DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

par rezervoara, 20-tak BOV-a za treće i 200-tinjak novih vagona za INO tržišta i mislim da je procjena 300-500% realna. A ako krenu narudžbe ovo i nisu tako nevjerojatne brojke

Kad će država platiti te vagone?

par rezervoara, 20-tak BOV-a za treće i 200-tinjak novih vagona za INO tržišta i mislim da je procjena 300-500% realna. A ako krenu narudžbe ovo i nisu tako nevjerojatne brojke

Kad će država platiti te vagone?
[/quote]
odakle stari to zna [lol]

Samo da upozorim katolike, ova dionica vam sigurno neće ući u kršćansli index tj. u fond koji će kupovati takve dionice pa neće imati tko dići cijenu dionice.

Upravo se dionice ovog tipa,(manji prometi, skroman bid/ask) lako dižu ali na žalost i spuštaju. Tko ovaj let/ateriranje zna kontrolirati može puno zaraditi. A kako je jedan posao od velike važnosti dobiven, osigurane garancije, inozemna tržišta se oporavljaju, a Đuka je orijentiran na njih, može se dogoditi ono što sada ne izgleda tako, a to je da Đuka bude među prvim letačima. Ali ova raketa brzo otpadne prvi stupanj i digne je naglo i visoko, pa ko se nije ukrcao drugi motor slabo vuče…

Stari moj, ovu zadnju rečenicu ne shvaćam, daj prevedi na hrvatski.

Stari moj, ovu zadnju rečenicu ne shvaćam, daj prevedi na hrvatski.

"ova raketa" – ispravak: "ovoj raketi", prvi stupanj = startni motor

danas jedan od solidnijih prometa u zadnje vrijeme , cijena + cca 2%, a i skupilo se nešto naloga na kupnji , iako još to nije ni blizu pravog prometa , tj.likvidnosti koja se očekuje za pravi uzlet dionice .
potvrda sa fincima je ipak donijela do većeg povjerenja u holding .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

danas jedan od solidnijih prometa u zadnje vrijeme , cijena + cca 2%, a i skupilo se nešto naloga na kupnji , iako još to nije ni blizu pravog prometa , tj.likvidnosti koja se očekuje za pravi uzlet dionice .
potvrda sa fincima je ipak donijela do većeg povjerenja u holding .

Osim povjerenja države u holding…nebi me čudilo da to država stavlja na ask….

Stari scenari se ponavlja od prije mjesec dana, jak bid i dizanje, bit će zanimljivo ukoliko ameri i eu potonu malo dublje kako će kupac reagirat!?

ps Grafovi izgledaju fascinantno

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ne znam za taj scenarij, ja sam npr. jucer kupio jer je potvrdena izrada vozila sto garantira
Duri ogromne prihode i zaradu sljedece dvije godine, dobra financijska izvjesca itd. Cijena je jako povoljna. Evo to su iskreno bili moji motivi.

P.S. Hvala onima sto su mi prodali.

I ja kupio 200 komada, nek se nađe. malo se može izgubiti a puno dobiti.

Ćemo krenuti? Ajde bilo u kojem smjeru ali nek se pobogu krene.

New Report

Close