DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 16:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kaj se čeka sa izvješčem????

ovo je silovanje dionice – koliko znam tamo se stanje u odnosu na par mjeseci prije promjenilo za 180 st. A vrijednost dionice približava se apsolutnim min!! Tu nešto smrdi, to nije utemeljeno na realnim osnovama… netko opet sustavno iskrivljuje sliku

biom75

ovo je silovanje dionice – koliko znam tamo se stanje u odnosu na par mjeseci prije promjenilo za 180 st. A vrijednost dionice približava se apsolutnim min!! Tu nešto smrdi, to nije utemeljeno na realnim osnovama… netko opet sustavno iskrivljuje sliku

a netreba čuditi ovakva situacija,lagano curimo već danima,ask dobrano pritišće i sada mi je sve više žao kaj se nisam istovario na 30 i bok.

Neznam da li će ti biti žao nakon utorka jer nakon današnjeg izvještaja u utorak bi mogao ponestati ask.
3 milje i kusur dobiti a 3. kvartal lani 23 milje gubiti. Počeli se isplaćivati BOV-ovi- A fala bogu ima ih još puno za napraviti.

Onih 23 milja od prodaje Montaže nema iu izvještaju. Možda će biti na kraju godine.

Neznam da li će ti biti žao nakon utorka jer nakon današnjeg izvještaja u utorak bi mogao ponestati ask.
3 milje i kusur dobiti a 3. kvartal lani 23 milje gubiti. Počeli se isplaćivati BOV-ovi- A fala bogu ima ih još puno za napraviti.

Know how Degmana vrijedi puno više no ovo što sada imamo.
Samo da se Kuwait napokon odluči da naruči preostalih 66 komada i da modernizira isporučenih 150 komada.
Ili bilo tko drugi – trgovina oružjem je naglo živnula ove godine.

ne siluje se dionicu, već se siluje kompanija konstantnim izvlačenjem novaca… a veliki to znaju, pa zašto bi ondak tu ulagali veće svote, osim po specijalnom nalogu

ne siluje se dionicu, već se siluje kompanija konstantnim izvlačenjem novaca… a veliki to znaju, pa zašto bi ondak tu ulagali veće svote, osim po specijalnom nalogu

a takvih naloga je sve manje od kada je dr.ivo zapalio.

3 milijuna dobit u ovom tromjesečju [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Za mene je ovo najbitnije :

Oćekivanja u 2010. godini

…Temeljem upita koje smo primili iz inozemstva i po osnovi toga naših aktualnih ponuda
ocjenjujemo da ćemo se do kraja godine vratiti na pozicije koje smo imali krajem
2008.godine.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/DDJH-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.pdf

..dakle nije bilo većih iznenađenja u ovom kvartalu ali pozitivne vijesti nas u svakom slućaju oćekuju.

o kojem vi dobitku u trecem kvartalu pricate:

http://www.poslovni.hr/vijesti/dd-holding-u-devet-mjeseci-povecao-gubitak-za-61-posto-162232.aspx

Ma nikada vise ddjh, nece doci na razine o kojima pričate, kako je bilo 2008. godine.
Maximum za ddjh je 54kn i to će se čekati još jako, jako, jako, dugo

New Report

Close