DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 06:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.kongsberg.com/en/KPS/News/2010/July/1907_PROTECTOR_Contract_Croatia.aspx

..uuuu, 115 milja novog posla…
….svaka čast Gjuro..kao što rekoh perspektiva odlična, dionica bagatela :-)..

Jesi barem provjerio čega je to 115 milja? 🙂 Valjda znaš da nije isto 115 milja NOK-a, 115 milja USD-a, 115 milja EUR-a, 115 milja KN i sl.?
Jesi se potrudio naći tečaj NOK-a, da vidiš koliko je to eura ili kuna?
[/quote]

14.127.764,12776 EUR

…po meni odlično a za tebe neznam..
[/quote]
E tako, baš mi je drago što sam te "natjerao" da se potrudiš, sad imaš bolju informaciju, ne? 😉
Sad lijepo znaš da je posao vrijedan 14 milja eura, a ne da pišeš "uuuu, 115 milja novog posla".

I nisam ja rekao da je to malo, dapače. Samo sam htio da vidiš koliki je to posao u "poznatoj" valuti, "115 milja novog posla" ništa ne znači.
Pozz 😉

http://www.kongsberg.com/en/KPS/News/2010/July/1907_PROTECTOR_Contract_Croatia.aspx

..uuuu, 115 milja novog posla…
….svaka čast Gjuro..kao što rekoh perspektiva odlična, dionica bagatela :-)..

Jesi barem provjerio čega je to 115 milja? 🙂 Valjda znaš da nije isto 115 milja NOK-a, 115 milja USD-a, 115 milja EUR-a, 115 milja KN i sl.?
Jesi se potrudio naći tečaj NOK-a, da vidiš koliko je to eura ili kuna?
[/quote]

14.127.764,12776 EUR

…po meni odlično a za tebe neznam..
[/quote]
E tako, baš mi je drago što sam te "natjerao" da se potrudiš, sad imaš bolju informaciju, ne? 😉
Sad lijepo znaš da je posao vrijedan 14 milja eura, a ne da pišeš "uuuu, 115 milja novog posla".

I nisam ja rekao da je to malo, dapače. Samo sam htio da vidiš koliki je to posao u "poznatoj" valuti, "115 milja novog posla" ništa ne znači.
Pozz 😉
[/quote]

…hehe dobra dobra..prihvačam kritike samo nemoj mislit da nisam to odmah znao nego ljepše zvući ono 115 milja.. :-).
..ma što se mene tiće bitna je perspektiva ovog našeg ispaćenog Gjurice koja je napokon blještavo
svijetla i da je čak i danas cijena dionice nerealno niska i da nas očekuje jedan lijepi rast – doduše sporiji nego zadnjh dana ali sam siguran konstantan (uz male korekcije,kao danas).
Pozdrav Kolegi!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra,-podravka-i-duro-dakovic-dobitnici,-crobex-iznad-1.850,86008.html

…. i tko je rekao da je ovo napuhavanje cijene Gjure?….još se nismo ni približili onoj cijeni koja bi bila realna s obzirom da poslovne rezultate

Molim poznavatelje TA zašto đuro danas pada!?
Zar ni oni vojnici i pukovnici na TA nisu ukazali na rast do 69!?

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

[bye]

čisto korekcija iz dobiti, unovčavanje .
nikakvog čuđenja ako padne nekoliko kuna prema dolje da se veća ekipa opet nakrca i dvoznamenkasto iskrcavanje prema gore.
to je tako .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Sve je to vec vidjeno na DDJH,zadnji put ga je poguralo do 41.

[bye]

nikakvog čuđenja ako padne nekoliko kuna prema dolje da se veća ekipa opet nakrca i dvoznamenkasto iskrcavanje prema gore.
to je tako .
[/quote]

mozda se Brutaln iKapital poceo iskrcavati na 32kn pa gnjeci kupnju?!

da li to kupnja stenje pod pritiskom Brutalnog Kapitala?

[proud]

[bye]

to je tako .
[/quote]

mozda se Brutaln iKapital poceo iskrcavati na 32kn pa gnjeci kupnju?!

da li to kupnja stenje pod pritiskom Brutalnog Kapitala?

[proud]
[/quote]

pa barem bi ti to trebao znati [wink]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

u zadnjih dva dana (koji čine promet vjerojatno veći od ukupnog prometa mjesec dana prije) većina dionica protrgovana je po prosječnoj cijeni od 33 kn. Za očekivati je da kupci ovoga isto neće prodavati dok cijena ne dostigne bar 10-tak posto veću cijenu…

Sa 22 na33,5 konstantan rast lijepa dobit 30%,dali je to nekom dosta i šta če biti u ovoj igri,za mene su pametniji koji su izašli sa 20do25 posto zarade,svi smo navikli na iznenađenja po meni bolje posluju banke pa nemaju ovakav rast kao npr.PBZ. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

u zadnjih dva dana (koji čine promet vjerojatno veći od ukupnog prometa mjesec dana prije) većina dionica protrgovana je po prosječnoj cijeni od 33 kn. Za očekivati je da kupci ovoga isto neće prodavati dok cijena ne dostigne bar 10-tak posto veću cijenu…

krivo kolega,

za ocekivati je da kupci ovoga danas nece kapitulirati sve negdje do 15 kn.
kad popuse pola onoga sto su danas investirali, ici ce spasavati drugu polovicu naglom prodajom.

tak Vam je to ovdje na burzi…
[bye]

krivo kolega,

za ocekivati je da kupci ovoga danas nece kapitulirati sve negdje do 15 kn.
kad popuse pola onoga sto su danas investirali, ici ce spasavati drugu polovicu naglom prodajom.

tak Vam je to ovdje na burzi…
[bye]
[/quote]

Znači nisi stigao upasti u vlakić, pa to ide na 15 kn.

New Report

Close