Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Prvi koji bi mi bio na listi za ban je kolega Lopina, onda Split, a kolega punto brončana medalja.
sss kakvo ludilo na burzi – masovna tučnjava po svem i svaćem…nakraju ispada da ćemo stvarno profitirat od ovog šamaranja mrtvog magarca… hehe [lol]
Iz aviona vidljivo da netko umjetno drži ovako nisku cijenu sa pišljivih 100.000 kn. A ddjh će za koju godinu biti nova Ina! [thumbsup]
Zato ja nemam namjeru prodat ispod 50 kn, cijena se štopa da bi se lagano kroz par mjeseci nakrcali-sve je 100% jasno. Ako je cijena recimo 25 kn, i svaka loša vijest gura cijenu doli zbog plićine tržišta, dok hijene čekaju i polako kupe. Primjer Luke Ploče , cijena 660 kn, bijednici govore da ide dolje- da gledaju kako Luka zjapi prazna, kako je Bosna propala, pa im target 450-500, 300 itd. U to vrijeme sam ja govorio ljudima da ne prodaju,ali strah napravio svoje. Uzalud ja govorio da je to od strateškog značaja,nisko zaduženo i tako dalje. Prezirem ljude koji će sve napraviti zbog svojih sitnih interesa, a ovaj forum je primjer takvog ponašanja.
Iz aviona vidljivo da netko umjetno drži ovako nisku cijenu sa pišljivih 100.000 kn. A ddjh će za koju godinu biti nova Ina! [thumbsup]
prosječna je relativno visoka tako da je moguće
Iako meni to izgleda kao repozicioniranje
Slabije likvidna izdanja konačno su dobila jaču potporu na bidu tako da je moguće da se radi o tome
Možda je prodavačev rezon taj..da mu ne pobjegnu nekakve druge gdje očekuje bržu realizaciju svojih ciljeva
Kažem, polazište je to koje daje krivu sliku..nekome se može učiniti da je ova dionica odradila nešto…koješta, nije ni počela odrađivati
samo polako deca…Montaža je prodana, isplata za BOV ide i to je dovoljno da pokriju minus. 4Q bi trebao izgledat bolje nego da gledate kako se hrvaju u blatu Coco-T i Kim Kardasijan.. [cool]..prekosutra trust mozgova u Gjuri vijeća za 2011 pa bumo videli kakvi su planovi, tako da dobri dani tek dolaze..vjerujte mi i ove razine su u pola cijene…a sad.. ko hoće prodat nek proda…sve to ide svojim tokom..ja od svojih par komada mislim na proljeće kupit Dachiu Duster… .pozdrav svima! [lol]
Crobex 10 na 12,45%…. jeb.te to nisam vidio od 2007 [rolleyes]
Sigurno da nisi! Onda ga nije ni bilo.
Sigurno da nisi! Onda ga nije ni bilo.
[/quote]
..ti se šališ! [lol]
Prosla ludost i nadahnuce da ce Ina pokrenuti zse. Ide godina svome kraju, pa tako i vijesti da nista od bombasticnih izjava kako djuro leti u nebo.
leti đuro, samo ne vertikalno u nebo nego horizontalno u niskom letu kroz tampon zonu…a dokle tako bumo vidjeli, činjenica je samo da Vlast laže i laže i samo laže o potpisivanju ugovora za ovo ili ono (vagoni su več trebali davno biti gotovi po njihovim daaaaaaaaaaavnim najavama)
Zato pamet u glavu za slijedeće izbore!
Prosla ludost i nadahnuce da ce Ina pokrenuti zse. Ide godina svome kraju, pa tako i vijesti da nista od bombasticnih izjava kako djuro leti u nebo.
Dašta da će INA pokrenuti tržište
Dobar dio će se vratiti i vraća se samo što su ljudi koji stoje iza tog kapitala ipak malo mudriji od ostatka tržišta..dokazali su nam to samom činjenicom što su izdržali do raspleta koji je, gledajući iz sadašnje perspektive, bio sasvim logičan
S vrlo malo novca su uštopali sve ovo i unjeli nemir…kako trgovanjem tako i pritiskom kroz medije pa tako i kroz ovaj forum
Sad ide brzinska akumulacija i, sa isto tako malo novca, akceleracija i nastavak rasta..
Koliko će to trajati..dva, pet ili deset dana..ne znam ali sam uvjeren da zadnje dno nećemo dotaknuti ni izbliza i da će u sljedećem rastu kad do njega dođe cijena biti osjetno veća nego jučerašnji vrh..
Ja u dokup ako ju značajnije iskorigiraju a ti čuči u kešu.
Kao da je cilj ikome da takvi kao ti ostanu sa lovom u đepovima ili, nedo bog, sa jeftinim dionicama?
Ne..cilj te je ostaviti bez love i sa skupim papirima…oni sada to nisu IMHo
Znači srednjeročno..rast i samo rast iako to sada ne izgleda tako..baš kako mora biti