Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
I jedno pitanje? Inače unaprijed da kažem, imam ddjh.
što se promijenilo zadnja 2 dana a da već nismo znali prije?
Danas se i službeno stavlja potpis na sve ono što se pričalo i obečavalo od početka godine, a to ima svoju težinu i pozadinu a od danas Đuro nastupa i službeno na trečim tržištima u partnerstvu s Patriom a do danas to nije mogao
još lijepih vijesti………………..
KONGSBERG has booked an order on the remote weapons
stations (RWS) valued at NOK 115 millions from the
Croatian Duro Dakovic Specijalna vozila d.d
Treba par dana da sjedne ova vijest.Ne zaboravimo bilo je u proteklih par mjeseci dobrih vijesti o borbenim pa vozilima pa smo vukli samo dolje.48 oklopnjaka godišnje. [thumbsup]Zarada će biti solidna,a tu tek počinje priča za đuro i vojnu industriju.U ova recesijska vremena stvorila se fama da bi đuro mogao i u stečaj.Što ne treba čuditi (nedostatak o novih poslova,neizvjesnosz po pitanju BOV-a,loše vijesti,radnici na plačenom dopustu…)Konačnoo krečemo smjer,što se tiće proizvodnje i burze,naravno. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Kao što rekoh,par dana.
Ocito je u ovu dosadasnju cijenu bila uracunata i mogucnost stecaja firme. Kako je ta mogucnost ovim dogovorom minimizirana, za ocekivati je da bi cijena mogla krenuti u novi ciklus rasta. Plus kaj ako cisto gledamo tehnicku analizu i Elliott valove mozemo i po tome vidjeti da je padajuci ciklus najvjerojatnije odradjen.
Nazalost sam malo zakasnio pa kupio tek danas po 27kn a ne jucer, ali s obzirom da i FA i TA daju dobru mogucnost visegodisnje perspektive rasta mislim da je propust minimalan.
Jadranka Kosor: Đuro Đaković dobit će posao izrade 100 vagona za HŽ
Autor/izvor: SEEbiz / VL
SLAVONSKI BROD – Potpisivanjem dodatka ugovoru između Ministarstva obrane RH, finske Patrie i Đure Đakovića, u nazočnosti predsjednice Vlade Jadranke Kosor, ministra financija Ivana Šukera, ministra prometa Božidara Kalmete te drugih uzvanika, nastavlja se započeti posao na izradi 126 komada borbenih oklopnih vozila (BOV).
Nazalost sam malo zakasnio pa kupio tek danas po 27kn a ne jucer, ali s obzirom da i FA i TA daju dobru mogucnost visegodisnje perspektive rasta mislim da je propust minimalan.
FA i TA u ovom jadu od berze i drzvae ne daju nista
samo pravovremene informacije daju zaradu
da smo imali informacija da ce biti potpisan dogovor sa vladom,ministarstvom,patriom mogli smo u nekolko dana dignut 40% a kroz dulji period mozda i vise
zato je proslo u zadnjih nekolko dana tolko dionica
ovako sipak i bosanski lakat mozes dobit [angry]
treba pitat splita jel ima neke informacije il je uzeo na blef
Imali ste tu informaciju 15.4.2010. (na stranici 1540 ovog foruma), samo na zalost po vas niste nista poduzeli.
Kad pogledam graf, uočim ovu Himalaju, neželim pogledat prema dolje!!!
Meni bilo tlaka čekati 21kn pa meznuo 600kom
I naravno utopio 600kom sa zaradom 17,7%.