DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ljudi 4 BOV-a mjesecno je info star 6 mjeseci ide se zbog pokrivanija jako velikih minusa u Specijalnim. Problem je sto 60-tak ljudi radi na BOV-u , 100-tinjak na vagonime a ostalih 400-500 dobiva placu na racun njih. Nama treba puno veci obim posla i puno veci udio u kolacu.

broj1 – prihod od BOV-a ce biti duplo manji nego li si ti naveo , ne navijajte nego pisite konstruktivnije.
Da li vi uopce znate omjer dobiti Patrija-Djuro? Ne lupetajte

Bez brige, znaju oni koji kupuju. Bili su nalozi preko 5000 komada na 41 i 42 kn…to nisu ljudi s foruma. Sutra će se ti nalozi podići za 2-3 kn. Ti ljudi će prodavati fondovima po cijeni preko 100 kn.
LP

Sve je moguce sto se cijene tice , ja samo pokusavam biti objektivan , jer me jako puno ljudi pita za sadasnjost i buducnost ove firme. I odrediti rizike i mogucnosti.
Mislim da je percepcija da puno toga vise ostaje Djuri.

Ljudi 4 BOV-a mjesecno je info star 6 mjeseci ide se zbog pokrivanija jako velikih minusa u Specijalnim. Problem je sto 60-tak ljudi radi na BOV-u , 100-tinjak na vagonime a ostalih 400-500 dobiva placu na racun njih. Nama treba puno veci obim posla i puno veci udio u kolacu.

broj1 – prihod od BOV-a ce biti duplo manji nego li si ti naveo , ne navijajte nego pisite konstruktivnije.
Da li vi uopce znate omjer dobiti Patrija-Djuro? Ne lupetajte

Prvo: Na BOV-ovima ne radi 60 nego 250 ljudi i to u tri smjene (intervju Stipetic – moze se pronaci na netu – nemojte me ciniti da sada trazim).
Drugo: Sto se vagona tice, cinjenica je da je trziste ozivjelo što potvrđuju ponude na pristigle upite više firmi zapadne Europe(http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/124911/Default.aspx), negdje sam cini mi se procitao ukupno oko 1250 , tipa Eamos. U istom članku možete pročitati da jedino Đuro ima za njih TSI certifikat.

Trece: Vlatko Cvrtila je u 3 Dnevniku (http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377), 3. siječnja, jasno rekao je da će vrlo skoro i vrlo izvjesno (njegove riječi) Đuro dobiti posao na trećem tržištu za izradu BOV-a, a u sklopu off-set projekta dogovorenog s Patriom.

Četvrto: Kolika će biti dobit u ovim poslovima pokazati će izvješće, međutim ako želite zaraditi na burzi morate reagirati ranije.

Što vam nije jasno?

P.S. Izraz ‘Ne lupetajte’ više govori o vama nego o nama, naročito kada nije argumentiran.

basket @ Prihode od BOV-a možeš računati na način da Patria isporučuje komponente- DDJH plaća te iste sastavlja i isporučuju HV-u a vlada RH plaća gotov proizvod ne Patriji nego DDJH… cijena jednog BOV-a je po ugovoru oko 1,3 mil eura a DDJH bi treba isporučit oko 50-setak komada godišnje ( profit bi treba biti minimum 5 %) … slažem se da DDJH treba privatizirati a ovo je idealan vrime za tu operaciju ….ako Patria misli ozbiljno surađivat velika je vjerojatnost ulaska u vlasništvo DDJH …. i nije lupetanje nego je vjerojatno tvoje neznanje … ne možeš na porti sve saznati… pozz…

Dragi moji prijatelji,
DDJH je uvijek najviše rastao na krilima špekulanata a manje na temelju izvanrednih poslovnih rezultata.
Broj transakcija danas je indikativan, ali vidjet ćemo uskoro da li je vojska malih ulagača u pravu ili ne.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

brij1 , ak se sjecas da je bilo receno da ce se traziti da se proizvodi nakmanje 51% Patrije u Hrvatskoj. Ja pokusavam reci da ne znam koliko je to , ali znam da koperanti cvjetaju a radnici se rugaju da se samo sklapa.
Obzirom na minus do sada kada se rade dvije mjesecno rekao bih da je profit jako mali.(ne znam kliki je tocan)
altay ,nemam Djuru mjerkao sam ga , kada je bio 25kn. Sve ove info vec znam , nisam rekao da nece dionica gore.(uvjek moze , mada mislim da je u 316kn bio dobrimdjelom uracunat posao sa Kuvajtom a Djurom kao nosiocom posla)
A za ovih 250 ljudi moze biti tri smjene po 60, plus cistacice 🙂

brij1 , ak se sjecas da je bilo receno da ce se traziti da se proizvodi nakmanje 51% Patrije u Hrvatskoj. Ja pokusavam reci da ne znam koliko je to , ali znam da koperanti cvjetaju a radnici se rugaju da se samo sklapa.
Obzirom na minus do sada kada se rade dvije mjesecno rekao bih da je profit jako mali.(ne znam kliki je tocan)
altay ,nemam Djuru mjerkao sam ga , kada je bio 25kn. Sve ove info vec znam , nisam rekao da nece dionica gore.(uvjek moze , mada mislim da je u 316kn bio dobrimdjelom uracunat posao sa Kuvajtom a Djurom kao nosiocom posla)
A za ovih 250 ljudi moze biti tri smjene po 60, plus cistacice 🙂

Nešto lažeš, nešto neznaš .

Dragi moji prijatelji,
DDJH je uvijek najviše rastao na krilima špekulanata a manje na temelju izvanrednih poslovnih rezultata.
Broj transakcija danas je indikativan, ali vidjet ćemo uskoro da li je vojska malih ulagača u pravu ili ne.

Mali su prodavali, nešto si krivo vidio.

ovo su neki podaci iz povijesti, uglavnom brojke pokazuju (ove tu i one koje nisu tu da i noje baš neka buffet-ovska dionica nego više za špekulacije. Ko voli nek izvoli!

god 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 3q2010

prihod 680.753 768.189 568.354 837.640 894.492 934.771 519.033 180.486
rashodi 678.424 909.734 583.784 824.036 877.872 927.979 549.245 215.657
neto dobit 1.754 -140.881 -14.825 10.595 11.327 2.156 -30.333 -35.171

cijena dionice na kraju razdoblja
– – 84 148 222 50 35 29
P/E – – -18 44 62 74 -3.7 -2.6

lojtra imaš pravo, nesto jedva živ ostal danas u radnjama kupi prodaj 10% prometa moje danas, na 42- 42,50 nije stajalo ni 5 min odma čišćenje

pepe7

A jesi ti pametan… pa mi reci sta to ja lazem.? Da je firma od direktorice Zdenke Kos djuri prodavala zeljezo. Da su najbolji i najprofitabilniji nacrti odlazili u Djakovo i Sockovicevom Vamingu.
Da je pukla dizalica Djurine izrade u Australiji i da je utvrdjeno da var i provar nisu dobri pa se sprema tuzbeni zahtjev Liphera! O tim manama ja pricam.
O minusu sa dvije Patrije mjesecno.
Covjece bratu mi uzme najbolje nacrte i odnese u koperaciju ( Djakovo ) da se radi , o tom ti ja pricam.
Kako tu vjerovati u neku dobit!

A jesi ti pametan… pa mi reci sta to ja lazem.? Da je firma od direktorice Zdenke Kos djuri prodavala zeljezo. Da su najbolji i najprofitabilniji nacrti odlazili u Djakovo i Sockovicevom Vamingu.
Da je pukla dizalica Djurine izrade u Australiji i da je utvrdjeno da var i provar nisu dobri pa se sprema tuzbeni zahtjev Liphera! O tim manama ja pricam.
O minusu sa dvije Patrije mjesecno.
Covjece bratu mi uzme najbolje nacrte i odnese u koperaciju ( Djakovo ) da se radi , o tom ti ja pricam.
Kako tu vjerovati u neku dobit!

Jel netko prijavio te radnje USKOK-u?

New Report

Close