Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Đuro je svoje odradio skoro 100% red je i da se druge dionice malo dignu. Dugoročno isplativo ali danas je vjerovatno vrh Đure bio na 52 kune za neko vrijeme. U svakom slučaju svi koji su vjerovali u Đuru zaradili su. I to je to.
Oni koji vjeruju u đuru nisu prodali. Jel ti se malo zmešalo?
Predugo je čamila ova dionica na niskim razinama.Tako da je moguće oćekivat rast i do 70 kn u par dana.Kad se riješimo trejdera u par dana onda je to to . [thumbsup]
U neku ruku si u pravu, treba se ukrcati prije vijesti a ne poslje. Ja sam se ukrcao jos po 27 i malo prije prodao. Insajderi su ocito vec jucer znali o cemu se radi. Sad se za ulazak isplati cekati neku slabiju korekciju nakon ovakvog rasta. Znam da cu dobiti hrpu jedinica ali nakon dnevnog rasta od 30% i mjesecnog rasta od 100% to stvarno mora doci. Dugorocno gledano, medjutim, ulazak se isplati kako god postavili.
[/quote]
I misliš da će zato padati što si ti prodao? [lol]
[/quote]
Ne nego obratno, procitaj ponovno ako nisi shvatio iz prve.
naravno da slijedi. Tko je kupio po 45 kupio je. Ja ne trejdam jer ako samo jednom od 10 puta ne uspijem ponovo kupiti, ostajem bez dionica i na kraju sam na manjoj zaradi. To piše u svim knjigama a osjetio sam i na svojoj koži prije 4-5 godina to jako dobro. Dok sam kupio lkri po 300 kn, prodao po 400 kn a ona otišla na 1000 kn. Izgubio sam potencijalnu dobit od jednog stana na pišljivih 350 dionica. Hvala nebih opet.
ovi što čekaju na bidu malo tko će dočekat a većina će sutra kupovati skuplje nego što su danas prodali.
Kolega Lojtra,znate li Vi uopće što znači kratica ATH???
Kolega Lojtra,znate li Vi uopće što znači kratica ATH???
To sam nazvao samo "sutrašnji" ath. Kolega, vi ste još bili vjerojatno u vrtiću dok sam ja trgovao s dionicama.