Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Treba par dana da sjedne ova vijest.Ne zaboravimo bilo je u proteklih par mjeseci dobrih vijesti o borbenim pa vozilima pa smo vukli samo dolje.48 oklopnjaka godišnje. [thumbsup]Zarada će biti solidna,a tu tek počinje priča za đuro i vojnu industriju.U ova recesijska vremena stvorila se fama da bi đuro mogao i u stečaj.Što ne treba čuditi (nedostatak o novih poslova,neizvjesnosz po pitanju BOV-a,loše vijesti,radnici na plačenom dopustu…)Konačnookrečemo smjer,što se tiće proizvodnje i burze,naravno. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Treba par dana da sjedne ova vijest.Ne zaboravimo bilo je u proteklih par mjeseci dobrih vijesti o borbenim pa vozilima pa smo vukli samo dolje.48 oklopnjaka godišnje. [thumbsup]Zarada će biti solidna,a tu tek počinje priča za đuro i vojnu industriju.U ova recesijska vremena stvorila se fama da bi đuro mogao i u stečaj.Što ne treba čuditi (nedostatak o novih poslova,neizvjesnosz po pitanju BOV-a,loše vijesti,radnici na plačenom dopustu…)Konačnookrečemo smjer,što se tiće proizvodnje i burze,naravno. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ne treba ti za ovo par dana .događa se to kod nas vrlo brzo.
sad nije u fokusu. (volio bih da jest )
ja sutra svoje prodajem pa čekam opet na 22-23 kn [wink]
ja i niže, pa što bude.
kolege,
ne pali vam drukanje đuro raste [lol]
Ja čekam 20 pa onda prodajem. pa kupujem na 25 i tako ukrug. [wink]
Nečeš je dočekati na 20, bolje ti je uleti još na 25-26 dok možeš, pogledaj kupnju prodaju, ide prema 30 prilično brzo
Nečeš je dočekati na 20, bolje ti je uleti još na 25-26 dok možeš, pogledaj kupnju prodaju, ide prema 30 prilično brzo
[/quote]
ne navlači ljude da se ti iskrcaš! idući tjedan DDJH je opet na 23 kn [bye]
Rok za objavu rezultata natjecaja za 100 vagona je 45 dana od zavrsetka natjecaja koji je bio 31. 05. 2010. to znaci da ovih dana mozemo ocekivati rezultate.
Nije nagovor na kupnju nego samo cinjenica koju je dobro znati pri donosenju odluke.
[/quote]
ne navlači ljude da se ti iskrcaš! idući tjedan DDJH je opet na 23 kn [bye]
[/quote]
E moj H(T)odore, nemoj ti kupovati to ti je drek od dionice, a i svi koji misle kao ti neka ne kupuju, ima tko će je kupiti i bez vas, a nadam se da će te se skinuti s ove teme uskoro kada stvarno bude na 30 i više kunića (osječat ćete se poraženi sa svojim mudrim izjavama "bit će vas STID..:!"
P.S. ne radim sistemom kupi-prodaj u par dana (nek se zna)
…i kako je netko mogao Altayu dati jedinicu za ovaj komentar (stvarno je ovdje ponekad mučno sudjelovati)
[/quote]
Da ne zaboravim NAGLASITI: MOj način funkcioniranja je FER-PLAY, pa ako to netko nemože shvatiti i prihvatiti onda molim da zanemari moje postove, u nekoliko navrata sam skrenuo pozornost da niti jednim slučajem ne želim svojim postovima dati nekome lažnu nadu ili nagovoriti (nedaj Bože) na kupnju ili prodaju!
Ukoliko je to doista tako zvučalo u prethodnim postovima iskreno se ISPRIČAVAM, svaki posao radim s emocijama več 25 godina radnog staža pa je to možda tako nekome zvučallo!