DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

cijeli ddjh vrijedi kao 10 patrijinih vozila koje inace sada ddjh je osposobljen sam proizvesti u 1-2 kvartala? HŽ se modernizira. Ja si kupil >100 komada prvi put danas od kad se igram investitora.

cijeli ddjh vrijedi kao 10 patrijinih vozila koje inace sada ddjh je osposobljen sam proizvesti u 1-2 kvartala? HŽ se modernizira. Ja si kupil >100 komada prvi put danas od kad se igram investitora.

slobodno se nakrcaj ak želiš rano u mirovinu…, Patrijin BOV je jedno od najsuvremenijih oklopnjaka u svijetu, osobno sam se vozio u njemu i ostao PAFFF, svaki član posade ima vanjski pregled terena putem LCD displeja koji su postavljani tako da svi imaju mogućnost vidnog polja, o naoružanju nesmijem ovim putem komentirati ali je sve usklađeno sa najsuvremenijim standardima i potrebama (ima nekoliko modela BOV-ova, ovisno za koju je namjenu) i to se sve kompletira u našem Đuri! Vozilo je MRAK, a cijena dionice MRAK TARIFA!

hm…

http://www.nacional.hr/clanak/37541/norvezani-i-izraelci-favoriti-za-opremanje-hv-ovih-patria

ima jos linkova naravno. uglavnom, ako je hr kupila 82 ili 84 komada za 112 mil eura, racuna sam da bi ddjh s 36 komada godisnje, imao prihod od 48 mil eura, sto je 350 mil kn…to jest 108 kn po dionici prihoda samo na tom poslu. kupio danas malo ddjh.

Samo mali ispravak ovog
126 BOV-a će se raditi
A prema anexima ugovora od 2.mj a najkasnije od 4.mjeseca dinamika isporuke je 4 BOV-a mjesečno a ne 3 kako iplicira zbroj BOV-ova godišnje u tvojoj poruci(36)
Znači još malo dodaj na onih 108kn po dionici:)

sijem žito raste grahorica

cvrtila je jucer na dnevniku 3 rekao da su u stanju napraviti 3 komada mjesecno ako se ne varam, a mozda sam nesto promasio. uglavnom, bio je i fini interview s rogožarem na kapital networku, shvatio sam da se HŽ mora hitno modernizirati jer na koridoru 10 stize zestoka teretna konkurencija. Tako da cu vjerojatno kupiti i sutra ddjh.

Rekao je da su dosada radili 3 mjesečno, što ne znači da neće i više.
Nisam sada čitao linkove ali u đuri sam od 2005 godine, imam ga brdo. Inače u pitanju je 126 vozila za Hrvatsku a sad bi se negdje trebalo početi raditi i za Makedoniju i za još neke zemlje u regiji, isto BOV-ovi naravno.A što se tiče Kuvajta tu je u pitanju remont ( 200 ili 400 tenkova) koji su se i radili u đuri. To je bilo 100 % sigurno ali je bilo obustavljeno zbog recesije, sad bi moglo krenuti. Taj posao za Kuvajćane bi radili zajedno sa Srbima( zaboravil sam naziv firme) koji su također sudjelovali u izradi tenkova. Sve u svemu bit će to masna lova. Jako, jako puno se može zaraditi na Đuri a izgubiti ništa. Jer za ovu trenutna cijenu je dovoljna i izrada vagona za HŽ.
Pozdrav!
P.S. Nikoga ne nagovaram na kupnju a još bolje da ne kupite još , možda ja nabavim neku lovicu da si kupim još. Kupovao sam po 250 kn, 116 kn, 50 kn, 28 kn i 24 kn i 28 ponovo u rastu.
Prije pada sa 318 kn sam kupio bio po 150 i prodao po 300 ali samo 200 komada tako da sam još u veeeelikom minusu ali nadam se uskoro da ću biti u velikom plusu.

To za 4 BOV-a mjesečno je Stipetić rekao za vjesnik
Evo i teksta:
»Prema aneksima ugovora od veljače ili najkasnije travnja iduće godine dinamika isporuke bi trebala biti četiri BOV-a mjesečno, pa sada poduzimamo sve kako bi skratili te rokove, prije svega u dijelu nabavke kritične opreme«,
http://www.vjesnik.hr/html/2010/11/27/Clanak.asp?r=gos&c=4

108 plus 36 je 144, a što se tiče željeznica Rogožar je jedini čovjek koji če i napravit ovo što je rekao za HŽ, a ono kaj je najvažnije da to bude transparentno ( provjerena izjava) i da besplatna
Svake godine dam dva besplatna infa .

pepe7

108 plus 36 je 144, a što se tiče željeznica Rogožar je jedini čovjek koji če i napravit ovo što je rekao za HŽ, a ono kaj je najvažnije da to bude transparentno ( provjerena izjava) i da besplatna
Svake godine dam dva besplatna infa .

riječi ti se pozlatile.
problem u državnim firmama je taj što rogožar, i da je najbolji manager na svijetu, od izbora nije više tu gdje je sad. što napravi u godinu dana napravio je.

Uh koja jagma za dionicama djuro
Potpora na bidu se slaže..letimo u nebesa čini mi se

Uh koja jagma za dionicama djuro
Potpora na bidu se slaže..letimo u nebesa čini mi se

Eto odletili [lol]
Joj što volim kad me kuljite a ja zbrajam [lol]

Šteta odleti a nisam stigao, za mrvicu, drago mi je da raste samo neka tako i nastavi.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Svaka cast kolega lime!!

New Report

Close