Kad bih htio drukati, bio bi clan hdz-a, kao i Stipo, a to sto su moji post realni i istiniti, znam da boli kolega, jer znam da nije lagano gledati da svaki dan nestaje lova nepovratno, koju ste ulozili u djuru.
Stoga ako je rijec druker = istina, onda jesam druker, i ne bjezim od toga.
Majstore… prije nego mi se obratiš bilo bi fer da barem pročitaš šta sam napisao
Rekoh, danas sam ušao(malom količinom zasad)
Kakav nestanak love svakodnevno..šta ti trabunjaš
I ne moraš meni te fore prodavati..znam ja jako dobro kakvo je stanje u đuri..ne treba mi prevoditilj
Btw ne smeta mi nimalo druk sa tvoje strane..brate mili piši šta hoćeš, samo isto tako, i čitaj sa razumjevanjem, a ne mi prodavati floskule..ne ne
Ovih dana padaju gotovo sve dionice pa nije čudno da je i na Đuri došlo do korekcije.
Ono što je dobro da će BOV-ove moći i naplatiti i da je to siguran prihod idućih mjeseci i godina, sada samo treba biti strpljiv i pričekati još neki novi posao, mora se nešto otvoriti…
mora se nešto otvoriti…
otvorila se blokada +13% [proud]
Ima nešto iza toga ili je nekome puko film sa ovako niskom cijenom dionice?
Vidim da je otišla u blokaju sa 3 komada jer je cijena sa 24,99 kn sa ta 3 komada otišla na 26,74 kn, bila velika rupa na asku.
Kako god, [thumbsup]
pusti nas da se igramo [smiley]
Je ovo je zezancija dobra
Ali i otvara se pitanje..kako ovdje otvoriti poziciju sa nekom ozbiljnijom lovom?
Da neko poželi ulupati par miliona unutra..što i nije neka lova
Što se duže bude tržila na ovim smješnim razinama(0,27 book-a) veća je i mogućnost za takav scenarij
P.S. Vukelić reče..od početka 2011…tri mjesečno [thumbsup]
Samo nadokupa DDJH sto se tice mene .
Prodajem HT i kupujem DDJH pa cemo vidit kasnije jeli bili pametno ili nije .
Vukelic rece ovo, Vukelic rece ovo. Nije bitno sto kaze Vukelic, nego sto ce se narediti Stipeticu!
…a da napenale oba dvojcu s nogom u guzicu gjuro bi djelio dividendu