Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,50 | 310 | 20 | 13,00 | 18,00 | -6,63% |
3 milijuna kuna na 190, ali naišli na kontinent.
Ako ovdje nije jasno da je dionica trenutno prekupljena, onda ne znam.
A DDJM pored onakvih pokazatelja ćami čekajući u ćumezu
Niš se ti ne brini za našeg đuru , ovi koji su kupili u 20 minuta 16.000 komada imaju svoju računicu [smiley2]
Hrvatska je preuzela prvih pet lakih oklopnih vozila LMV Iveco od kojih je svako vozilo vrijedno 350 tisuća eura.
Nadogradnju za LMV lake oklopnjake izrađivat će Đuro Đaković – Specijalna vozila
Niš se ti ne brini za našeg đuru , ovi koji su kupili u 20 minuta 16.000 komada imaju svoju računicu [smiley2]
Ne brinem ja Đurinu brigu sada, već dali kupiti po 170, 160 ili čekati do 150.
A Rocky još ne kuži…
Nego, čudi me kako nitko ne prijavljuje kupnju danas, a takav zicer na 190
Ne navlačim ja ništa i nikoga. Pišem ono što mislim, a zašto tako mislim pročitaj u ranijim postovima.
Pitaj svog brokera pa ćeš vidit da prodaje FIMA, a pojavio se i još jedan veliki, Avax kaže možda Lucidus.
I sad netko misli da ih netko drugi navukao na prodaju.
.. Mi ćemo do tada dokupljivati što se da ispod 190 🙂
[/quote]
Ne vidim još uvijek nigdje da je netko prijavio kupnju danas
.. Mi ćemo do tada dokupljivati što se da ispod 190 🙂
Ne vidim još uvijek nigdje da je netko prijavio kupnju danas
[/quote]
Pa zar bi ti to puno pomoglo da neko prijavi kupnju…. [smiley1] Prijvit će se kad se nakupuje ovaj ko je jutros kupio pet tona žive vage …. Zar ti nije to dovoljan pokazatelj da se nekom fondu isplati ulaziti na 190 ? A ti bi dokupljivao po 150…. pa i jabi al nemože[smiley1]
Ja nigdje ne pljucam po Đuri, samo komentiram cijenu i prognoziram njeno kretanje.
Ma samo ti komentiraj… jasno je da na nju ne možeš utjecati ni ti negativnim prognozama, kao ni nas par sa pozitivnim prognozama. Iz današnjeg prometa i količine kupljene iznad 185 kn mogu se isčitati vrlo jasne prognoze, a to kako će se cijena kretati kratkotrajno bitno je day traderima… a kod ove dionice mi day trade ne pada na pamet, dugoročni smijer kretanja cijene ddjh je samo jedan – a to je uspon. [smiley2]
stock: ” Ja nigdje ne pljucam po Đuri, samo komentiram cijenu i prognoziram njeno kretanje. ” Ma samo ti komentiraj… jasno je da na nju ne možeš utjecati ni ti negativnim prognozama, kao ni nas par sa pozitivnim prognozama. Iz današnjeg prometa i količine kupljene iznad 185 kn mogu se isčitati vrlo jasne prognoze, a to kako će se cijena kretati kratkotrajno bitno je day traderima… a kod ove dionice mi day trade ne pada na pamet, dugoročni smijer kretanja cijene ddjh je samo jedan – a to je uspon. [smiley2]
To bi svakome trebalo biti jasno..
3 milijuna kuna je ulaz onih koji su pali pod medijski uticaj na strani kupnje i Fime na strani prodaje.
To je činjenica.
Ako netko ima podatak koji je to fond kupovao i s koliko love neka ga iznese, kao što sam ja iznio da je Fima na strani prodaje.