DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

To da će se sa kooperantima riješiti-ma kako da ne…Pozdrav iz Slavonskog Broda.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

pitanje svi pitanja hoće li se u đuri nastavit proizvodnja BOV-a (makedonija(do 80), kuvajt (60),crna gora…) a po izjavama iz Patrije to je realna opcija jer bi u DDJH radili i servise, proizvodnja vagona ide OK, suradnja sa srbima je gotovo 100 % …. moje subjektivno mišljenje da bi mogli uskoro i u privatizaciju …bumo videli… pozzz … (nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica DDJH)

Nešto jako dugo pišu priopćenje danas iz đure, jučer su to odmah riješili..mora da imaju nekaj za napisati. [wink]

Ovo ide odmah ne u blokadu nego na +15….

Čestitam! Post od 9.52 sati…
[/quote]

Jel ja to dobro vidim ili ti sam sebi čestitaš ?!

[/quote]
Ha..kad neće nitko drugi…..ne mogu si ni ocjenu dati.. [sad]
[/quote]

Evo ja ti čestitam, iako imam dionicu već godinu i pol (ulaz 37,5) i neću prodavati i dalje … bitno je da ima posla… a ovo s kooperantima će se riješiti… prije ili poslije… 😉

Srbi nam nude zajedničku obnovu tenkova
http://www.poslovni.hr/vijesti/srbi-nam-nude-zajednicku-obnovu-tenkova—168761.aspx

Ne bih se sada htio praviti prepametan,ali su vas jutos sa 100 000 kuna prelako navukli. Sve ovo što se piše na forumu se već više mjeseci zna u Brodu,a ista se priča ponavljala nekoliko puta. Ne vjerujem da je itko od nas iz Broda kupio ijednu dionicu prije ovoga rasta jer nismo niša očekivali da će se dogoditi, tako da isto tako sada čekamo da se polako vraća na svoju startnu poziciju,jer se ništa osim nagađanja nije dogodilo. A taj posao sa Srbima,znam da su i prije koju godinu govorili da se više nema te tehnologije kojom bi se moglo priključiti tom poslu, a koliko sam ja upućen ništa se novo nije dogodilo unutar hala ĐĐ.Kada budu dnevni prometi iznad 5 mil kuna i kada se bude planirao dolazak premijerke u Brod-e to će biti signal za kupovinu. Nitko od poznanika koji su na prisilnom čekanju nije pozvan da se vrati na posao,tako da i s te strane nema reakcije na sve ovo što se piše po novinama.

Hvala Walter, vidi se da se nisi ukrcao ne brini ti za nas.
Hvala prodavačima, ja sam nadokupio. Idemo sad natra na 52 i preko toga. [thumbsup]

Naravno da se neću ukrcavati na ovakve "vijesti"

Zašto su bogati još bogatiji a siromašni još siromašniji?
Zato što čovjek stavlja nalog na kupnju od 3500 komada a siromasi prodaju po 50 komada po toj cijeni. Eto zato. [cry]

U neku ruku si u pravu, treba se ukrcati prije vijesti a ne poslje. Ja sam se ukrcao jos po 27 i malo prije prodao. Insajderi su ocito vec jucer znali o cemu se radi. Sad se za ulazak isplati cekati neku slabiju korekciju nakon ovakvog rasta. Znam da cu dobiti hrpu jedinica ali nakon dnevnog rasta od 30% i mjesecnog rasta od 100% to stvarno mora doci. Dugorocno gledano, medjutim, ulazak se isplati kako god postavili.

Đuro je svoje odradio skoro 100% red je i da se druge dionice malo dignu. Dugoročno isplativo ali danas je vjerovatno vrh Đure bio na 52 kune za neko vrijeme. U svakom slučaju svi koji su vjerovali u Đuru zaradili su. I to je to.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

U neku ruku si u pravu, treba se ukrcati prije vijesti a ne poslje. Ja sam se ukrcao jos po 27 i malo prije prodao. Insajderi su ocito vec jucer znali o cemu se radi. Sad se za ulazak isplati cekati neku slabiju korekciju nakon ovakvog rasta. Znam da cu dobiti hrpu jedinica ali nakon dnevnog rasta od 30% i mjesecnog rasta od 100% to stvarno mora doci. Dugorocno gledano, medjutim, ulazak se isplati kako god postavili.
[/quote]
I misliš da će zato padati što si ti prodao? [lol]

New Report

Close