Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
dobro drukate..-:)
Hvala kolega. Ipak nadam se da je stotka koju sam dobio od kolege ING-a i da je ovaj put usao unutra.
Logiku na burzi me je naucio jedan stari prijatelj kojem sam jako zahvalan. Sastoji se od umjeca da prociscavanja informacija dok ne ostanu gole cinjenice. Zatim se ukljuci malo matematike i imate siguran ulog. Naprimjer sada; vec imamo vijest da je Duro katapultiran (kao gotovo je). Matematika kaze: po ovoj cijeni Duro vrijedi 10% posla kojeg je vec sada dobio. To je nemoguce da tako ostane i zato je moj ulog siguran.
Ima li tko informaciju kada će biti objavljeni rezultati natječaja za proizvodnju 100 vagona HŽ-a
Unaprijed hvala!
ja nemam…i danas sam prodao…
zahvaljujem svima na suradnji…
i do sljedeceg puta…papa
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama DDJH-R-A nastaviti u 12:07.
Na upit Upravi Đuro Đaković Holding d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista se nije ocitovala osim danas već objavljene vijesti „objava za medije“.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
to nije drukanje nego cista realnost,,cjena mora gore!!Nema tu zaustavljanja do 50kn
Ma možeš misliti. Past će DDJH nazad kao kamen [bye]
Prošlotjednu ludu seriju nastavio je Đuro Đaković Holding (ZSE:DDJH-R-A) akoji je katapultiran dodatnih 11,4 posto i stigao je do 31 kune, nove najviše cijene u mjesec i pol. Prijepodne je već ostvareno 74 tisuće kuna prometa, što je više nego u cijeli petak
Još nisam vidio dionicu koja je narasla 70 – 80 % a da se nije ponovo srušila!
Ja jesam ADPL. I isto sam bio u njoj u vrijeme rasta. Prica je bila jako slicna, sve je mirisalo na propast ali su se stvari okrenule.
Zapamtite ADPL nece nikada ispod 83 kn jer je to minimum da bi mirovnjaci mogli biti u njoj (pogledajte moj post na temi ADPL – negdje prosle jeseni).
I za DDJH se moze izracunati koji je to minimum ali o tom je jos prerano govoriti. Najprije se trebamo pribliziti tom iznosu.
I jos jedna mala kritika: nikada na dionice na gledajte generalno, svaka od njih ima svoju pricu.
netko je jako žalostan što nije ukrcao DDJH na 22 kn pa daje jedinice svima koji je imaju u portfelju, samo naprijed nećete nam nauditi s tim jedinicama a ova dionica je ispričala svoju povijest na najnižim razinama i dugo je nećete vidjeti ispod 30
ja nikada nisam pročitao veću glupost, stvarno si nam otkrio VELIKU TAJNU