DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hm , hajde da sam i to doživio ( nakon sušnih godina ) da je Đuro u pozitivnoj blokadi – hoće li ovakvih blokada biti češće – pitam se ja :)) ?

I ja se mislio ukrcat ali kasno za par minuta

samo polako.sve je ovo lijepo, ali činjenica je da je od uzlazne cijene (cca 25,00 Kn) već narastao više od cca 40%. stoga , oprez !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

samo polako.sve je ovo lijepo, ali činjenica je da je od uzlazne cijene (cca 25,00 Kn) već narastao više od cca 40%. stoga , oprez !

Ta činjenica potvrđuje nešto drugo.
Ne da je dionica skupa nego da ekipa koja je prodavala na 25 nema dostatno znanje za dugoročno održivo, kvalitetno ulaganje.
To je moje mišljenje i trubim o tome već mjesec i pol dana..iako sam se naslušao raznoraznih komentara da sam se više puta pitao..šta to meni treba?
Slažem se da treba na oprezu biti, to stoji
Ali ne mogu se složiti da bi cijena od 25(23 točnije) kuna trebala biti sidro ili polazna točka.
Vrijednost dionice treba određivati u realnom vremenu, ne po cijeni iz prošlosti
Gledajući perspektivu dionica je i dalje iznimno jeftina, izakumulirana fino(holderi kupuju, a dugoročni ulagači, gledajući njihov prosjek, ni ne razmišljaju o prodaji) i ne vidim što bi ju moglo oboriti značajnije..
A da li će biti kapitalizacije dobiti?
Pa nje ima stalno u određenim količinama..

sijem žito raste grahorica

Đuro = Belje..ista prića će se i evo dogoditi nakon 4Q izvještaja..a možda i prije.. [wink]

dA OLAKŠAMO DUŠU EVO KOMENTARA:

http://www.monitor.hr/clanci/mesic-u-patriji-netko-iz-hrvatske-pokusao-intervenirati/44633/

Ja mislim da je. Pogledajte malo bolje.

Prilog je snimljen izvan Hrvatske, vjerojatno u Finskoj, i prikazuje sklapanje Sisu Pasi/Patria Pasi 6×6 vozila. OSRH su naručile Patriju AMV 8×8.
[wink]
[/quote]

U pravu ste, duzan sam ispriku. Osobno sam vidio hangare Dure i jako su me podsjetili na ove u prilogu.

cijeli ddjh vrijedi kao 10 patrijinih vozila koje inace sada ddjh je osposobljen sam proizvesti u 1-2 kvartala? HŽ se modernizira. Ja si kupil >100 komada prvi put danas od kad se igram investitora.

slobodno se nakrcaj ak želiš rano u mirovinu…, Patrijin BOV je jedno od najsuvremenijih oklopnjaka u svijetu, osobno sam se vozio u njemu i ostao PAFFF, svaki član posade ima vanjski pregled terena putem LCD displeja koji su postavljani tako da svi imaju mogućnost vidnog polja, o naoružanju nesmijem ovim putem komentirati ali je sve usklađeno sa najsuvremenijim standardima i potrebama (ima nekoliko modela BOV-ova, ovisno za koju je namjenu) i to se sve kompletira u našem Đuri! Vozilo je MRAK, a cijena dionice MRAK TARIFA!
[/quote]

Kolega mrasic6 u Hrvatskoj se u mirovinu ide sa 65 godina nemojte nas požurivat!

Molim trejdere da se istresu da suvereno možemo naprijed…..

Što će se dogoditi sa cijenom kad se objave konkretne vijesti o poslovima XXXXXX!?

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

kad ce doc to financ. izvjesce?
danas sam se ukrcao na ddjh vlak, pa pitam.. 🙂

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Đuro = Belje..ista prića će se i evo dogoditi nakon 4Q izvještaja..a možda i prije.. [wink]

Prije bih rekao DDJH=ADPL i po vrsti firme i po sto su prosli: od najcrnjih prognoza da stabilnog i perspektivnog poslovajna.

DEBELO SE POMAKLA POTRAŽNJA U JEDNOM DANU…PA ZAKLJUČAK NEK DONESE SVATKO ZA SEBE!

Impresivna količina je prošla..najveća u zadnjih godinu i više
Što se tiče količina vrh najvjerovatnije…a što se tiče cijena?
Bit će interesantno gledati promjene u top10 za+3dana
Imam osjećaj da su danas kratili svi
a kud svi tu i mali mujo
A možda i griješim, naravno
Da..nisam ni napisao do kraja a već istovar…
20 tisuća prošlo…

sijem žito raste grahorica

New Report

Close