DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onima (a i svima ostalima) kojima ni danas nije jasno što se dogodilo i što će se dogoditi uskoro, predlažem da pročitaju jedno zanimljivo štivo na primjeru iz Poljske prilikom ulaska u offset program prilikom nabave BOV-a i utjecaju na cjelokupno gospodarstvo.
Vaš link

ugodan vikend dioničarima DDJH-a [smiley1]

…jer knjigovođe mjesec dana nakon isteka obračunske godine ne mogu znati kakav će rezultat biti na kraju godine, a vi vjerujete jednom direktoru … ima još …Međutim, u međuvremenu su se u ladicama i tkoznagdje pronašli neki zaostali računi …. Daj još, molim te…

Evo još …

Od trenutka zaprimanja fakture do njenog dolaska u knjigovodstvo dug je put (urudžbiranje, potpisivanje, nabava, likvidatura itd.). Obično postoje rokovi za dostavu faktura knjigovodstvu, a to je najčešće 15-20 dan u mjesecu za prethodni mjesec. Dok faktura ne stigne u knjigovodstvo i dok ju knjjigovodstvo ne proknjiži, trošak ne postoji.

Djeca su čuđenje svijeta.[smiley2]

Pozdrav

Vorda sve je to OK!
Ja svoj target na ovoj dionici dižem još prema gore.Vijesti vezane za DDJH svaki danom još više obećavaju!

Novac je kisik burze!

Pogotovo kad se to preko vikenda još rastrubi po svim medijima a očekujem napokon i na Dnevniku HTV-a prilog o tome.

Eto, nismo dugo čekali na ovo [smiley2]
Danas na Dnevniku jedna od glavnih vijesti da je raspisan natječaj za oklopna vozila, najveći posao MORH-a posljednjih 10 godina, posao dobiva Đuro, itd.
Treba pustiti trgovinu bez limita u ponedjeljak [smiley2]

ma ovo je zbilja lijepa dionica. kupili smo je dok je bila u gubitku, FI za 2006. će biti bolji i to će zacementirati cijenu na ovim ili većim razinama. ja očekujem 200 kuna ispod kojih više neće ići kroz par mjeseci. Prvi kvartal će obilježiti daljnje poboljšanje FI, dakle cijena će opet gore. Drugi kvartal isto, treći isto i za 2007. isto, stoga je zbilja glupo davati ovu dionicu ispod 300 kuna, a možda čak i više u ovo doba iduće godine. A da stvari budu bolje, tek će tada ddjh krenuti udarnički, dakle 300 je nekome kraj a drugome početak jer ovi ugovori idu na desetak i više godina a nema ništa ljepše nego imati dionicu firme koja ima ugovorene poslove za idućih 10 godina. Čuvajte ovo ako imate, a ako kupujete opet čuvajte. A još uz to unutra su 2 fonda FIME i VABA (isto od FIME). Ne može bit bolje. Čak se usuđujem prognozirati da će cijena početkom 2009. godine biti preko 1000 kuna.

krasno,nema što

Raspisan natječaj za oklopna vozila HV-a

9. veljače – Finska Patrija i austrijski Steyr počinju utrku za najveći posao u MORH-u u posljednjih deset godina. Više od dvije godine od početka priče o nabavi novih oklopnih vozila za potrebe HV-a, raspisan je natječaj vrijedan više od 200 milijuna eura. Povjerenstvo u kojem se nalaze ministri obrane, gospodarstva i financija, predsjednikov savjetnik za obranu te načelnik Glavnog stožera, uputilo je upit za konačnu ponudu Patriji i Steyru. Cijeli bi posao trebao biti zaključen do lipnja.

126 novih oklopnih vozila s pogonom na 8 kotača predstavljat će okosnicu Hrvatske kopnene vojske u sljedećih tridesetak godina. Prva bi vozila počela stizati za otprilike 2 godine, uz napomenu da su, poput drugih zemalja, vrlo vjerojatni sudski sporovi konkurenata.

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley1][smiley1][smiley1]

ma ovo je zbilja lijepa dionica. kupili smo je dok je bila u gubitku, FI za 2006. će biti bolji i to će zacementirati cijenu na ovim ili većim razinama. ja očekujem 200 kuna ispod kojih više neće ići kroz par mjeseci. Prvi kvartal će obilježiti daljnje poboljšanje FI, dakle cijena će opet gore. Drugi kvartal isto, treći isto i za 2007. isto, stoga je zbilja glupo davati ovu dionicu ispod 300 kuna, a možda čak i više u ovo doba iduće godine. A da stvari budu bolje, tek će tada ddjh krenuti udarnički, dakle 300 je nekome kraj a drugome početak jer ovi ugovori idu na desetak i više godina a nema ništa ljepše nego imati dionicu firme koja ima ugovorene poslove za idućih 10 godina. Čuvajte ovo ako imate, a ako kupujete opet čuvajte. A još uz to unutra su 2 fonda FIME i VABA (isto od FIME). Ne može bit bolje. Čak se usuđujem prognozirati da će cijena početkom 2009. godine biti preko 1000 kuna.

Ti se previše razbacuješ prognozama, a pogotovo što se tiče financijskih izvješća. To se prvenstveno odnosi va DDJH, VART pa i neke druge dionice. Dok sam te čitao na Varteksu mislio sam čovjek možda ima informacije iz prve ruke, možda zna nešto što niti uprava još ne zna. Ali, kad sam iste stvari s tvoje strane čitao i na drugim temama postalo mi je jasno da ti nemaš pojma o pojmu nego su tvoje prognoze obično lupetanje. Mene prevariti ne možeš, ali mi je žao onih naivnih koji te ne poznaju i ne prate i koji mogu na tvoje gluposti lako nasjesti. Ovo nema veze s dionicom DDJH nego isključivo s cajman006-vim načinom diskutiranja.

Što se tiće DDJH, učinilo mi se da sam na HTV dnevniku čuo kako bi prvo vozilo pogone trebalo napustiti za 2 godine. Bilo bi interesantno čuti od nekoga tko ima iskustva s knjigovodstvom u brodogradnji ili građevinarstvu kako ide knjiženje tih privremenih situacija, odnosno kada se u RDG iskazuje dobit/gubitak po kapitalnim projektima.

Pozdrav

cayman006: ” ma ovo je zbilja lijepa dionica. kupili smo je dok je bila u gubitku, FI za 2006. će biti bolji i to će zacementirati cijenu na ovim ili većim razinama. ja očekujem 200 kuna ispod kojih više neće ići kroz par mjeseci. Prvi kvartal će obilježiti daljnje poboljšanje FI, dakle cijena će opet gore. Drugi kvartal isto, treći isto i za 2007. isto, stoga je zbilja glupo davati ovu dionicu ispod 300 kuna, a možda čak i više u ovo doba iduće godine. A da stvari budu bolje, tek će tada ddjh krenuti udarnički, dakle 300 je nekome kraj a drugome početak jer ovi ugovori idu na desetak i više godina a nema ništa ljepše nego imati dionicu firme koja ima ugovorene poslove za idućih 10 godina. Čuvajte ovo ako imate, a ako kupujete opet čuvajte. A još uz to unutra su 2 fonda FIME i VABA (isto od FIME). Ne može bit bolje. Čak se usuđujem prognozirati da će cijena početkom 2009. godine biti preko 1000 kuna. ” Ti se previše razbacuješ prognozama, a pogotovo što se tiče financijskih izvješća. To se prvenstveno odnosi va DDJH, VART pa i neke druge dionice. Dok sam te čitao na Varteksu mislio sam čovjek možda ima informacije iz prve ruke, možda zna nešto što niti uprava još ne zna. Ali, kad sam iste stvari s tvoje strane čitao i na drugim temama postalo mi je jasno da ti nemaš pojma o pojmu nego su tvoje prognoze obično lupetanje. Mene prevariti ne možeš, ali mi je žao onih naivnih koji te ne poznaju i ne prate i koji mogu na tvoje gluposti lako nasjesti. Ovo nema veze s dionicom DDJH nego isključivo s cajman006-vim načinom diskutiranja. Što se tiće DDJH, učinilo mi se da sam na HTV dnevniku čuo kako bi prvo vozilo pogone trebalo napustiti za 2 godine. Bilo bi interesantno čuti od nekoga tko ima iskustva s knjigovodstvom u brodogradnji ili građevinarstvu kako ide knjiženje tih privremenih situacija, odnosno kada se u RDG iskazuje dobit/gubitak po kapitalnim projektima. Pozdrav

Dosta nas ima koji naizgled lupetaju i iznose svoja maštanja, ali u mnogo slučajeva budu u pravu.
to se ispostavilo na primjerima:
Tima-Belje
Hakela-PTKM
Mreich-INA
KuciloOro-MMTZ
Mika-PTKM

Cartmann koji stalno iznosi istinite i prave argumente i dosta toga zna nema uspjeha i najbolji primjer je PTKM.
Prema tome, nemoj tako napadati ljude jer neznaš što oni možda znaju…

[color=blue][b]Razmišljamo o prošlosti, muči nas budućnost, a sadašnjost nam izmiče .[/b]..[/color]

Evo kako se ugovor Slovenije i Patrie odrazio na Gorenje. Slike govore same za sebe.

vorda: ” cayman006: ” ma ovo je zbilja lijepa dionica. kupili smo je dok je bila u gubitku, FI za 2006. će biti bolji i to će zacementirati cijenu na ovim ili većim razinama. ja očekujem 200 kuna ispod kojih više neće ići kroz par mjeseci. Prvi kvartal će obilježiti daljnje poboljšanje FI, dakle cijena će opet gore. Drugi kvartal isto, treći isto i za 2007. isto, stoga je zbilja glupo davati ovu dionicu ispod 300 kuna, a možda čak i više u ovo doba iduće godine. A da stvari budu bolje, tek će tada ddjh krenuti udarnički, dakle 300 je nekome kraj a drugome početak jer ovi ugovori idu na desetak i više godina a nema ništa ljepše nego imati dionicu firme koja ima ugovorene poslove za idućih 10 godina. Čuvajte ovo ako imate, a ako kupujete opet čuvajte. A još uz to unutra su 2 fonda FIME i VABA (isto od FIME). Ne može bit bolje. Čak se usuđujem prognozirati da će cijena početkom 2009. godine biti preko 1000 kuna.

Dosta nas ima koji naizgled lupetaju i iznose svoja maštanja, ali u mnogo slučajeva budu u pravu. to se ispostavilo na primjerima: Tima-Belje Hakela-PTKM Mreich-INA KuciloOro-MMTZ Mika-PTKM Cartmann koji stalno iznosi istinite i prave argumente i dosta toga zna nema uspjeha i najbolji primjer je PTKM. Prema tome, nemoj tako napadati ljude jer neznaš što oni možda znaju…

On ZNA da će FI za 1Q 2007. biti dobro.
On ZNA da će iduća FI biti još bolja.
On ZNA da će dionica 2009.g vrijediti 1000 kn.
On ZNA da će dobit Varteksa za 2006. biti 30% (???).[smiley2]

Postoji 0,01% mogućnosti da sam ja u krivu i to u slučaju da je cyman06 vidovit. 99,99% vjerojatnost je da je ovo obićno lupetanje.

BTW
Nitko od “znalaca” nije mi odgovorio kada i kojim tempom bi se realizacija ovoga posla mogla vidjeti u RDG.

I drugo, ako 200M $ pretočimo u temeljni kapital DDJH (znači ne prihod nego dobit) koliku će mo knjigovodstvenu vrijednost dobiti?[miley2]

Pozdrav

Neka ostane zabilježeno, s obzirom na događaje koje nas očekuju sljedeći tjedan. Možda bude promjena i u prvih deset.

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira DDJH-R-A Stanje na dan: 02.02.2007 Naziv vlasnika računa Mjesto HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA Zastupnički račun, zastupana osoba: HZMO ZAGREB, HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE ZAGREB, HRVATSKA Skrbnički račun: PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA FIMA VALIDUS D.D. VARAŽDIN, HRVATSKA Zastupnički račun, zastupana osoba: DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU ZAGREB, HRVATSKA LUCIDUS D.D. ZAGREB, HRVATSKA VABA D.D. BANKA VARAŽDIN VARAŽDIN, HRVATSKA ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. SLAVONSKI BROD, HRVATSKA Skrbnički račun: SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND SPLIT, HRVATSKA

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira DDJH-R-A
Stanje na dan: 09.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
Zastupnički račun, zastupana osoba:
HZMO ZAGREB, HRVATSKA
MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA
FIMA VALIDUS D.D. VARAŽDIN, HRVATSKA
Zastupnički račun, zastupana osoba:
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU ZAGREB, HRVATSKA
LUCIDUS D.D. ZAGREB, HRVATSKA
VABA D.D. BANKA VARAŽDIN VARAŽDIN, HRVATSKA
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND SPLIT, HRVATSKA

nema promjene u prvih 10

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close