DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čuj lossanto ako ti je sad povoljno ti kupi. Neki ma je i Validus povoljan. Naravno ne uspoređujem đuru i validus da sad neki nebi rekli… Želim napisati ako se kocka, mada burza nije kocka. Jer iz diobnice kad tad novac van, iz kocke nikad. Netreba isključiti mogučnost daljnjeg pada na oko 18k. Naravno to se ne mora desiti ali sa današnjom situacijom u državi, naplatama, dugovima moguči su oštri padovi na svim dionicama. Naravno na 54k se đuro činio prilično dobra investicija! Pa gdje ćeš jeftinjije od 5o kuNa? A evo ti ga sad na…26.

Paif je bio aktivan na ovoj dionici na 50 kuna i rekao vjerujem da nece nize .
Mislim da je nadokupa paifu u glavi po niskoj cijeni .
Mogo si ih skupljat na 23-24 ko i ja ali ti je ocito i to bilo skupo .

Pozdrav ljudi!
Novo vrijeme, novi ljudi tu na temi o đurici. Dakle da se podsjetimo prije niti 2 godine đurica je vrijedio sramotnih 141 kunu! Tad je po nekima s ovog foruma to bila dobra prilika. onada je došla 3 korekcija, (one dvije prije bolje da i ne spominjem) pa je đuro pao na jako povoljnih 121 kune. Onda su neki ljudi tu na forumu dobronamjerno (možda su bili malo sarkastični ali..) upozoravali ide to na….60. I tako ide vrijeme dođe to na 70, i onda tu neki…0o… dobra prilika za kupnju. Kupili na 73, 74, i posle nekoliko dana otišo đuro na 80 i više kuna! Tu neki slavili… korekcija samo što nije gotova, šta radi ONAJ drukeR Paif? jeli kupio ? nije. Komu kriv! (bilo je tu i nekih zanimljivijih komentara s prostačkim intencijama i mudrim konotacijama.)
Ops, gle, opet počelo padati cijena došla na oko 50 kuna. Ma to je samo privremeno govorili su opet neki. Treba ponovno dokupiti da se smanje ulazi. Govorili su opet drugi. Đuro je danas na 26 kuna i neznam je li baš na toj cijeni jeftin!

Pozdrav Paif
Više manje je ovo što pišeš točno
Primjenjivo na praktički cijelo tržište ali točno..
A da li je jeftin?
Pa cijela caka je u tome
Kako odrediti fer cijenu ako ti je benchmark crobex ili sektor
na 50 je bio jeftin u odnosu na benchmark
A IMHo na 26 je brutalno jeftin
Naravno da to ne znači da neće biti još jeftiniji..a bože moj, u ovom poslu garancije nema
E zato postoji diverzifikacija..da bi se umanjio rizik pogreške i uravnotežio mogući ostvareni prinos
Znači, uložiti u Đuru svakako da ali isključivo kod portfeljnog pristupa IMHo
[/quote]

Bok Lime
Nadam se da ti na burzi ide dobro ili bar Ok.
Netreba se pitati da li kupiti đuru ili ne, nego ako se več riskira, trebalo bi uči sa naj nižom mogučom cijenom, jer večina se na ovoj burzi igraju progresije. Znači svi računaju na faktor vremena, kad tad će se dionica vratiti. Možda. Ali do tada treba proči vremena. obzirom na stanje u ljepoj našoj mislim da vremena ima. znači dionica đure DA ali po što nižoj cijeni. Ova sad cijena od 26 k se možda čini povoljnom za one koji su ulazili u đuru na 170, 141, itd, ali ako je cijena tako povoljna zašto nema navale? Nevjerujem da bi netko od veliki dokupljivo tako male cifre da je tako povoljno. Prije je ovo sad zatišje pred buru. Jer kad bi bilo povoljno bilo bi puno kupnje i lake prodaje, bilo bi solventno, a ne plitko

Pozdrav ljudi!
Novo vrijeme, novi ljudi tu na temi o đurici. Dakle da se podsjetimo prije niti 2 godine đurica je vrijedio sramotnih 141 kunu! Tad je po nekima s ovog foruma to bila dobra prilika. onada je došla 3 korekcija, (one dvije prije bolje da i ne spominjem) pa je đuro pao na jako povoljnih 121 kune. Onda su neki ljudi tu na forumu dobronamjerno (možda su bili malo sarkastični ali..) upozoravali ide to na….60. I tako ide vrijeme dođe to na 70, i onda tu neki…0o… dobra prilika za kupnju. Kupili na 73, 74, i posle nekoliko dana otišo đuro na 80 i više kuna! Tu neki slavili… korekcija samo što nije gotova, šta radi ONAJ drukeR Paif? jeli kupio ? nije. Komu kriv! (bilo je tu i nekih zanimljivijih komentara s prostačkim intencijama i mudrim konotacijama.)
Ops, gle, opet počelo padati cijena došla na oko 50 kuna. Ma to je samo privremeno govorili su opet neki. Treba ponovno dokupiti da se smanje ulazi. Govorili su opet drugi. Đuro je danas na 26 kuna i neznam je li baš na toj cijeni jeftin!

Pozdrav Paif
Više manje je ovo što pišeš točno
Primjenjivo na praktički cijelo tržište ali točno..
A da li je jeftin?
Pa cijela caka je u tome
Kako odrediti fer cijenu ako ti je benchmark crobex ili sektor
na 50 je bio jeftin u odnosu na benchmark
A IMHo na 26 je brutalno jeftin
Naravno da to ne znači da neće biti još jeftiniji..a bože moj, u ovom poslu garancije nema
E zato postoji diverzifikacija..da bi se umanjio rizik pogreške i uravnotežio mogući ostvareni prinos
Znači, uložiti u Đuru svakako da ali isključivo kod portfeljnog pristupa IMHo
[/quote]

Bok Lime
Nadam se da ti na burzi ide dobro ili bar Ok.
Netreba se pitati da li kupiti đuru ili ne, nego ako se več riskira, trebalo bi uči sa naj nižom mogučom cijenom, jer večina se na ovoj burzi igraju progresije. Znači svi računaju na faktor vremena, kad tad će se dionica vratiti. Možda. Ali do tada treba proči vremena. obzirom na stanje u ljepoj našoj mislim da vremena ima. znači dionica đure DA ali po što nižoj cijeni. Ova sad cijena od 26 k se možda čini povoljnom za one koji su ulazili u đuru na 170, 141, itd, ali ako je cijena tako povoljna zašto nema navale? Nevjerujem da bi netko od veliki dokupljivo tako male cifre da je tako povoljno. Prije je ovo sad zatišje pred buru. Jer kad bi bilo povoljno bilo bi puno kupnje i lake prodaje, bilo bi solventno, a ne plitko
[/quote]
Ako je neefikasno mora biti plitko i nelikvidno
Pogledaj skalu onog jajeta čuvenog..gdje bi mogli biti sad?
Sjeti se i principa opruge..možeš li ju više stisnuti i koliko?
Ti si bio jedan od rijetkih tada koji su razmišljali drugačije..
Rekao bi u onih čuvenih 5%..
Samo letimičan osvrt na poruke na forumu sada te stavlja u 95%
Brate mili koliko pesimizma u zadnje vrijeme, pretjerano IMHo
I još jednu bitnu stvar ne bi trebalo zaboraviti..poslovanje koje se je blago rečeno konsolidiralo
Što se tiče vijesti reciklaža je u oba smjera s tom razlikom da se od pozitivnih vijesti reciklira budućnost a od negativnih prošlost..govori i to nešto
Ima tu argumenata i za i protiv, priznajem…zato i kažem portfeljni pristup za one koji ne mogu biti u kešu predugo
Inače..OK sam
Ide mi dobro makar bi moglo i bolje..uvijek može bolje…

sijem žito raste grahorica

da li je ono premijerka spominjala da nesto veliko ide u privatizaciju slijedece godine, a popijac potvrdio vise toga ?

može….do 1250 bodova crobexa, testirano prošle godine [thumbsup]

da li je ono premijerka spominjala da nesto veliko ide u privatizaciju slijedece godine, a popijac potvrdio vise toga ?

Je li Đuro velik?
Tržišna mu je cca 83 milje kuna znači državni paket trenutno vrijedi oko 41,5 milja a u blagajni imaju 63 milje+trezorske dionice 47000
BVPS je 85,68..podjeli to sa 1600000 i dobiješ bijednih 137 milja..(predpostavka da ispod book-a nema logike prodavati nikako.)
Racimo da bi sebe procjenili na razine na kojima su prodali montažU(ukupno nešto više od 1,5 book-a razlog je niska profitabilnost biznisa kojim se bave…znači kroz određeni vremenski period razlika u vrijednosti bi se trebala povećavati u korist holdinga))
i to je ugrubo nekih 205 milja
A za ovu godinu su mu 9mjesečni prihodi 330 milja
Ukalkuliraj očekivane prihode samo od bovova u narednom periodu kao i očekivanu zaradu i doći ćeš do zanimljive cifre
Najavili su poslovanje sa dobiti u narednoj godini uz pozitivne trendove na tržištima gdje egzistiraju
Zašto sada prodavati kad je poslovanje najjvjerovatnije dotaklo dno već?
Ako su marže stvarno tako žestoke u tim spec. vozilima pokazatelji profitabilnosti bi trebali u kratkom roku izmjeniti sliku extremno
Ne..mislim da to sada ne treba prodavati nikako(kad ga već nisu prodali ranije po koliko-toliko pristojnim cijenama)
Sada treba početi raditi konačno kako spada i topiti ga kada bude neki drugi odnos snaga
Ispod 5 book-ova ni pomisliti IMHo
Da li je realno očekivati takovu cijenu u kratkom roku..mislim da nije
Znači ne prodati ga minimalno još 5-10 godina
Eventualno bi mogli promjeniti upravu..to bi možda proizvelo pozitivan šok..
Čisto da elita vidi da nije nezamjenjiva..kad već nitko drugi nije.
A mislim da bi i ovaj zakon(ako se bude poštivao) izmjeniti ozbiljno radnu etiku u državnim poduzećima
http://www.jutarnji.hr/vlada-konfiscira-imovinu-okrivljenika/908760/
Dobro će promisliti oće li i šaraf uzeti a kamoli pare..banda lopovska, umalo nas u ponor gurnuše..

može….do 1250 bodova crobexa, testirano prošle godine [thumbsup]
[/quote]
Koliko je đuro tada bio i koliko je sad?
Je li podcjenjen u odnosu na crobex?
Dabome da je…

Pozdrav ljudi!

E moj Paif-e, pa ajde molim te pročitaj sam za sebe još deset puta šta si sve ovdje napisao i donesi zaključak…, opet molim te SAM ZA SEBE!
Od svih tih cifri koje si uredno i ažurno gore naveo i koje su ČINJENICE (u potpunosti se slažem s tobom) ti nama ovdje na forumu reci ISPLATI li se kupiti po ovoj cijeni (…može i na PM)!
Pa majku mu staru, dokle da čekamo, neće valjda sa 200-tinjak kuna po dionici prije koju godinu pasti na 2 kune po dionici????????????????????? …………..sad kad se napokon ugovaraju (i plačaju) oklopnjaci, pa i za treća tržišta, pa vagoni, pa još koječega u svezi sa željezničkom infrastrukturom, pa intreres Srbije za zajedničke projekte u vojnoj industriji, a budi siguran da će i druge države nastale raspadom bivše Juge surađivati sa DJurom pogotovo kad Srbija pokrene suradnju s nama na tom polju….!

318 kn je bio maksimum. čekamo Kuvajt i vraćamo se opet na 318 uz još gore navedene poslove.

318 kn je bio maksimum. čekamo Kuvajt i vraćamo se opet na 318 uz još gore navedene poslove.

ŽIvio ti meni 318 puta i još puta dva!

Bit će ta cifra samo treba izdržati dovoljno dugo, a tko nemože on će prodati po 310 i to je to!

Ajde molim vas stanite malo na loptu i budite realni. Kojih 300kn???????

New Report

Close