DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 16:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zna li netko do kada će trajati blokada?

Zna li netko do kada će trajati blokada?

Znam ja ali više ne dajem besplatne savjete. [thumbsup]

Uzivajte na krilima Ine, dok jos traje…..

upravo tako, vjetar je zapuhao pa i purani lete
fundamentalno, ovo je običan balon. firma s očajnim poslovanjem koja živi od državnog dodjeljivanja poslova koje iduće godine nestaje zbog ulaska u EU. ulaskom na EU tržište, sve osim (upitn)e vojne proizvodnje doživjet će totalni krah [bye]
[/quote]
Eto..posvetio mi svećenik kuću prije pola sata a ja već moram sa faustom razgovarati [shocked]
Kolega.elementarno neznanje
Pogledaj za koga su odradili poslove posljednje..za državu možda?
Da nestaje..alo???O čemu ti
Ma ustvari..ne da mi se uopće objašnjavti tebi.
Tako je kolega faust…u pravu si..kao i na ostalim temama što si bio u pravu i sve promašio
Izađi na sunce malo, odbaci negativne misli..nikakva apokalipsa ne dolazi..

sijem žito raste grahorica

Svaka cast lime I Lojtra .
Ali i moja ce se obestiniti poslije nove godine . Kad izadje 4Q
28 😉

Uzivajte na krilima Ine, dok jos traje…..

upravo tako, vjetar je zapuhao pa i purani lete
fundamentalno, ovo je običan balon. firma s očajnim poslovanjem koja živi od državnog dodjeljivanja poslova koje iduće godine nestaje zbog ulaska u EU. ulaskom na EU tržište, sve osim (upitn)e vojne proizvodnje doživjet će totalni krah [bye]
[/quote]
Eto..posvetio mi svećenik kuću prije pola sata a ja već moram sa faustom razgovarati [shocked]
Kolega.elementarno neznanje
Pogledaj za koga su odradili poslove posljednje..za državu možda?
Da nestaje..alo???O čemu ti
Ma ustvari..ne da mi se uopće objašnjavti tebi.
Tako je kolega faust…u pravu si..kao i na ostalim temama što si bio u pravu i sve promašio
Izađi na sunce malo, odbaci negativne misli..nikakva apokalipsa ne dolazi..

[/quote]

off topic ali ne mogu izdržat:
svećenik ne posvećuje kuću (zidove) nego obitelj [thumbsup]

off topic ali ne mogu izdržat:
svećenik ne posvećuje kuću (zidove) nego obitelj [thumbsup]

Praktični sam vjernik tako da je vjerovatno tako kako veliš
Kod nas u slavoniji se kaže da svećenik doalzi posvetiti kuću..čak i svetom vodom posebno prostorije zna posvetiti
Ali ovo što ti kažeš mi je logičnije..priznajem

ma i u nas u dalmaciji je uvriježeno mišljenje da je u pitanju kuća ali nije. mislim da ni pola svećenika ne razumije problematiku. nisam mislio pametovati nego samo podijeliti info.

Svaka cast lime I Lojtra .
Ali i moja ce se obestiniti poslije nove godine . Kad izadje 4Q
28 😉

Četvrti kvartal bi trebao biti najbolji u ovoj godini…kao i u posljednjih nekoliko
Eto i ovih 23 miliona od posla s austrijom bi se trebalo prikazati u izvješću kao i pare od prodaje montaže a navodno je i rata za BOV-ove stigla(ovo je špekulacija.nemam provjerenu info..a kako bi je i imao?)
Ne znam..tvrditi ne mogu ali baš bi četvrti trebao biti prekretnica i ja ne planiram prije (osim ako se ne predomislim:))prodavati..ako me on razočara to bi bila druga priča ali nećemo biti nestrpljivi..ubrzo će mo biti pametniji

kruže glasine da bi kuvajčani trebali do proljeća početi testirati BOV-e i da su već neko vrijeme u halama njihovi ljudi… znam da to ništa ne znaći i da je o tome bilo mnogo priče, ali očito nešto ima u tome…kad bi uletio taj posao mislim da bi to bilo budućnost za ovu firmu. Jedino sam skeptičan zbog amera i njihovih pritisaka u utjecaja pri prodaji oružja, ali vidjeti ćemo. možda zato i raste u zadnje vrijeme dionica

Sutra nova pozitivna blokada..ali zašto da kupite danas po 32,80 kad možete sutra po 36-40 kn.
Pozdrav!

kupnja=prodaja

Sutra nova pozitivna blokada..ali zašto da kupite danas po 32,80 kad možete sutra po 36-40 kn.
Pozdrav!

nemoj napuhavat
vec danas ispod 32 kad se isprazne top 10 .
ova dva jadnika rokaju cijenu sa 50 k

New Report

Close