DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 12:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje se sprema nešto veliko.
Bio sam jučer u SB i mogu reći da se osjeća u zraku osim finog mirisa iz susjednih rafinerija optimizam ljudi koji rade u đuri.

Bio sam jučer u SB i mogu reći da se osjeća u zraku osim finog mirisa iz susjednih rafinerija optimizam ljudi koji rade u đuri.

sta se sprema?????
pofuk

Više me zanima optimizam na burzi – optimizam radnika nije dovoljan da pogura dionicu – imam Đuru !

ima nas puno koji smo optimistični i stvarno je vrijeme da se kreneeee!!! [smiley]

ima nas puno koji smo optimistični i stvarno je vrijeme da se kreneeee!!! [smiley]
[/quote]
pa …mislim ja nemam djuru ali bi mi bilo drago da krene pa da se i ja prikljucim…..samo neznam zasto mi nitko ne kaze sta se to veliko sprema na djuri…….ovaj gospon devet68 pardon devet69 je svojedobno dosta dobro pogadjao……zapamtio sam ga da je non stop bio na putu i kad se vratio javio se …neznam sad tocno sa kojih lokacija i rekao u vezi nekih dionica kaj mu je stvarno sve bilo na mjestu……nake kaze sta se sprema ili…..
pofuk

Danas održana 5. sjednica Vijeća za obranu

Za Projekt Patria osigurana sredstva u proračunu – drugim riječima 2-3 godine posla za Đuru.

potvrđeno jučer u Dnevniku
[/quote]

Navodno je i Kuwait blizu odluke – ne zaboravite tih 300 milja dolara.
A HR i Srbija su nedavno porpisale neki sporazum o vojnoj suradnji – možda je to korak naprijed u ovom poslu.

Danas održana 5. sjednica Vijeća za obranu

Za Projekt Patria osigurana sredstva u proračunu – drugim riječima 2-3 godine posla za Đuru.

potvrđeno jučer u Dnevniku
[/quote]

Navodno je i Kuwait blizu odluke – ne zaboravite tih 300 milja dolara.
A HR i Srbija su nedavno porpisale neki sporazum o vojnoj suradnji – možda je to korak naprijed u ovom poslu.
[/quote]
Navodno je tih 300 milja dolara zakopano u dvorištu đure ispod osamljenog hrasta…samo trebaju napraviti kramp i lopatu i eto love [thumbsup]

Utorak, 08 Lipanj 2010, Priopćenje

Ministri obrane Hrvatske i Srbije potpisali Sporazum o suradnji

….Potpisanim Sporazumom definirana je zajednička suradnja na području sigurnosne politike i planiranja obrane, vojno-znanstvenom području, području vojne izobrazbe, vojne medicine, vojne policije, operacije u potpori miru, atomsko-biološko-kemijske zaštite, te na području vojno-tehničke suradnje.Nakon potpisivanja Sporazuma u izjavi za medije ministri su istaknuli da je dobra suradnja između Republike Hrvatske i Srbije na obrambenom području bitna za sigurnost i stabilnost u regiji, te da pridonosi sveukupnoj normalizaciji odnosa između dviju država. Osobito bitnima označene su mogućnosti suradnje koje se odnose na sudjelovanje u međunarodnim mirovnim misijama, vojno školovanje, te obrambene industrije dviju zemalja.

http://www.morh.hr/hr/vijesti-najave-i-priopcenja/priopcenje/ministri-obrane-hrvatske-i-srbije-potpisali-sporazum-o-suradnji.html

Neznam šta čekate gospon pofu pardon pofuk, nebute valjda ulazili po 150-180 makar i to nije puno za ovu dionicu.
[thumbsup]

…sigurno si bio pred kraj radnog vremena pa ljudi jedva čekaju da se maknu iz neizvjesnosti!

(imam Đuru susjeda od 150 kila pa se nadam da će mi i portfelj podebljati u skorije vrijeme..) [pray]

Neznam šta čekate gospon pofu pardon pofuk, nebute valjda ulazili po 150-180 makar i to nije puno za ovu dionicu.
[thumbsup]

pa mislim meni ne zgleda ta dionica lose ali sam Vam ja totalni baksuz…..skoro u svaku dionicu u koju udjem pogesim…..tu i tam nekaj pogodim i to tak da nemrem izajti iz te dionice koju uvijek kupim u zadnji cac———salu na stranu ….dajte podjelite to sa nama kaj ste culi i vidjeli u slavonskom brodu jer me zivo interesira….dobil sam nekaj na kladi prosli vikend i sigurno mi je bolje da si nekaj na burzi piknem nego da me ponese na kladi
kaj ste rekli,,,,,kaj se to velko desava???
pofuk

Ne mogu to riječima opisat jednostavno trebate otoči tamo i udahnut tu atmosferu (samo budite u zatvorenom prostoru da se ne bi otrovali).

New Report

Close