DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemojte se kolega Lojtra ljutiti.Malo sam Vas zezao. Biti će ĐĐ opet na visokim razinama i to uskoro. Ići će najvjerovatnije onaj most kod Županje na koridoru VC,a eto da Vam i kažem da je već nekoliko puta u zadnjih mjesec dana išao dobar specijalni transport iz ĐĐ,cijelu su sjevernu veznu cestu blokirali. Ovo je baza HDZ-a i očekujem da do izbora Đuro bude barem na 100 kunića,ali prvo moraju objaviti što su dogovorili. A ima dogovora.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

jel vi imate osjećaj da slijedi još jedan udar?… [pray]

da….sutra…prema dolje [bye]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

[/quote]

to su neki govorili kad je došlo na 32 pa vidi gdje smo sad. nije još kasno, tek smo krenuli [wink]

U međuvremenu skupljanje na razinama 47-50 kn.Ćemu preplaćivati nešto što nije potrebno kad ima prodavatelja. [thumbsup]

Pozdrav sima! Prema svemu sudeći ovo nije samo još jedna od navlakuša koju smo doživjeli u zadnjih dvije godine, nego stabilan raast i povratak na razine od cca 200 kn, a onda dalje. Vjerujem da nas ima dosta koji smo trgovali s ovom dionicom u davna vremena i da mnogi nose teški uteg s minusom od 60-80%.

Izgleda da se u modernizaciju kuvajtskih M84 tenkova uključio malo jači igrač.

Sa google translatora:

Njamanjam, 11.01.2011. u 21:05
Erdogan during a meeting between Nasser came up in defense cooperation in the field. ASELSAN in Kuwait decided to make the modernization of the M 84 tanks.

Izvor:
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16730238.asp

I'm just a cook.

Hypo izlazi? [lol]

1 1624667 kn prometa,prosječna 47,3 kn.Pametnom dosta. [thumbsup]

Razmišljate li o tome da bi moglo ponestati dionica? Došlo je vrijeme da ima više novaca nego papira, čovjek mora stvarno biti neupućen u ovaj posao da sada prodaje. [sad]

ja vas ne kužim, kakvih 200 kn, pa tada je DDJH imao u vlasništvu Montažu! 2008 godine Đuro je imao prihod 923 mil. kn a ove godine će imati niti 330. Tada su imali profit, a 2010. gubitak. dajte malo pogledajte fundamente a ne trkeljajte o starim vrijednostima i ATH-ovima kad se situacija promijenila dramatično!!!
http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=DDJH-R-A
Nije ovo smeće od dionice nego su druga vremena. Ja sam ga davno kupovao po 100 kn i srećom izašao na 270 kad sam bio živ nesretan što nisam čekao više cijene, a na kraju ispalo da sam prodao u zadnji čas…

[/quote]

Mudro zboriš…
Tko god je pratio situaciju zna da je ovo pred kraj bilo cisto navlacenje, a da se posljednjih sat, dva prije finala jako mucila na razinama oko 45 , a vidjelo si i da ima sve vise krupne prodaje a manje kupnje, rastrkanih slabih naloga.
To znaci da čvrste ruke odavdje izlaze, barem na neko vrijeme a neodlučni sada kupuju jer su propustili Vlak Djuro Djukovic s perona 28 i 31.
Iskreno, nisam jos vidio niti jedan vlak koji bi prevalio dupli put bez kratkog predaha, pa ni medjunarodni, a DDJH ipak nema toliko veze s internacionalom koliko se pise.
Znam da ovdje ima mnogo day tradera, ali vama potencijalnim ulagateljima, zar vam nije čudno što je nedavna vijest o proizvodnji oklopnjaka s Fincima u dealu zapravo STARA ponovljena vijest iz 2.mjeseca, samo ovaj put uz mnogo buke ..?

Kressho

U međuvremenu skupljanje na razinama 47-50 kn.Ćemu preplaćivati nešto što nije potrebno kad ima prodavatelja. [thumbsup]

Preplaćivanje nikada nije pametno. Posebno kada ne pročitamo dobre vijesti već samo požurimo za masom …

http://www.vlada.hr/naslovnica/novosti_i_najave/2010/srpanj/predsjednica_vlade_u_duri_dakovicu_potpisani_dodaci_ugovorima_o_proizvodnji_oklopnih_vozila

Ovaj izvor pažljivo proučite i shvatit ćete da DDJH trenutno raste na krilima stare, vec više puta ponavljane vijesti.
Ugovor o sklapanju oklopnih vozila i sam posao dešavaju se već pune dvije godine ali naša se premijerka sada hvata za svaku slamku ne bi li dobila koji "dolar" više putem medija…
Tko bi joj zamjerio …?

Osim kupaca DDJH na ovim razinama koji su se vec jednom opekli na mnogo visim razinama.
Nadalje, kada je ova vijest prvi puta objavljena u svom izvornom obliku masa je baš kao i sada euforicno navalila na DDJH (SREDINA 4.MJ. 2008. GRAF) , povukla ju 40ak % iz kontinuiranog pravca prema dolje (tada je razlika od 40 % ipak bila preko 40 kn pa je trebalo mnogo vise novca da se dionica tako digne na temelju vijesti)… a zatim strmoglavo nastavila prema dolje.
Nemam namjeru nikoga odgovarati do kupnje, no ako sada kupujete od velikih igrača poput N.B. koji je svoje kupovao ispod 30 pa zatim drukao ulazak, morate biti realni i spremni na moguci gubitak novca, posebno kada "zahladi" trgovanje INA-om iduci tjedan pa se pritvori slavina iz koje se sada razlijeva po mjesečnim hitovima.
Kažem, ok kupnja dugoročno gledajući, ali sada nakon gotovo 50 % rasta uz velike promete (32 prema 48 u samo 4 radna dana !!) korekcija je neminovna i samo je pitanje dana kada će se VRUĆA – PONOVLJENA VIJEST ponovno "OHLADITI" a nama u rukama ostati "VRUĆ KESTEN" da ga pretačemo iz ruke u ruke sami sebi ne bi li se manje opekli!

Kressho

New Report

Close