DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 09:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo vec utjece. /35/ Danas bi mogli u blokadu

Nema više para za dokup sad će to brzo dolje.

Ali da se moglo zaraditi 50% stoji.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Ispričavam se kolegama cijelo vrijeme sam mislio da pišem na temi Đakovština .
Sve što sam pisao odnosilo se na Đakovštinu i nema veze s Đurom.
Isprika još jednom .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Isprika još jednom .

Sorry ali ne mogu povjerovati u to
Priznao si 3 nicka(loris, okO, AST)..kako ti vjerovati išta?
Molim poštovane moderatore da obrišu poruke sa topic-a "bez cenzure općenito" jer, kako vidimo, poruke od kolege loris sadrže netočne podatke o dionici DDJH-R-A i kao takvi(netočni) ne bi trebali biti ni na jednom podforumu bez obzira što se radi o topicu "bez cenzure&quot-

sijem žito raste grahorica

Pa neznam što se tu puno ima objašnjavati, ako pratite neku dionicu valjda imate neku percepciju zašto u nju ulažete, ako već ne gledate FA. Kupujem je već duže vrijeme iz nekoliko razloga koji su poznati većini na ovom forumu i zbog kojih očekujem njen rast:
-proizvodnja b.v. za HV garantira stalne prihode duži niz godina, što je nepobitna činjenica
-moguća proizvodnja za treća tržišta zajedno sa Patriom, nije sto posto sigurno, ali se na tome radi
-zajednički posao SHS željeznica znači i modernizaciju i ulaganje u isto, a dobro znate što bi to
trebalo značiti i za DDJH, KAO I OBNOVA MOSTOVA I INFRASTRUKTURE NA SPOMENUTIM KORIDORIMA
-srbi već dugo spominju zajednički nastup sa DDJH na poslovima modernizacije M-84, kad-tad do
će doći, a poznato je koliki je broj 84-ki i 72-ki posijan pos svijetu

Smatram kako će svaka od navedenih činjenica utjecati ili već utjeće na cijenu, a pogotovo približavanje ulaska u EU.

sve skupa izgled ka dobra udavača… pozz

Isprika još jednom .

Sorry ali ne mogu povjerovati u to
Priznao si 3 nicka(loris, okO, AST)..kako ti vjerovati išta?
Molim poštovane moderatore da obrišu poruke sa topic-a "bez cenzure općenito" jer, kako vidimo, poruke od kolege loris sadrže netočne podatke o dionici DDJH-R-A i kao takvi(netočni) ne bi trebali biti ni na jednom podforumu bez obzira što se radi o topicu "bez cenzure"-
[/quote]

kolega,
Đuro je sasvim druga pozitivna priča, mislim da deveti dioničar ovdje radi jako dobar posao i vjerujem da će ovdje jako profitirati.
Samo strpljenja.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Sumnja se da su vodeći ljudi Patrije podmitili političare u Hrvatskoj kako bi dobili ugovor o prodaji 84 oklopna vozila Hrvatskoj, vrijedna 112 milijuna eura, koja se sada, nakon transfera tehnologije, proizvode u ĐĐSV-u. U ime MORH-a ugovor je tada potpisao ministar Berislav Rončević.
http://www.poslovni.hr/vijesti/duro-dakovic-stojimo-na-raspolaganju-za-bilo-kakve-istrazne-radnje-u-slucaju-patria-168433.aspx

Sumnja se da su vodeći ljudi Patrije podmitili političare u Hrvatskoj kako bi dobili ugovor o prodaji 84 oklopna vozila Hrvatskoj, vrijedna 112 milijuna eura, koja se sada, nakon transfera tehnologije, proizvode u ĐĐSV-u. U ime MORH-a ugovor je tada potpisao ministar Berislav Rončević.
http://www.poslovni.hr/vijesti/duro-dakovic-stojimo-na-raspolaganju-za-bilo-kakve-istrazne-radnje-u-slucaju-patria-168433.aspx

…kasnite kolega… stare vijesti koje su već 500 puta demantirane…

Tko nam je to rasprodao dionice 🙂

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

nek se sumnja i dalje, nova proizvodnja za treća trzista ne moze biti ugrozena. to nema nikakve veze s narudzbama za hrvatsku.

Tko nam je to rasprodao dionice 🙂

[/quote]

Oni koji su kupovali po 2x,xx i kapitalizirali dobit. Pitanje je od koga ce se sada kupovati?
Istraga ne ugrozava proizvodnju, u Sloveniji se vec dugo istrazuje pa proizvodnja ne staje.
Sto mislite zasto se inzistira na podizanje proizvodnje na cetiri vozila mjesecno? Ja mislim da to nije zbog Hrvatske vojske nego zbog nove narudbe.

Kolega Punto je ili popušio gadne pare na DDJH ili ima neki svoj pik na ovu dionicu….Neznam zašto piše samo negativnosti, te slovencima se pokvarile patrie, te palo na 35, čemu to kolega. I sam sam nekoliko puta gadno se opekao (VLEN) pa mi ne pada napamet pljuvati po drugim dionicama. Svima je u interesu da zaradimo pa nam negativni sarkazam nije potreban.

New Report

Close