Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
dionica je ok, ali istina je da stanje u đuri toliko bajno nije za ovakav skok niti se šta puno promijenilo od prije mjesec dana. moč novinarstva i par članaka….
Ooo promjenilo se puno:
1. Rast poslova se Intenzivirao s time da za one prave nije ni došla objava (vagoni).
2.Prodane dionice montaže.
3. 4Q izvještaj bi s obzirom na prodaju montaže i dogovorenog posla sa austrijancima trebao izgledat bolje od sisica Larisse Rikelme.
4. Ako slućajno uđemo u krobesk fondovi će uletiti (to ti je još jedno 20% rasta)
5. Kupnja veća od prodaje – jel ti treba veći indikator? (scenario Belje)
..dakle pravi rast nam tek predstoji…a novi target preko 70 Kn
rohbau@
Kolega, zar ne pratite sve vijesti:
Fondovi rizičnog kapitala za rast hrvatskog gospodarstva
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Gospodarstvo/Fondovi-rizicnog-kapitala-za-rast-hrvatskog-gospodarstva
Konačno smo svi mi koji vjerujemo u ovu dionicu dočekali svojih 5 minuta. Ne vjerujem da je ovakav rast samo posljedica novinskih članaka. Dok su se sve druge dionice nakon pada oporavljale u nekoliko navrata, Đuro je padao i padao, bez uspona. Ovo sada je samo povratak na realne početne razine. Kada je Đuro bio na razinama 50-60 Kn, tada je bilo dno većine drugih dionica. I onda se većina dionica oporavljala, a Đuro je nastavio padati.
Dovoljno je da pogledate graf na linku: http://www.poslovni.hr/jdd/duro-dakovic-holding-dd-63825.aspx
10.01.2008. – 237 Kn
10.06.2008. – 139 Kn
10.01.2009. – 51 Kn
10.06.2009. – 60 Kn
10.01.2010. – 37 Kn
10.06.2010. – 33 Kn
10.01.2011. – 42 Kn
Pitajte Beljaše kak se osjećaju ovi što su prodavali po 70-80 kn i hvalili kak su zaradili 40%? tak će proći i ovi na Đuri. Za par dana smo na 70-80kn. [thumbsup]
Dobro veliš lojtra
Sve prognoze padnu u vodu kad ovakvo trgovanje krene
Eto srušili smo i onaj volumen od prije neki dan..nisam vjerovao da će se to tako skoro dogoditi ali eto..za svega par dana.
Stvarno je moguće da će samo oni najuvjereniji u ispravnost svog ulaganja iznimno profitirati…drugi će mrvice skupljati
Na belju sam nedavno malo kratio iz straha i zbog velikog rasta cijene i nisam se uspio vratiti..
Isti slučaj i ovdije..
Čekajte dok sutra narod pročita u Večernjaku ili 24 sata..ode đuro na 100 kn dok si reko keks….bez sve šale. Evo oko Božića su tek po kafićima počeli pričati o Belju…tak će biti i sa Đurom, svaki dan sve veća kupnja a trejderi će ostati kratkih rukava…kak je prije 2-3 godine padalo , tak će sad rasti. Ne do ath-a ali do pola ath-a bi moglo do ljeta.( ath je 318 kn).
slažem se da ovo vrijedi mnogo više, ali to sam znao i prije. samo me čudio ovakav rast u jednom danu. svi spominju kuvajt u kontekstu tenkova, a pouzdano znam da su oni zainteresirani i za BOV-e. ima li tko više info o tome…
dionica je ok, ali istina je da stanje u đuri toliko bajno nije za ovakav skok niti se šta puno promijenilo od prije mjesec dana. moč novinarstva i par članaka….
ili …
slažem se da ovo vrijedi mnogo više, ali to sam znao i prije. samo me čudio ovakav rast u jednom danu. svi spominju kuvajt u kontekstu tenkova, a pouzdano znam da su oni zainteresirani i za BOV-e. ima li tko više info o tome…
daj se molim te odluči više … šta nakraju misliš … POUZDANO …
rohbau , mi smo izgubili posao sa tenkovima u 8mj 2007g kada nismo bili spremni za testiranje.
Propisno se osramotili pred Kuvajtskom delegacijom. Moguce je da nam Srbi neki manji dio ( Naglasavam manji) u njihovoj modernizaciji daju.
To nije ni priblizno isto da si nosioc posla.
Ja cu biti najsretniji kada budem vidio USKOK u prostorijama Specijalnih vozila.
Potpisao koperant ugovor od 5,5mil za sve stvari koje mogu i Specijalna isto radit.
Kada pogledate skladiste Specijalnih i skladiste koperanata onda se uopce pitate da ji Djuro sta radi ili samo sklapa.
AJ TI SAD BUDI PAMETAN, NIŠTA SE NIJE KONKRETNO DOGODILO A CIJENA ODE 20 %, TAKO MOŽE I SUTRA U MINUS???? (NEBI ME IZNENADILO)
OVO JE STVARNO LUDO TRŽIŠTE
Za one koji prodaju jer se boje velikog rasta: Navedite mi jedan dobar razlog zasto bi Đuro trebao opet vrijediti 30,00 kn. Znam previse ljudi koji bi ga po toj cijeni rado kupili da bi to bilo realno.
Da bi nasi OMF-ovi mogli kupovati Đuru, po novom zakonu njegova TK mora biti 350 000 000 kn, odnosno cijena dionice mora biti min. 108,12 kn. Ja se sa svojim novcem kladim da su fondovi u ovakvoj situaciji zainteresirani da kupuju Đuru po toj cijeni. Zivi bili pa vidjeli.
Evo traženog kolega:
Patria AMV
Total: 1,572 vehicles ordered.
od čega trenutno za isporuku/u izradi:
– 126 kom za RH do kraja 2012
– 113 kom za Švedsku do kraj 2014
– 895 kom za Poljsku do kraja 2018
http://www.defensenews.com/story.php?i=4158897&c=EUR&s=LAN
http://en.wikipedia.org/wiki/Patria_AMV