Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ovo je silovanje dionice – koliko znam tamo se stanje u odnosu na par mjeseci prije promjenilo za 180 st. A vrijednost dionice približava se apsolutnim min!! Tu nešto smrdi, to nije utemeljeno na realnim osnovama… netko opet sustavno iskrivljuje sliku
ovo je silovanje dionice – koliko znam tamo se stanje u odnosu na par mjeseci prije promjenilo za 180 st. A vrijednost dionice približava se apsolutnim min!! Tu nešto smrdi, to nije utemeljeno na realnim osnovama… netko opet sustavno iskrivljuje sliku
a netreba čuditi ovakva situacija,lagano curimo već danima,ask dobrano pritišće i sada mi je sve više žao kaj se nisam istovario na 30 i bok.
Neznam da li će ti biti žao nakon utorka jer nakon današnjeg izvještaja u utorak bi mogao ponestati ask.
3 milje i kusur dobiti a 3. kvartal lani 23 milje gubiti. Počeli se isplaćivati BOV-ovi- A fala bogu ima ih još puno za napraviti.
Neznam da li će ti biti žao nakon utorka jer nakon današnjeg izvještaja u utorak bi mogao ponestati ask.
3 milje i kusur dobiti a 3. kvartal lani 23 milje gubiti. Počeli se isplaćivati BOV-ovi- A fala bogu ima ih još puno za napraviti.
Know how Degmana vrijedi puno više no ovo što sada imamo.
Samo da se Kuwait napokon odluči da naruči preostalih 66 komada i da modernizira isporučenih 150 komada.
Ili bilo tko drugi – trgovina oružjem je naglo živnula ove godine.
ne siluje se dionicu, već se siluje kompanija konstantnim izvlačenjem novaca… a veliki to znaju, pa zašto bi ondak tu ulagali veće svote, osim po specijalnom nalogu
ne siluje se dionicu, već se siluje kompanija konstantnim izvlačenjem novaca… a veliki to znaju, pa zašto bi ondak tu ulagali veće svote, osim po specijalnom nalogu
a takvih naloga je sve manje od kada je dr.ivo zapalio.
3 milijuna dobit u ovom tromjesečju [smiley]
Za mene je ovo najbitnije :
Oćekivanja u 2010. godini
…Temeljem upita koje smo primili iz inozemstva i po osnovi toga naših aktualnih ponuda
ocjenjujemo da ćemo se do kraja godine vratiti na pozicije koje smo imali krajem
2008.godine.
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/DDJH-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.pdf
..dakle nije bilo većih iznenađenja u ovom kvartalu ali pozitivne vijesti nas u svakom slućaju oćekuju.
o kojem vi dobitku u trecem kvartalu pricate:
http://www.poslovni.hr/vijesti/dd-holding-u-devet-mjeseci-povecao-gubitak-za-61-posto-162232.aspx