Također i RIZ-odašiljači i Ericson NT.
Evo kolega , uskladio sam sign . Nadam se da je sad određeniji . A sutra vjerujem da če biti vatreno na DDJH, tko zna zašto [smiley2]
Nadam se da će graf sličiti onom od Gorenja. Možda ne odmah, ali poslje potpisivanja ugovora možemo
očekivati dionicu na 250 – 300 kn. Jedina smetnja je sporost naše birokracije. Da se pita vojska već bi se
vozili u novim oklopnjacima, a vjerovatno bi i Degman bio u proizvodnji.
Jeste vidjeli naslovnicu sutrašnjeg Poslovnog Dnevnika?
NA PRVOJ STRANICI:
HFP primio 450 zahtjeva za dodjelu dionica po povlaštenim uvjetima.
Vidjeli Posejdone, vidjeli . Zanimljivo je kako to da sutra kad svi očekujemo jaki rast DDJH zbog konačnog pokretanja natječaja , za “dobro jutro” izađe ovakva (u biti stara) vjest . Zanimljiva “slučajnost” [smiley1] . Ali to je samo zahtjev radnika ,a dok se on ne rješi (donošenje novog zakona) proče če mjeseci ak ne i godine . Ne čudi me da svi sad hoče đurine dionice kad su videjli ogroman potencijal DDJH, samo ima jedna razlika – mi dionice DDJH več imamo u portfeljima a drugi se tek bore da ih kupe od države [smiley2]
Pa na ovakve stvari se treba naviknit… bit će ih sigurno još, svakim danom bit će sve više zainteresiranih za ukrcaj, a samo je pitanje koliko će dugo cijena biti “voljna” čekati “uskakače”. [smiley2]
Vidjeli Posejdone, vidjeli . Zanimljivo je kako to da sutra kad svi očekujemo jaki rast DDJH zbog konačnog pokretanja natječaja , za “dobro jutro” izađe ovakva (u biti stara) vjest . Zanimljiva “slučajnost” [smiley1] . Ali to je samo zahtjev radnika ,a dok se on ne rješi (donošenje novog zakona) proče če mjeseci ak ne i godine . Ne čudi me da svi sad hoče đurine dionice kad su videjli ogroman potencijal DDJH, samo ima jedna razlika – mi dionice DDJH več imamo u portfeljima a drugi se tek bore da ih kupe od države [smiley2]
Što vam je taj naslov zapeo za oko?
Nije nam samo naslov zapeo za oko nego i tajming!
Što vam je taj naslov zapeo za oko?
Ma niš posebno , tako malo razglabamo u iščekivanju ostvaranja burze sutra u 10.00 i reakcije na natječaj za BOV
[smiley2]
Imam feeling da će se o ddjh ove godine napisati postova koliko o Plivi prošle godine.Za dobrim konjem se prašina diže..[smiley1][smiley2]