DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

• Deveti dioničar DDJH ( ne smijem mu ime izgovoriti jer moderator iz nekog razloga ne dozvoljava njegovo oslovljavanja, a za razliku od svih ostalih top 10 dioničara ) ovih dana dodatno je podebljao svoj portfelj
• Za pretpostaviti je i da dalje brani cijeni ( ionako prenisku cijenu ) dionice
• Mislim da „deveti dioničar“ radi jako dobar posao u tišini, a dok se većina zabavlja s INA….

Ne vidim razlog pretjeranog rasta cijene. Nikakvih "novih" vijesti. Ovčice požurile na šišanje.

"SAMO JE ŠPEKULACIJA PRAVA STVAR. SVE DRUGO JE ŠPEKULACIJA."
Tako reče špekulant.

Izaso iz DDJH sa 15k plusa kad bude prilika vracam se opet u ovu dionicu .

Eksplodirao nam Đuro, pozitivna blokada! [thumbsup]

Za danas je trgovanje očito gotovo, a u ponedjeljak idemo i dalje gore!

Bit će prilika ali ne ispod 50 kn..heheheheeh…ti si prijatelju promašen slučaj…..

Bit će prilika ali ne ispod 50 kn..heheheheeh…ti si prijatelju promašen slučaj…..
[/quote]

Hvala Lojtra na komplimentu .
Vidijet cemo ko je promasen slucaj . Ja nisam pohlepan meni je 15 soma dovoljno a siguran sam da cu poslje nove godine kupit DDJH ispod 28 kuna .
Ne raduj se prvoj lasti cekaj proljece 🙂

Neznam što si napisao ali ja sam ti ispočetka isto prodao po 15.000 zarade razne dionice a kasnije sam gubio tri puta veće iznose…u ovome poslu 15.000 kn nije ništa. Zapamti to jer kad počneš gubiti gubit ćeš puno više. jedino sreća tvoja što smo u periodu kad se neće moći toliko gubiti ali baš zato promašio si što si sada prodao. U ponedjeljak očekujem novu pozitivnu blokadu. Pozdrav!

Moje proročanstvo se ispunilo..30kn do božića
Možda promjenim zanimanje pa zgrnem pare ko moj imenjak na proročanstvima..risk free [lol]

sijem žito raste grahorica

Ne vidim razlog pretjeranog rasta cijene. Nikakvih "novih" vijesti. Ovčice požurile na šišanje.

Tako reče špekulant.

Ako ti ne vidiš razloge ne znači i da ih nema..itekako ih ima.
Prvi i osnovi razlog je fundamentalna podcjenjenost a onda sve drugo
U zadnja dva mjeseca došle su tri izrazito bitne pozitivne vijesti.."opipljive".. one koje se vide u kvartalnim izvješćima.
Kad već spominješ špekulaciju probaj špekulirati sa odnosom cijene i vjerovatnošću
Nije bitno kolika je cijena, bitno je kolika je vjerovatnost da bude još skuplja?iznimno visoka u ovom slučaju IMHo
Većinu ekipe hebe polazište..nije toliko bitno to dno od 23..puno je važnije ZAŠTO je do njega došlo i da li se ono može uzimati kao polazište?
Ajd pozdrav i sretan božić svim dobronamjernim forumašima(kao i onima manje dobronamjernim)
sa ovog topica i šire [thumbsup] [kiss]

sijem žito raste grahorica

Tako reče špekulant.

Da da, ovčice stavljale na bid po tisuće, jedna i prek 6000 komada i lupale po asku one jadnike od 20-100 komada. [lol]

Drhtati će Los Santos i njemu slični drugi tjedan jer će Đuru u neizvjesnosti čekati na nižim razinama.
Ozbiljnije količine neće biti na prodaji na nižim cijenama.
Pa će onda misliti otići malo u Inu, a Đuro im izmicat sve više i više.
I onda drž-ne daj. Platit će i puno skuplje.
Uživam već jedno vrijeme s ovom dionicom.
Čestit Božić svim imateljima Đure.

Neznam što si napisao ali ja sam ti ispočetka isto prodao po 15.000 zarade razne dionice a kasnije sam gubio tri puta veće iznose…u ovome poslu 15.000 kn nije ništa. Zapamti to jer kad počneš gubiti gubit ćeš puno više. jedino sreća tvoja što smo u periodu kad se neće moći toliko gubiti ali baš zato promašio si što si sada prodao. U ponedjeljak očekujem novu pozitivnu blokadu. Pozdrav!

Nekad se mora i unovciti a ne samo cekati pozitivne blokade i diviti se koliko imas u portfelju .
15 soma je meni dovoljno a onda idemo dalje sto ne mora znaciti da cu strepit nad ovom dionicom da je kupim . Ovo je meni dobra bozicnica .
Cestit Bozic svima.

lp

New Report

Close