Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Za one koji prodaju jer se boje velikog rasta: Navedite mi jedan dobar razlog zasto bi Đuro trebao opet vrijediti 30,00 kn. Znam previse ljudi koji bi ga po toj cijeni rado kupili da bi to bilo realno.
Da bi nasi OMF-ovi mogli kupovati Đuru, po novom zakonu njegova TK mora biti 350 000 000 kn, odnosno cijena dionice mora biti min. 108,12 kn. Ja se sa svojim novcem kladim da su fondovi u ovakvoj situaciji zainteresirani da kupuju Đuru po toj cijeni. Zivi bili pa vidjeli.
slažem se. ali do te cifre ga treba puno puta kupiti i dobro ga prodati.
tako je to u ovom sportu.
Po mojoj procijeni Djuro bi trebao imati 20mil kn dobiti za cijenu od 108kn po dionici.
U to ne da nevjerujem , nego sam spreman se kladiti da je to nemoguce bez korupciskog ciscenja.
Mogu vam navesti 10 parazita naslonjenih na Djuru plus najvazniji nabava materijala po nevjerovatno velikj cijeni.
Mislim da kada bi se to rascistilo (privatiziralo) onda mozemo pricati o vecim stvarima na Djuri.
Za one koji prodaju jer se boje velikog rasta: Navedite mi jedan dobar razlog zasto bi Đuro trebao opet vrijediti 30,00 kn. Znam previse ljudi koji bi ga po toj cijeni rado kupili da bi to bilo realno.
Cuj, tehnicki gledano bi korekcija nakon ovakvog rasta bila ocekivana. Ako gledamo na period dulji od par tjedana, slazem se da si u pravu. Medjutim na kraci period bi mogla pasti. Onaj tko ostane unutra nece pogrijesiti ali bi se moglo zaraditi nekoliko postotaka pametno odradjenim daytradeom.
"Na upit Upravi Đuro Đakovic Holding d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica."
Pa da barem, kazu, mozda je ovo, mozda ono, mozda su napisi, mozda je cvrtila nesto rekao na tv…ali njima nista novo nije poznato, naravno kad je to za njih sve vec staro.
iPAK TO IDE NAZAD GDJE JE BILO DO OBJAVE POTPISANIH UGOVORA, BUDIMO REALNI, OVO NIJE NORMALNO TRŽIŠTE
od kuda vi znate kuda ide? ide kuda krdo kaze a ne vi. niste bili dovoljno pohlepni ocito. svi u krdo, svi u napad, zovite ivicu olica da ulupa par plaća. zasto nasi nogometasi malo ne spuste koju kuna na zse :-), pa mogli su otkupiti od drzave brdo toga.
iPAK TO IDE NAZAD GDJE JE BILO DO OBJAVE POTPISANIH UGOVORA, BUDIMO REALNI, OVO NIJE NORMALNO TRŽIŠTE
A normalno je bilo da padne s 318 kn na 22? budimo realni istina je negdje na sredini, znači na cca 150 kn. A kad se ugovori potpišu onda će biti istina na cca 500 kn. Lijep pozdrav i žalim današnje prodavače, sutra će ih boljeti glava.
jedno je sigurno prihod o BOV-a bit će između 350-400 mil kuna … a sveukupni prihod između 500-700 mil kuna (bez T-84)…. zarada bi mogla bit između 10-20 mil kuna…….cijena dionice bi mogla priko 100 kuna.. samo to treba iščekat…. pozz
Da bi nasi OMF-ovi mogli kupovati Đuru, po novom zakonu njegova TK mora biti 350 000 000 kn, odnosno cijena dionice mora biti min. 108,12 kn. Ja se sa svojim novcem kladim da su fondovi u ovakvoj situaciji zainteresirani da kupuju Đuru po toj cijeni. Zivi bili pa vidjeli.
slažem se. ali do te cifre ga treba puno puta kupiti i dobro ga prodati.
tako je to u ovom sportu.
[/quote]
Pa ne bih se bas slozio. Mislim da ce na ADPL-u najvise zaraditi onaj tko ih je navrijeme (30-49) kupio i tko ih jos uvijek posjeduje.
Cuj, tehnicki gledano bi korekcija nakon ovakvog rasta bila ocekivana. Ako gledamo na period dulji od par tjedana, slazem se da si u pravu. Medjutim na kraci period bi mogla pasti. Onaj tko ostane unutra nece pogrijesiti ali bi se moglo zaraditi nekoliko postotaka pametno odradjenim daytradeom.
[/quote]
I trebao si dodati: ili ostati bez dionica i propustiti rast od nekoliko stotina posto.
Ljudi 4 BOV-a mjesecno je info star 6 mjeseci ide se zbog pokrivanija jako velikih minusa u Specijalnim. Problem je sto 60-tak ljudi radi na BOV-u , 100-tinjak na vagonime a ostalih 400-500 dobiva placu na racun njih. Nama treba puno veci obim posla i puno veci udio u kolacu.
broj1 – prihod od BOV-a ce biti duplo manji nego li si ti naveo , ne navijajte nego pisite konstruktivnije.
Da li vi uopce znate omjer dobiti Patrija-Djuro? Ne lupetajte
rohbau@
Kolega, zar ne pratite sve vijesti:
Fondovi rizičnog kapitala za rast hrvatskog gospodarstva
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Gospodarstvo/Fondovi-rizicnog-kapitala-za-rast-hrvatskog-gospodarstva
kolega pokušavate nešto objasniti nekome tko zna da slijedi rast.
samo taj netko se nije ukrcao na vrijeme pa druka da bi se ukrcao.
l.p.