DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 05:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,50
310
20
13,00
18,00
-6,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kupnja 188,00

prodaja 189,90

Oko 17.000 tisuća komada od tog naloga

Zanimljiva mi je situacija s DDJH.Kad su Belje i LKRI prolazili svoj put prema gore nisu nailazili bas na ovakve bedeme prodaje.Sve skupa nije bitno.
Vidim DDJH blize 300kn nego 250kn po izlasku godisnjeg izvjesca a dotad ce biti jos kisnih i suncanih dana.
Who cares?[smiley2]

Novac je kisik burze!

Zanimljiva mi je situacija s DDJH.Kad su Belje i LKRI prolazili svoj put prema gore nisu nailazili bas na ovakve bedeme prodaje.Sve skupa nije bitno. Vidim DDJH blize 300kn nego 250kn po izlasku godisnjeg izvjesca a dotad ce biti jos kisnih i suncanih dana. Who cares?[smiley2]

Hm, ne znam… kad ovo vidim i sam dolazim u napast da prodam DDJH [smiley8] do ide po 190.
Brijem da ako izlazi FIMA da mozda brod tone, samo pitanje je vrha i koliko ce jos rasti… (sjetimo se transadrije i sto je bilo nedugo nakon sto ju je fudo napustio [smiley1] )

Pretpostavka je majka svih zaj***

Oko 17.000 tisuća komada od tog naloga

17k komada s Hnaloga ne skidaju “mali pod medijskim utjecajem”. Neki od fondova kupuje a drugi fond je iskoristio ovu vijest o natječaju da proda veću količinu bezbolno.

Nemoj nagađati nego daj ime fonda ako postoji.
A iznos od tri milijuna kuna može skupiti i dva-tri igrača, srednje veličine koji su do prije dvi-tri godine krenuli s par sto kila kuna.

rocky: ” Zanimljiva mi je situacija s DDJH.Kad su Belje i LKRI prolazili svoj put prema gore nisu nailazili bas na ovakve bedeme prodaje.Sve skupa nije bitno. Vidim DDJH blize 300kn nego 250kn po izlasku godisnjeg izvjesca a dotad ce biti jos kisnih i suncanih dana. Who cares?[smiley2] ” Hm, ne znam… kad ovo vidim i sam dolazim u napast da prodam DDJH [smiley8] do ide po 190. Brijem da ako izlazi FIMA da mozda brod tone, samo pitanje je vrha i koliko ce jos rasti… (sjetimo se transadrije i sto je bilo nedugo nakon sto ju je fudo napustio [smiley1] )

Proradile su ti emocije!Meni razum govori da je DDJH izrazito jeftin u odnosu na ostale dionice u sličnoj “koži”.Nije me briga koji fond kupuje ili prodaje.Vrijednost firme raste i rast će zahvaljujući količini poslova koje dobivaju.Čekam do daljneg!

Novac je kisik burze!

3 milijuna kuna je ulaz onih koji su pali pod medijski uticaj na strani kupnje i Fime na strani prodaje.
To je činjenica.
Ako netko ima podatak koji je to fond kupovao i s koliko love neka ga iznese, kao što sam ja iznio da je Fima na strani prodaje.

kad vec tvrdis da Fima prodaje, daj mi reci onda preko koje kuce? jer Fimini brokeri nisu prodavali onaj H nalog na 190.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Ne znam provociraš li ili nemaš dobru info.
Provjeri još jednom.
Ono što si napisao na moj novac nema veze s istinom.

Ako pokušam rezimirati hladne glave pa kažem da nakon što smo jedva dočekali službenu objavu natječaja i potvrdu svih naših očekivanja cijena bi odavno trebala biti preko 200KN. Izlazak FIMA-e(neslužbena informacija) u ovom trenutku navodi me na razmišljanje da ovo ipak nisu čista posla te da je ipak vrijeme da se prodaju dionice. Sjećate se transadrije?!

Ne znam provociraš li ili nemaš dobru info.
Provjeri još jednom.
Ono što si napisao na moj novac nema veze s istinom.

tocno je tocno. ocito imas krivi info.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ako ti tako kažeš, neka ti bude

New Report

Close