Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Zna li netko do kada će trajati blokada?
Znam ja ali više ne dajem besplatne savjete. [thumbsup]
upravo tako, vjetar je zapuhao pa i purani lete
fundamentalno, ovo je običan balon. firma s očajnim poslovanjem koja živi od državnog dodjeljivanja poslova koje iduće godine nestaje zbog ulaska u EU. ulaskom na EU tržište, sve osim (upitn)e vojne proizvodnje doživjet će totalni krah [bye]
[/quote]
Eto..posvetio mi svećenik kuću prije pola sata a ja već moram sa faustom razgovarati [shocked]
Kolega.elementarno neznanje
Pogledaj za koga su odradili poslove posljednje..za državu možda?
Da nestaje..alo???O čemu ti
Ma ustvari..ne da mi se uopće objašnjavti tebi.
Tako je kolega faust…u pravu si..kao i na ostalim temama što si bio u pravu i sve promašio
Izađi na sunce malo, odbaci negativne misli..nikakva apokalipsa ne dolazi..
upravo tako, vjetar je zapuhao pa i purani lete
fundamentalno, ovo je običan balon. firma s očajnim poslovanjem koja živi od državnog dodjeljivanja poslova koje iduće godine nestaje zbog ulaska u EU. ulaskom na EU tržište, sve osim (upitn)e vojne proizvodnje doživjet će totalni krah [bye]
[/quote]
Eto..posvetio mi svećenik kuću prije pola sata a ja već moram sa faustom razgovarati [shocked]
Kolega.elementarno neznanje
Pogledaj za koga su odradili poslove posljednje..za državu možda?
Da nestaje..alo???O čemu ti
Ma ustvari..ne da mi se uopće objašnjavti tebi.
Tako je kolega faust…u pravu si..kao i na ostalim temama što si bio u pravu i sve promašio
Izađi na sunce malo, odbaci negativne misli..nikakva apokalipsa ne dolazi..
[/quote]
off topic ali ne mogu izdržat:
svećenik ne posvećuje kuću (zidove) nego obitelj [thumbsup]
off topic ali ne mogu izdržat:
svećenik ne posvećuje kuću (zidove) nego obitelj [thumbsup]
Praktični sam vjernik tako da je vjerovatno tako kako veliš
Kod nas u slavoniji se kaže da svećenik doalzi posvetiti kuću..čak i svetom vodom posebno prostorije zna posvetiti
Ali ovo što ti kažeš mi je logičnije..priznajem
ma i u nas u dalmaciji je uvriježeno mišljenje da je u pitanju kuća ali nije. mislim da ni pola svećenika ne razumije problematiku. nisam mislio pametovati nego samo podijeliti info.
Svaka cast lime I Lojtra .
Ali i moja ce se obestiniti poslije nove godine . Kad izadje 4Q
28 😉
Četvrti kvartal bi trebao biti najbolji u ovoj godini…kao i u posljednjih nekoliko
Eto i ovih 23 miliona od posla s austrijom bi se trebalo prikazati u izvješću kao i pare od prodaje montaže a navodno je i rata za BOV-ove stigla(ovo je špekulacija.nemam provjerenu info..a kako bi je i imao?)
Ne znam..tvrditi ne mogu ali baš bi četvrti trebao biti prekretnica i ja ne planiram prije (osim ako se ne predomislim:))prodavati..ako me on razočara to bi bila druga priča ali nećemo biti nestrpljivi..ubrzo će mo biti pametniji
kruže glasine da bi kuvajčani trebali do proljeća početi testirati BOV-e i da su već neko vrijeme u halama njihovi ljudi… znam da to ništa ne znaći i da je o tome bilo mnogo priče, ali očito nešto ima u tome…kad bi uletio taj posao mislim da bi to bilo budućnost za ovu firmu. Jedino sam skeptičan zbog amera i njihovih pritisaka u utjecaja pri prodaji oružja, ali vidjeti ćemo. možda zato i raste u zadnje vrijeme dionica
Sutra nova pozitivna blokada..ali zašto da kupite danas po 32,80 kad možete sutra po 36-40 kn.
Pozdrav!
Sutra nova pozitivna blokada..ali zašto da kupite danas po 32,80 kad možete sutra po 36-40 kn.
Pozdrav!
nemoj napuhavat
vec danas ispod 32 kad se isprazne top 10 .
ova dva jadnika rokaju cijenu sa 50 k