Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
I naravno utopio 600kom sa zaradom 17,7%.
[/quote]
i ja naravno utopio 700 kom sa zaradom 19,7%……a onda je svizac umotao čokoladu [wink]
Konačno, da me za ovakav post (škrtost na kupnji DDJH) ocjenite kako zaslužujem
THX
ps pričam o škrtosti na DDJH na 22 kn
Kolega, jos vam uvijek nije kasno. Razmislite malo: DDJH ima oko 3,2 milijuna dionica po trenutnoj cijeni od cca 30 kn sto znaci da mu je trzisna kapitalizacija oko 13,3 milijuna eura. Taj isti DDJH je upravo potvrdio posao vrijednosti preko 110 milijuna eura!!!
Uz to dobio je posao za Finski Kongsberg u iznosu od 115 milijuna NOK + dobit ce posao za 100 vagona HŽ + otvara se mogucnost proizvodnje BOV-a za Kuvajt.
Recite, ne cini vam se dobro ulaganje? Nemojte da vas opetercuje hocete li uspjeti kupiti po 30 ili 40 kn. Ovo vam na jesen vrijedi 80-90. Takvo razmisljanje ce vam donijeti zaradu.
Đuro je trenutno hit zbog poslova koje je dobio i to je cinjenica. Zbog nedavnih strahova od potpune propasti cijena mu je tako nisko i treba iskoristiti taj debalans koji ce vrlo brzo doci na svoje. Recite mi jednu dionicu na ZSE kojoj se otvorio takav prostor? Ovo je dobronamjeran post, naravno to ide i meni u prilog jer sam ja kompletno unutra, ali vidjet cete bit cete mi zahvalni.
Kolega, jos vam uvijek nije kasno. Razmislite malo: DDJH ima oko 3,2 milijuna dionica po trenutnoj cijeni od cca 30 kn sto znaci da mu je trzisna kapitalizacija oko 13,3 milijuna eura. Taj isti DDJH je upravo potvrdio posao vrijednosti preko 110 milijuna eura!!!
Uz to dobio je posao za Finski Kongsberg u iznosu od 115 milijuna NOK + dobit ce posao za 100 vagona HŽ + otvara se mogucnost proizvodnje BOV-a za Kuvajt.
Recite, ne cini vam se dobro ulaganje? Nemojte da vas opetercuje hocete li uspjeti kupiti po 30 ili 40 kn. Ovo vam na jesen vrijedi 80-90. Takvo razmisljanje ce vam donijeti zaradu.
Probelm s ovom firmom je što iz svih tih poslova neće ništa zaraditi, već će novce uzeti kooperanti tj. firme HDZ-ovih lešinara.
Dok je ovo u državnim jaslama nema tu kruha za male dioničare…
Kome cijena odgovara neka kupuje jer nije skupo ali nakon Đakovština slučaja mene više neće vidjeti niti jedna državna firma.
Probelm s ovom firmom je što iz svih tih poslova neće ništa zaraditi, već će novce uzeti kooperanti tj. firme HDZ-ovih lešinara.
Dok je ovo u državnim jaslama nema tu kruha za male dioničare…
Kome cijena odgovara neka kupuje jer nije skupo ali nakon Đakovština slučaja mene više neće vidjeti niti jedna državna firma.
[/quote]
@ Antiša,
s pravom ste ljuti zbog slučaja Đakovštine , ipak, to treba riješiti naša kakva-takva pravna država , ako se uopće i riješi i tu se donekle slažem se svama .
međutim , ovaj slučaj đakovštine bi ipak trebalo gledati drugačije od ddjh .
mislim da stipetiću nije ni na kraj pameti da dopusti takve probleme u firmi gdje vlada , iako se većina na forumu slaže da je uprava nesposobna , nesnalažljiva it d, itd. , ali činjenica je da su dogovorili sa jacom, osigurali su jamstva preko države i ide se u posao.
pa radi se o njihovim foteljama, a toliko pameti imaju.
@altay , potpuno se slažem s tobom.
boldirano =perspektiva firme
Citat: "Taj isti DDJH je upravo potvrdio posao vrijednosti preko 110 milijuna eura!!!
Uz to dobio je posao za Finski Kongsberg u iznosu od 115 milijuna NOK + dobit ce posao za 100 vagona HŽ + otvara se mogucnost proizvodnje BOV-a za Kuvajt."
Ja to vidim ovako. DD je digao kredit sa kojim ce financirati svoju proizvodnju i onda kad bude gotov sa BOV-ovima ce ih prodati vojsci. Vidjet cemo kolika je zarada na tome. Meni se vise cini da se kupuje socijalni mir. 100 vagona. tako isto su mogli dobti narudzbu prije ooooohoohoho vremena. To je greska da nisu.
Ovo sa fincima prvi glas. pojma nisam imao da su dobili narudzbu. Jedino sta ocekujem je da ce firme dobiti dosta posla kao podizvodjaci na spremnicima kod Janafa. i to je jedino realno,a sve ostalo je ako i kad i mozda.
Sa dalekovidnice privatnog kapitala i vodstva ova tvrtka bi nešto više vrijedila, međutim!!??
PS Insajd iz kafića, sjedimo mi na kafici a brojni menadžerčići u trapericama i šefići sa šiltericam na glavi (pričam o pružnim građevinama) pričaju svašta, zaista svašta o dilevima unutar xxx i tako i o đurđici xxx
Ovo o čemu je Antiša gore govorio o HDZ lešinarim, o uzimanju zarade i kajmaka takvim firmama o tome dečki samo što nisu decidirali datume, sate, i gdje će tko uzet
To je jako jako jako žalosno, pa ti kupuj dionice firme koja će imati poso a zaradu pokupit neki privatnici!!!
To sto ste napisali dogadalo se i dogada u xxx hrvatski firmi. Nije Duro krneval. Cinjenica je da omjer dobivenog posla i TK nije nikada bio povoljniji. Ovaj omjer nema ni jedna dionica na ZSE i ja osobno to nisam mogao ignorirati.
Novac se uvijek izvlacio i izvlacit ce se, ali ja sam uvjeren da je to danas teze nego prije 5 godina. Dapace kupnjom Durinih dionica, svojim novcem se kladim u to.
A sto sam rekao…
Pa ipak investitori znaju prepoznati cinjenice. Drago mi je da ne pale fore tipa: ‘ionako ce tu lovu drugi dobiti‘. Pokusaj usporavanja rasta cijene izgleda nije uspio i jos neko vrijeme nece ipak je cijena previse niska za ove cifre koje je Duro upravo dobio.