DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 18:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

CCA 11000 komada na kupnji preko 32 kn!!!

uf ide i prek 33…..

Sutra nova pozitivna blokada..ali zašto da kupite danas po 32,80 kad možete sutra po 36-40 kn.
Pozdrav!

nemoj napuhavat
vec danas ispod 32 kad se isprazne top 10 .
ova dva jadnika rokaju cijenu sa 50 k
[/quote]
Kolega LosSanto
Prodao si i pristojno zaradio..
To je OK..u konačnici to nam je i cilj, zato i ulažemo
Ali nije u redu ljude koji ulažu nazivati jadnicima..pogotovo ako znamo s kojim portfeljom raspolaže jedan od njih.Čovjek je pošteno zaradio svoj novac i bez straha ulaže ogromne količine svog novca na tržište kapitala..zašto bi on bio jadnik?I ko smo mi da mu sudimo?
I nešto me silno zanima?
Znam sumu ali ne znam postotno u odnosu na benchmark?
Zarada od 15000 zvuči sjajno ali to može biti i pišljivih 10% što bi bio očajan rezultat u odnosu na potencijal ovog zadnjeg rasta koji, IMHo nije ni blizu prestanku

sijem žito raste grahorica

JA SAMO ZNAM JEDNO, A TO JE DA JE VRIJEME DA SE POTPIŠE UGOVOR ZA VAGONE!
KAMPANJA ZA IZBORE JE KRENULA, JACA OTVARA KOJEKAKVE DVORANE, ŠKOLE, VRTIĆE I SL., PA BI BILO LOGIČNO DA SE POTPIŠE I POKRENE ONO ŠTO SE DUGO OBEĆAVA (POČETAK KAMPANJE REZULTIRA POTPISIVANJE RAZNO RAZNIH UGOVORA) ALI TO JE NAŽALOST ČEKALO PREDIZBORNE DANE JER SU KRENULI TI DANI…AKO SE SADA POTPIŠE U TOM SLUČAJU TIJEKOM SLIJEDEĆE GODINE DJURO IMA POSLA NA PRETEK A I NAPLATA BI BILA KONTINUIRANA I MIR U SRCIMA HRVATSKOG RADNIKA ZAPOSLENOG U DJURI, (A TEK AUSTRIJA I NOVI SOFISTICIRANI VAGONI, sigurni BOV-ovi, PONUDE VAGONA (SOFISTICIRANIH) I DRUGIM ZEMLJAMA EU…itd., itd.,…..

Nedam ovu dionicu ispod 100 kuna pa makar mi svi dodijelili jedinicu na ovaj post, ak sam mogao čekati skoro godinu dana i dokupljivati sve to vrijeme mogu i samo jedno kvartalno izvješće koje će pokazati dobit i sjajnu budućnost firme čekat ću i još koji mjesec i doći će na svoje

je.. ga, to je takav posao, pa ko voli nek izvoli!

mrasic6 + 100kn = 2011g.
[proud]

idemo li sutra do onog otpora od 38kn…šta kaže grah? [wink]

Hypo kupuje.

10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 28.022 0,87 + 660

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

idemo li sutra do onog otpora od 38kn…šta kaže grah? [wink]

Za investitore potpuno nebitno, za neznalice svejedno, oni su ionako uvijek na gubitku.

Opa danas cemo probiti 38, samo ne znam kako. To je tako kad kupis i odmah pocne padati

Opa danas cemo probiti 38, samo ne znam kako. To je tako kad kupis i odmah pocne padati

A kako izgleda kad prodas (prerano) i cekas da padne a ono nikako prema dolje? [wink]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ronim suze sto sam prodao .
Ali poslije nove godine ronit ce suze ovi sto kupuju po 33 😉

Ne brini vedronebo, ici ce to opet na zvancig [proud]

New Report

Close