DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 23:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sad se vratio za komp. i blokada na malom prometu, dobro je to.
[thumbsup]

do sutra .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

2 sata i 45 minuta od zadnjeg mog posta, (išao se okrijepiti u nekoliko točenih) a ono nekakve blokade ovdje PA MI NIJE NIŠTA JASNO??????????????????????

Ajde neka, i to ćemo preživit!

P.S. Halo H(T)odore nadam se da te nisam navukao, bit će mi žao ako sutra padne dolje, a bit će mi neizmjerno drago ako si kupio i sutra ode opet u pozitivnu blokadu!

SRETNO SVIMA

http://www.vlada.hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2010/srpanj/predsjednica_vlade_u_posjetu_tvrtki_duro_dakovic

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Več danas je netko imao inside info što je potvrdio i rast na ovoj dionici, a Falco je prvi prenio na forum najavu Vlade RH za protokolarne aktivnosti Jadranke kosor:

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetit će tvrtku Đuro Đaković Holding d.d. u petak, 16. srpnja 2010. godine, u 11.00 sati, u Slavonskom Brodu, Dr. Mile Budaka 1.

Tom prigodom, u nazočnosti predsjednice Vlade Jadranke Kosor, potpisat će se Dodatak ugovoru kojim će se nastaviti započeti poslovi između Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Patrie i Đure Đakovića. Tako će tvrtka Đuro Đaković postati još čvršći partner na trećim tržištima.

Kasne dobrih 3 mjeseca (a valjda je to normalno u našoj LIJEPOJ)

Al nema veze sutra idemo na 30 i novu blokadu……!

Poseban pozdrav mom prijatelju H(T)odoru!

… optimizam se nastavlja, iz jučeraš. Slobodne :

Državna jamstva spasila Đ. Đaković i proizvodnju BOV-a

Slavonskobrodski Đuro Đaković, zajedno s finskom „Patriom“, nakon dobivanja državnih jamstava za zaduženje od 37 milijuna eura, planira izlazak i na strana tržišta što treba biti signal da proizvodnja borbenog oklopnog vozila ima dugoročni potencijal.

Ministarstvu obrane iz Đakovićevih pogona do sada je isporučeno i devet oklopnjaka od 126 koliko je Ministarstvo obrane ugovorilo. S ovom financijskom injekcijom, odnosno bez jamstava države za dobivanje kredita, teško da bi Đ. Đaković iscrpljen krizom i nedostatkom obrtnog kapitala mogao ispoštivati rokove ( do 2012.) odnosno dinamiku proizvodnje podići na četiri vozila mjesečno.

– U tehničkom smislu mi smo sve napravili ali osigurati obrtni kapital nismo mogli – kaže Zdravko Stipetić, predsjednik Uprave Holdinga Đuro Đaković.

BOV finske Patrie, kojeg u Hrvatskoj proizvode Đakovićeva Specijalna vozila, mogao bi se uskoro naći i u Kuvajtu.

– Patriino vozilo je prošlo testiranje i posao će vjerojatno dogovarati „Patria“, a mi ćemo nastojati da se BOV za Kuvajt proizvodi u Hrvatskoj – kaže Stipetić koji je oprezan u iznošenju detalja

Dobivanje jamstava osiguralo je i uposlenost proizvodnih kapaciteta. Radno ljeto s veseljem su dočekali sindikalci koji ističu kako se nadaju da napokon mogu reći da je, nakon 12 mjeseci neizvjesnosti tvrtka spašena.

Tim više jer se u Brodu nadaju da će Đaković uskoro dobiti i posao proizvodnje sto vagona za Hrvatske željeznice.

Željko Mužević

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/109595/Default.aspx

toliko o tome.
a sad sa papira neka se počne provoditi u praksi.

lijep pozdrav svim imaocima ddjh !

DDJH se valjda spasio od stečaja, što je naravno dobro. a kad će početi raditi s nekom dobiti (treba najprije pokriti velike gubitke koje je naslagao) tek ćemo vidjeti. to bi moglo biti tek za par godina, da ne govorimo da je proizvodnja BOV-a jedino što će donositi zaradu, ostali dijelovi samo gubitke [yawn]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

ajde nešto obečavajuće konačno! Vidjet ćemo dali će Jaca navratiti danas u 11 sati na kavicu, pa kakav će biti promet danas na DDJH

P.S. …i umalo da zaboravih zahvaliti ovima što dijele jedinice optimistima

VELIKA HVALA i DUBOKI NAKLON

….HVALA, HVALA, pa nemorate više, opet smo u blokadi!

Kad god mi netko da jedinicu mi odemo u pozitivnu blokadu, stvarno bezobrazno!

gledam zse, još nisu objavili da je ddjh u blokadi

gledam zse, još nisu objavili da je ddjh u blokadi

neznam kud si gledao, dok si ovo pisao već su negdje objavili i za nastavak trgovanja….za 11.01-

I jedno pitanje? Inače unaprijed da kažem, imam ddjh.
što se promijenilo zadnja 2 dana a da već nismo znali prije?

Nista posebno – ddjh je izbjegao stecaj, drzava potvrdila da ce stati iza njega, dala mu jamstva da moze ubrzati proizvodnju borbenih vozila, Kuvajt vjerovatno kupuje vozila od Patrije koja ce vjerovatno proizvoditi Duro – izjava uprave, imaju najpovoljniju ponudu za teretne vagone – izjava uprave, ponovno se povecava broj upita sa zapadnog trzista – izjava uprave.

New Report

Close