Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup] [thumbsup]
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.253 6,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 70.000 2,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.053 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 40.030 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. BAKIĆ NENAD 26.198 0,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 25.362 0,78 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 62,11
Strašnog li izvješća sa sjednice Nadzornog odbora jedne tvrtke "koja bi trebala proizvoditi vagone, tenkove i oklopna vozila za pola Europe!!!"………???????????
Oni kao da se bave proizvodnjom čevapa, takva su im izvješća!
Da,.. proizvode vagone koje nisu ugovorili za HŽ!!!????
…
U jednoj kćerci Holdinga (ako je istina) član uprave je u mirovini, ali se još uvijek vodi kao član uprave!!!??? WTF!? Sam predsjednik uprave ne zna niti jedan strani jezik!!!??? Nažalost to je Đurica. Jadno.
…
Rado bih volio i sam da Đurica bude 300, a ne 25 ili 28 kn.
Strašnog li izvješća sa sjednice Nadzornog odbora jedne tvrtke "koja bi trebala proizvoditi vagone, tenkove i oklopna vozila za pola Europe!!!"………???????????
Oni kao da se bave proizvodnjom čevapa, takva su im izvješća!
Da,.. proizvode vagone koje nisu ugovorili za HŽ!!!????
…
U jednoj kćerci Holdinga (ako je istina) član uprave je u mirovini, ali se još uvijek vodi kao član uprave!!!??? WTF!? Sam predsjednik uprave ne zna niti jedan strani jezik!!!??? Nažalost to je Đurica. Jadno.
…
Rado bih volio i sam da Đurica bude 300, a ne 25 ili 28 kn.
[/quote]
Pa ni Jaca nezna strani jezik a premijerka je. Ni Tuđman nije znao strani jezik, ni Mesić ni Tito.
Baš će se cijena dionice na osnovu toga određivati. Oladi malo.
Kad trebaš zaposliti za prosječan posao, trebaš biti visoko obrazovan, znati rad na kompjuteru, bar dva strana jezika, dozvole za sve živo i barem 5 godina radnog iskustva (samozapošljavanje) i 22-25 godina starosti.
…
Ako nešto radiš, onda za to trebaš biti osposobljen i znati što ugovaraš i potpisuješ.
Pusti Jacu na miru i ostale na miru… i oladi ti jer ovo gore ako je pola istina, to je sramota.
Kolega uvijekmilo
To o čemu govoriš problem je u većini poduzeća u većinskom državnom vlasništvu
Nije đuro izuzeće
Pisao sam o tome prije
Jedna opća nesposobnost, uhljebljavanje političkih elita, nekompetencija…
Ova priča sa mazalom je još jedan od dokaza da je tako
Bivši glasnogovornik?? direktno u upravu?
Tko je on i s čime se je bavio cijeli svoj život?
A nije točno da tamo nema stručnog i kvalitetnog kadra..itekako ima
Ali mazal se mora uhljebiti(mora da je svog bivšeg gazdu izdao pa mu je ovo nagrada)..vjerovatno će za manje od godine dana kad bude odlazio i otpremninu odličnu dobiti..kao i Dragičević što je dobio..
Možeš ti situaciju tamo tumačiti kako god želiš..da je perfektna sigurno da nije..ali ni cijena dionice zato nije 270 nego 27
Meni je presudno bilo kod ulaska da je dionica fundamentalno podcjenjena i da tamo trenutno ima puno više pozitivnih i dobrih vijesti od ovih negativnih koje ti spominješ.
Pa ni Jaca nezna strani jezik a premijerka je. Ni Tuđman nije znao strani jezik, ni Mesić ni Tito.
Baš će se cijena dionice na osnovu toga određivati. Oladi malo.
Ruski ne brojimo ?
peace
@lime:
samo sam se nadovezao na jedan komentar, tj. obavijest.
…
mrzim drukere (bilo gore, bilo dolje) … pričam o Đurici kako ju ja vidim.
…
molio bih na netko potvrdi ili opovrgne moje ili druge info.
…
navedi mi molim te pozitivne strane Đurice.
Kolega uvijekmilo, to sto si napisao samo je kap u moru sto se tamo sve radi. a naravno da se radi sve osim onog sto bi se trebalo raditi, a to je pravi posao. Imam inf. slicne, ali na temu mobilnih uredjaja. Naime, kaze mi kolega iz ht-a, kako je najbitnije da svi imaji najnovije mobitele i da se vode ratovi, tko ce imati bolji uredjaj. Ispricao mi puno toga, ali sramota je to i stavljat na net. Nema teorije da djuro vise bude ono sto je bio. Cim prije to u stecaj, pa neka ga kupi netko, kao sto je kupljena sada kraljevica. Upravu u zatvor, njihovu rodbinu na zavod, i sve ispocetka.
Normalno da neće biti ono što je nekada bio..
Pa ne bave se više poslovima kojima su se nekada bavili..
Đuro će zadržati samo onaj svoj bazni core business sve drugo su priče
Ima puno sjete ovdje..mogu to razumiti..đuro više nikada neće biti ono što je nekada bio a vi nikada više nećete vidjeti svoje novčeke koje ste nekada imali
Prirodno je to što se događa ovdije..kao i na mnogim drugim dionicama gdje su ljudi izgubili i do 90% uloženog.I osim pojedinaca, umjesto da kupujete sad, vi drvljem i kamenjem
Ogorčenje potpuno..
A ja vam kažem da ono investicijsko jaje pogledate..možda dio i vratite
Isprike ako sam promašio u procjeni ali ne vidim drugim motiv za ovakvo pisanje
I ne, kolega uvijekmilo..ne ću ti navesti ni jednu pozitivnu stranu.Naveo sam ih već prije kao i nekolicina kolega koja razmišlja slično poput mene..vi to ne uvažavate i to je ok..vaše pravo.A ionako me tretirate kao drukera.Mene koji pišem na ovoj temi skoro tri godine uvijek u skladu sa svojom pozicijom i onako kako mislim.
Ajd dobro..ne vjerujem da baš išta možemo promjeniti ni vi ni ja..biti će onako kako mora biti..znači srednjeročno rast slijedi IMHo