Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Izašao kočioničar s 2022 komada. Zakasnio sam se postaviti na 25, nisam znao da mu se tako žuri. Valjda 2 radnika prodala, treba kupiti drva i pajceka za zimu. čini mi se da svi čekaju 22 kn pa da navale al bojim se da će prije otići na 32, pa na stotku gdje mu je i mjesto. [sad]
konačno su popustili živci onome sa 2000 kom pa je prodao sve po daj šta daš – izgleda da mu bila gadna frka – no, sada više nema pritiska odozgo (ako se ova šačica jada (50tkn) može tako nazvati) pa nam je put prema gore otvoren [embarass]
O cemu vi pricate, nije on kocio nikog, samo je covjek pametan pa zna sta radi, i uzima ono sto sada moze uzeti, jer kasnije ne bi dobio ni za kokice i pivo. A o stotki kojoj pricate, to mislite na 100 lipa?
punto, previše si glasan i preveć ti je stalo da to rušiš, možda si u pravu ali ako sam za ikoga siguran da samo druka onda si to ti
Izašao kočioničar s 2022 komada. Zakasnio sam se postaviti na 25, nisam znao da mu se tako žuri. Valjda 2 radnika prodala, treba kupiti drva i pajceka za zimu. čini mi se da svi čekaju 22 kn pa da navale al bojim se da će prije otići na 32, pa na stotku gdje mu je i mjesto. [sad]
krivo ti se čini, nama tek slijedi pad tržišta, pa tako i kod DDJH…prije 20 kn nema smisla kupovati [bye]
zaboravili ste primjetiti da onaj tko je odmah kupio sve preostale dionice po 25kn (oko 900 kom) još uvijek na bidu sa 264 kom a malo prije mu je netko prodao 300 – što znači da kupuje točno 1500 kom -dakle, ima i onih koji kupuju i smatraju da je ovo bagatela – po ovoj cijeni odmah bi i ja kupio da imam s čim… sigurno nisam jedini a bit će ih mnogo kada stvar krene gore
Tamo negdje 2003-2004 g ATPL je bila 20 kn pa su pričali da ide na 1 kunu. A kad ono otišla na 3600 kn. Mala razlika, ha? Sa ddjh ću biti zadovoljan i sa 360 kn.
Pa koliko vremena treba proc, da Stipo kaze da li je stigla ponuda ili ne za 23mil. kn?
Pa taj stvarno misli da smo jos u komunizmu.
Pa koliko vremena treba proc, da Stipo kaze da li je stigla ponuda ili ne za 23mil. kn?
Pa taj stvarno misli da smo jos u komunizmu.