaju se, ja se ukrcavam dok god je ispod 190.

Hell is Empty and all the Devils are Here

najjače mi je kad osobe s foruma koji su članovi od 27. 12. 06. pišu da se fima iskrcava. dionice su prvi put okusili s inom i već su burzovni gurui. Fima se ne iskrcava niti će se tako skoro iskrcavati jer je u ddjh do grla sa svoja 2 fonda i VABAom. Uostalom, i da se iskrcava ja ne znam što to vama znači kad se fima iskrcavala iz MMTZ-a pa je cijena nakon toga otišla gore preko 30%. Vi koji niste sigurni u svoj odabir, već sam vam rekao da slobodno prodate svoje dionice DDJH i mi ćemo i bez vas ubrzo gore. Kada? To meni uopće nije bitno jer ja znam da smo na 300 kuna 1. 1. 2008. kako god okreneš i koja god korekcija došla na našu burzu. A inače, vidim da nitko ne zna što znači vojna industrija jer da znate ne bi davali ddjh ni na 500 kuna. Ova dionica će u idućih 5 godina toliko narasti da će vas koji ste prodali zaboljeti glava. A znate da ja ne volim masovne dionice, no ovu sam ipak kupio u povećem broju jer vojska je vojska i tu nema priče niti to itko može umanjiti.

izuzetnih gluposti sam se danas naslušao. Te se FIMA iskrcava, te je ovo transadrija (???!!!???) etc etc. Sve samo ne konkretna rasprava. Ovo što se događa na našoj burzi nije ništa drugo doli sramota. Na sase.ba sve dionice (a znamo koliko je tamo gubitaša) rastu nemilice čim se išta pozitivno pročuje, dok kod nas se ZASIGURNO ZNA kakvi poslovi Đuru čekaju, no cijena skoro da pada… prestrašno što da kažem…. nije iste ni slične djelatnosti, ali pogledajte npr. energoinvest ili hidrogradnju u BiH pred privatizaciju što se s njihovim dionicama događa

Pa jeli danas burza po tebi dobro reagirala na poziv za BOV????Pa jel ti vidiš da je prošlo 21000 po prosječnoj cijeni od 189kn???
Pa gdje bi danas cijena bila da nije bilo tih H naloga na 190kn???
Reakcija je bila TURBO pozitivna.Ti sad gledaš zadnju cijenu od 186kn i donosiš zaključke.Ljudi su shvatili veličinu posla i službeno im je i to potvrđeno.

Novac je kisik burze!

najjače mi je kad osobe s foruma koji su članovi od 27. 12. 06. pišu da se fima iskrcava. dionice su prvi put okusili s inom i već su burzovni gurui. Fima se ne iskrcava niti će se tako skoro iskrcavati jer je u ddjh do grla sa svoja 2 fonda i VABAom. Uostalom, i da se iskrcava ja ne znam što to vama znači kad se fima iskrcavala iz MMTZ-a pa je cijena nakon toga otišla gore preko 30%. Vi koji niste sigurni u svoj odabir, već sam vam rekao da slobodno prodate svoje dionice DDJH i mi ćemo i bez vas ubrzo gore. Kada? To meni uopće nije bitno jer ja znam da smo na 300 kuna 1. 1. 2008. kako god okreneš i koja god korekcija došla na našu burzu.

Ovo 300kn do 1.1.2008. ti je stvarno ziheraški.Po meni smo preko 250kn poslije izvješća(naravno ako je Stipetić iznosio točne podatke).Kad naši fond majstori krenu u shoping eto nas i preko tvojih prognoza.Na sreću, love imaju svaki dan sve više!

Novac je kisik burze!

New Report

Close