Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Za info ulagačima na DDJH…Jućer na Kapital Network-u u emisiji novi pravac: Gost: Zlatko Rogožar, predsjednik Uprave HŽ Holdinga prića o velikim ulaganjima u infrastrukturu željeznica. Emisiju možete vidjeti na linku dolje:
I – deeeee-mo daaaa-ljeeeeeeee……..
ovaj koji mi dao jedinicu vjerojatno ima jednu ili nijednu dionicu pa ga svrbi…..a nezna gdje da se počeše kako bi prebolio svoju taštinu!
Pusti jedinice samo neka dionica ide po jedinicu svaki dan .
Di su sada igraci koji su pricali ispod 20 .
Punto je uvijek tu .
Koji su kr …ni prodavali po 23 kn, ko je ono govorio da vrijedi ko DKVS?
…oni koji nemaju za burek, pa se našli petljati i komentirati nešto što nije za malu djecu!
Treba zabraniti sudjelovanje na forumu onima koji nemaju predmetnu dionicu u portfelju pa bi analize bile stručnije i profesionalniji odnos među investitorima
…ma pusti prazne priče S400…. ja mislim da je sada svima jasno da je ova dionica u pola cijene…samo nek svatko sam prosudi..postoji jednostavna ulagačka matematika + izračun rizika i svatko tko ima imalo pojma zna o ćemu se evo radi a to je: dionica totalna bagatela!
Ne bi cijenu od 23kn trebalo uzimati kao sidro..
Ta cijena je splet okolnosti..kako zbog opće nelikvidnosti tako i činjenice da su indexni morali prodavati jer je đuro ispao iz crobexa
Doći će i đuro na svoje samo treba strpljenja imati..
Nestali dežurni kritičari zadnjih dana…
Put prema 30kn potpuno otvoren na dobrim vjetrovima INA-e, možda već sutra [thumbsup]