Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
greska
Smiješ staviti graf ovdije..ne će ti bog ništa:)
Iako i sami znamo da smo poderali sve otpore..
Smiješ staviti graf ovdije..ne će ti bog ništa:)
Iako i sami znamo da smo poderali sve otpore..
[/quote]
Ma nisu bili vezani za DDJH. 😉
Ali da, tehnički vam dionica izgleda sasvim ok. Probili ste određene otpore (čak i 200 SMA) i ako se dionica održi iznad 31kn moglo bi biti lijepo.
Uzivajte na krilima Ine, dok jos traje…..
Do sad smo rasli na krilima dobrih vijesti i fundamentalne podcjenjenosti.
Pošto se ova dionica polako vraća u fokus investitora a i dalje je iznimno jeftina ne vidim razlog zašto ne bi nastavila rasti prema nekoj svojoj fer vrijednosti
To neće ići preko noći..
Uzlazna putanja uz manje korekcije na ovoj dionici bi mogla potrajati mjesecima
Nema ti INA pretjerano veze s tim..INa je odradila svoju osnovnu ulogu, da investitori nanovo razrade svoje ulagačke taktike i vide vrijedi li ulagati u naša poduzeća ili ne u ovom trenutku..ja mislim da itekako vrijedi..nisam dvojio ni u jednom trenutku.Ali eto, ima i onih koji jesu i koji još dvoje.E baš zato će tržište rasti..sve dok su oni koji ne dvoje u manjini
P.S.
U narednom periodu bi mogli rasti i na krilima tehničkog patterna cup with handle s breakoutom od petka uz proboj otpora na 30,xx s prekriženim SMA linijama.Znači eventualno manja korekcija do cjenovne razine od 30,xx koja sada postaje potpora.Ova tehnička formacija ima ciljani target od cca 38kn
Iako ovo meni ništa ne znači… živi bili pa vidjeli, ako bude tako cijenjeni kolega tehničar ima čevape od mene a možda i ja počnem vjerovati u te crtarije [thumbsup]
E onda i ja kupujem ako je tako
Nemoj
Naravno da je tako ali ti nemoj kupiti ni slučajno
Ti si maler a i nisi prezentirao bog zna kakvo znanje…
Ne treba nam sada obrat trenda a pošto si dosad sve krivo radio ne vidim zašto bi se to odjednom promjenilo
Drukaj na pad i gledaj kako raste..izvrsno si radio svoj posao zasada..čak si mi i polusimpatičan postao i sad ovaj šok??
Punto bi kupio?!
E onda je vrijeme da pocne djuro rastiiiiiiiiii. Rasti djurooo, rastiiiii.
Neka lime i ekipa zarade milione. Ajmo djurooooo, ajmoooooooooooo
Uzivajte na krilima Ine, dok jos traje…..
upravo tako, vjetar je zapuhao pa i purani lete
fundamentalno, ovo je običan balon. firma s očajnim poslovanjem koja živi od državnog dodjeljivanja poslova koje iduće godine nestaje zbog ulaska u EU. ulaskom na EU tržište, sve osim (upitn)e vojne proizvodnje doživjet će totalni krah [bye]
Sutra u 10.10 pozitivna blokada. [thumbsup]
Falija sam 6 minuta. [smiley]